318

Анонимен

преди 2 месеца

Наглите руснаци много бьрзо забравиха как по време на ВСВ американците им помогнаха във всичко:стотици хиляди камиони,десетки хиляди джипове,танкове,оръжие,оръдия,самолети,консерви,цигари па даже и 2мил.и половина копчета за шинели!Да не говорим за милиардите долари и тоновете злато!Спасиха им задни...ците когато немците бяха на само 40км от масква и руските пленници бяха повече от 4 млн!Неблагодарни руски нацисты,тоя път няма да има прошка!Напред към масква!

317

Анонимен

преди 2 месеца

А знаци руснаците дори немогат да се справят с украина която няма боеприпаси тогава щом са ни били свършили зле е положението Европа и запада нямат оръжия но русия все повече и повече се страхува защо нали няма е вече и войници и боеприпаси от кой тогава ги е страх

316

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО не воюва в Украйна. Само си тества бойната техника. Ако НАТО беше в Украйна, Крим нямаше да е още руски.

315

Има да вземаш!

преди 2 месеца

До Юлия...........Пълна лъжа и опорка са думите ти!. А защо е имало УСССР в бившия СССР? Защо е имало и Казахстанска, Туркменска, Азербайджанска, Киргизка, Узбекска, Таджикска и не знам си още каква СЪЮЗНА РЕПУБЛИКА? Или и те са територия на Русия? Я *** ги питай и тях, както и украинците какви са!

314

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 304 За твое сведение РФ не е признавала никога Нагорни Карабах за част от Армения. А че съвременния Арменски Ръководител който се държи като шизофреник е виновен за съдбата на Армения това е неоспорим Факт

313

Анонимен

преди 2 месеца

Момици си има достатъчно свърши ха тези дето бяха отредени за Украина

312

До юлия

преди 2 месеца

Не знам дали си наясно, че точно Русия подари българската северна Добруджа на румънците, за да открадне от тях Бесарабия (която също е българска). И същата тази Русия нарочно не повдигна въпроса за Македония по време на Сан Стефано и берлинския конгрес, защото я бяха харизали на Сърбия. А руските князе светослав и Олег унищожават първата българска империя, избиват 60.000 българи и сравняват със земята Плиска.

311

Анонимен

преди 2 месеца

До пак траете!Да бе да,сигурно е така,ама само в промитите мозъци на чибурашките.5-10 танка и още толкова самолета са голяма сила да знайш...Помагат,никой не отрича,ама я си представи ако се включат с всички сили и средства.И *** сам го каза няколко пъти-Русия няма шанс срещу НАТО в конвекционална война.

310

Тц!

преди 2 месеца

До Не сме във война. - "във война ли е НАТО?" - А не .. само дето му свършиха мунициите и укро-еничарите и се кани да похарчи прибалтиките и Полша. Иначе не е!

309

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 299 РФ вече има както електронни така и физически проби практически от всички НАТО оръжия вкл прехвалените Абрамси, ХИМАРСи и Патриоти... С други думи имат РЕАЛНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ не РЕКЛАМНИ БРОШУРКИ. Следователно всички неефективни руски оръжия или се свалят тихичко от въоръжеие или се модифицират по новите изисквания... да унищожават НАТО оръжия... ДА ЗА ТАКИВА НЕЩА НЕ СЕ ГОВОРИ ПО ТЕЛЕВИЗОРА

308

Анонимен

преди 2 месеца

Да ама не видя че русия ги продаде накарали да се съгласят да признаят завоеванията на азерците Путин и после Путин им каза ми вие така се съгласихте

307

почи отговори

преди 2 месеца

До С кой е войната. "Войната на Русия е ВЪВ Украйна СЪС нато. "

306

Не сме във война.

преди 2 месеца

НАТО не воюва с никого. Или аз нещо не съм разбрал. Във война ли сме? Като гледам не сме. Русофиле, във война ли е НАТО?

305

Анонимен

преди 2 месеца

АЙДЕ СКРИВАЙТЕ ГО ВЕЧЕ ТОЯ СЪСЕЛ,ЧЕ НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ.

304

карачанаков

преди 2 месеца

ТИ ДА ВИДИШ били във война ,аве ПЕСков значи в Украйна не е война където се а настанихте а е СВО ,а тук дето никой не Ви закача физически било война.

303

и ти си малък

преди 2 месеца

До Анонимен - кой изостави Армения - президента и!

302

С кой е войната.

преди 2 месеца

Войната на Русия е с Украйна.

301

Малък си не знаеш

преди 2 месеца

До Реалист : "А кой я започна бе" НАТО още преди 2000-та

300

Гледна точка

преди 2 месеца

До жиката. Зависи бе, путински Ка п ***? То й държава България не е имало преди 7 век, ако питаш византийците. А имаш ли представа колко нови държави се появиха само в последните 30-40 години? Не си ти, оххлюв невзрачен, който ще каже каква държава ще има, а хората, които живеят там.

299

Анонимен

преди 2 месеца

Кой водеше първите мирни преговори за нагорни Карабах кой изостави Армения