147

Мда

преди 2 месеца

Пари има да се делят още ще се разберът момчетатаНарода кучета го яли - цените летятХляб и домати да имаш на масата вече е лукс не за всеки

146

ГЕРБ

преди 2 месеца

Просто искат да разцепят ПП.Да видим дали ще успеят.

145

Citizen

преди 2 месеца

Вождът унижи и Габриел - направи я "Пунта Мара".

144

Кво да кажат ?!

преди 2 месеца

Коалиция Магнитски= Герб+ ДПС.

143

Ха ха,

преди 2 месеца

...забавни са напъните на психодесните да приписват Борисов към Копейкин и ДПС! Хайде да не забравяме поддръжката на ПП-тата към руската матрьошка Радев ..."С вас сме , господин президент"! Атанас Атанасов...."Нямам забележки към Президента"! А и да не забравяме, кой пи "мазно турско кафе", в скута на ДПС! Така че сладури, забравете тази "опорка", да забърква ГЕРБ с ДПС и копейките!

142

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Тошо не си е отивал. Това е Бай Тошо ,което виждаш. Бай Тошо, Ви караше да чакате на опашките за виза за да отидете в Гърция за да изкарате малко парички. Сега с ЕС видяхте пари, та крахте ,крахте , та се насссррраххттреее. Бойкко и ГЕРБ е същото,което е Бай Тошо и БКП. Никаква разлика. Догань управлява всичко. Той е от Държавна сигурност. Той не е Българин или Турчин, същия е като Бай Тошо. Интересува се само от себв си и си кма Бойкко, Пеевсски и Горранов.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Даже предполагам след не много време , кой ще върне паметника и дори ще го почиства .

140

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко ще ни изчисти от ППЛГБТ

139

Анонимен

преди 2 месеца

Да не забравите Тахарев пак да е министър , че бях приготвил една голяма сопа при мобилизация .

138

?

преди 2 месеца

А с пътуванията на Ники какво ще стане сега? Нали Ники трябваше да пътува?

137

Анонимен

преди 2 месеца

Засега всичко съм познал!!! Запомнете това: ГЕРБ иска да управлява с патериците си Възраждане, ИТН и партньора си ДПС!!!! Това е сценария, който сътвориха по време на протестите. През цялото време се борят да се освободят от ПП-ДБ ,за да си продължат със схемите.. ПП -ДБ им спряха кражбите. Вижте колко са сега пенсиите, заплатите добавките за социланите, за децата, колко струват учебниците до 12 клас и сравнете по време на ГЕРБ. Да изчислете и инфлацията. Огромна е разликата

136

соцко

преди 2 месеца

Бай Тошо, върни се!

135

Кой

преди 2 месеца

...е виновен за новите избори? В предложението на Габриел Асен Василев беше предложен за финансов министър! А сега ще е изритан отвсякъде! Та кой е причината за кашата? На всички беше ясно, че Менкаджиите ще се окопават във властта, и никаква ротация няма да има ! Толкова им е акъла! Денков само си мънкаше, като искаше да противопостави Габриел на ГЕРБ, но прекалено е селска интригата, камо ли за "академик"! Тази Психо-детска градина ,наречена ПП, трябва да бъде затворена!

134

аха

преди 2 месеца

Сглобкаджиите окончателно зас.аха територията. ОТ ППДБ това се очакваше, те поначало не са много умни, само се имат за такива. Що се отнася до гербаджиите, те също много оглупяха, откакто станаха евроатлантици. Народът отдавна го е казал - с каквито се събереш, такъв ставаш.

133

банани и WC хартия

преди 2 месеца

Защо си разбихте държавата?!

132

Анонимен

преди 2 месеца

Гаргамел до момента сигурно има 3 жилища поне като едното е някъде в Брюксел. Сега иска още едни по 20 000 на месец. НАГЛОСТ НАГЛОСТ!

131

Анонимен

преди 2 месеца

Чесно , загубен народ сме .Значи стоим и гледаме как ни обясняват че ни крадат , а ние вмето да се надигнем и да изметем всичко , стоим и коментираме ( аз също) .Вено много са ни успали за 35 години , а може и вече да сме дърти и затова да не излизаме

130

Анонимен

преди 2 месеца

Европейската комисия да си назначи правителство. Това ще е най-логично и съответстващо на политическата реалност в тези исторически времена.

129

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам що за нахалство и наглсот е да пробутваш една жена която нищо не е направила на двата най-важни поста в държавата НАВЕДНЪЖ! Лойко и Гаргамел са прехвърлили всякакви нива на алчност. То е повече от абсурдно... сега се правят на обидени. А ние, които гледаме този цирк, какво да кажем? Някой хора трудно събират пари за хляб. Кой им ги е обещавал? Повече от абсурдно!

128

Анонимен

преди 2 месеца

Тука една влюбена в мутрата под различни никове сипе огън и жупел срещу ПП.Мисирке гербава,твоят идол се на.ака отивай да му избършеш задните части.