425

Доктора

преди 2 месеца

Русия ни обяви за враг, сега загиват 200-300 от тях, значи това е победа за България. Честито! Руския народ преглътна една горчина хапна от злото, което е причинил на света!

424

Класическа

преди 2 месеца

Операция под фалшив флаг за да оправдаят повсеместна мобилизация защото много груZ 200 хъхъъъ половин милион мъртни ваттти и още поне толкова скаккати

423

Е?

преди 2 месеца

Скоро започва бум бам по киева , натовче ще плачкаш тия дни много скоро аахахахахаха

422

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Аз не веднъж съм казвал,че България никога не е била Империя,защото принципът на империализмът е ГЛОБАЛИЗЪМ И МУЛТИКУЛТУРНА ПАРАНОЯ. България никога не е имала нужда да бъде империя ,защото Цяла Европа някога бе ВОЛГ ГАЛСКА ЕДНОЕТНИЧЕСКА , ЕДНО КУЛТУРНА,ЕДНОРАСОВА. Империите ги правеха онези,които ни завладяваха,а между тях са Турция и Русия. Е,понеже последните се омазаха от разноплеменни компинации,сега ги чака ВЪТРЕШНА ПАРАНОЯ ...КЪРВАВА ПАРАНОЯ. Явно в Русия има старт.Предстои Турция!

421

аман

преди 2 месеца

Държавата на специалните военни операции...

420

Бумеранг

преди 2 месеца

КАРМАТА е КУЧЧКАА

419

Бумеранг

преди 2 месеца

Кармата е ***

418

ZZZP блядсука

преди 2 месеца

Първо трябваше да живеем десетилетия с глупостите на сесесере.. сега и тая рашка феодалия трябва да я слушаме с още незнайно по-големи глупости по новините

417

руски терористи

преди 2 месеца

Всичко рано и късно се връща.

416

ру Блата

преди 2 месеца

Що ли не съм изненадан че има тероризъм в държава терорист :/

415

Скучно и точка

преди 2 месеца

На война като на война

414

Джуджака

преди 2 месеца

Вс идт по плану.

413

Zzz

преди 2 месеца

Ето това е справедливо да разберат Как е чувството да си във военно положение след като ще нападат съседите си много по жестоко

412

крундел

преди 2 месеца

др0гаре, стига с виртуалната дедовщина, фалшив флаг като през 99-та, щото поддръжката за сво-то и месото приключиха, та трябва да се размърда ватата, ако бяха украинците има къде по-ефикасни методи...

411

Основната заплаха

преди 2 месеца

До Изглежда *** късия Засега изглежда, че МаЗкве е заплашена основно от руския фашист в Кремъл, защото той със сигурност е избил стотици московчани, за разлика от всеки друг на тази планета.

410

Василев

преди 2 месеца

Всички в Кремъл и на Люблянка се н..каха,когато видяха какъв брой излязоха в точния част да протестират мирно уж гласувайки!Меката сила на разума е по силна от палките , лагерите ,и дори куршумите!Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

409

УНИЖАВАМ Русофили

преди 2 месеца

Аз от къде за знам че на сутринта дрегера ще покаже. Взеха ми книжката,изгониха ме от работа ,жената вече дори не се крие когато се лашка в махалата а преди малко една котка ми открадна сандвича под носа ,от варела на горната улица ! Е как няма да унижавам Русофили !

408

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Американци няма в Русия . Невъзможно е да бъдат обвинени . И точно тук Путин загуби изборите ,защото каквото и оправдание да измандахерца все ще е т..ъ..п.о.. Аз предлагам на коментиращите да се понапънем и му измислим оправдание на татара с кръгло монголско лице. Защото ,не на шега,в момента Путин е в паника . Подозирам,че сред руските военнослужещи също има значителна параноя ,а оръжието е на разположение на всеки от тях. И тъй-като руската "нация" е от над 50 племена съм убеден,че иде моръ!

407

Е?

преди 2 месеца

Днес започна краят на американския проект Украйна! Отново съветвам Киев и Лвов ДА БЯГАТ още тази вечер !хахахахахаха

406

Анонимен

преди 2 месеца

Zамириса на Zаплаха Za ZZZP