227

обикновен българин

преди 2 месеца

Абе че Сачева е проблемна така си е.Ама и че тоз Асен Василев се оказа далеч по нечистоплътен човек също е вярно.Изобщо никой не става.Идеалния вариант за интересите на България е служебно правителство със свестни хора.Така първо ще тръгнем нагоре и полека лека ще се разчисти сбирщината от сглобки и всякаква политическа ***.Ако отидем на избори и няма нова сериозна партия алтернатива - резултата ще е същия.Затова директно служебно правителство.

226

zzzzzz

преди 2 месеца

Ужаст тва като го видя и настръхвам! Голямото пиле й казвам!

225

тоти

преди 2 месеца

Че те кой отГЕРБ става за управленец,ако не знае да краде се слага на абразурата ,както и тая Гаргамел я направиха на нищо да се чуди и мъчи жената да и заложат такъв капан и да се жърже!!Ако имаше самочувствие,ЩЕШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА и да стане герой !!

224

Анонимен

преди 2 месеца

Поздравления за Асен Василев ! Ротация ли ? Не и с Гроб !

223

До 221

преди 2 месеца

Зле си информиран. Сачева има дете.

222

Анонимен

преди 2 месеца

Абе Боко това ли са ти хората? Пълна трагедия. Тоя ГЕРБ е направо в гроба.

221

Анонимен

преди 2 месеца

Тази Министърка,Няма да стане повече!! Защо се " напъва" толкова??-:)

220

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев казва следното: Правителството ще продължи, докато Габриел иска да има правителство. Превод за Сачева

219

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам дали Сачева разбира, че записаните думи на Асен Василев казват точно обратното на това, което тя казва. В цялата държава няма ли един нормален човек???

218

Анонимен

преди 2 месеца

А записа каксеплющят Киро и Лена в резеденция Бояна кога ще го пускат? Чакаме и записа пиян Киро на мотика как чупи шишета по масата.

217

Анонимен

преди 2 месеца

До 219 Верно?? То тя,за това ли Няма деца??

216

Анонимен

преди 2 месеца

Тези Лицемери Никога не са си вярвали! И този ЦИРК е време да Приключи! Избори е най коректното,което Могат да предложат ГЕРБ!! ИЗБОРИ!!

215

Анонимен

преди 2 месеца

До Тази жена Тази жена от снимката е тренирала бокс на млади години. Един ъперкът и отиваш на зъболекар да ти постави пет резци.

214

Радо

преди 2 месеца

Това със записите е толкова изтъркано вече....Партия ГЕРБ продължава да разчита на политици от миналото като Сачева и Петкова. За Бойко нямам коментар даже. Даже и номерата им са същите.... Нищо ново.

213

До 213

преди 2 месеца

Съгласен съм! Но Боко и шиши поне не го правят толкова очевидно и безсрамно като ПП и ДБ. Тия крадат като все едно им е бащиния

212

Герен

преди 2 месеца

МАЛИИЙ КАКВА КРАСАВИЦА. НЕ,ЧЕ ТОЯ АСАНЧО БИВА, НО И ВЧЕРА И СЕГА КАЗВА ИСТИНАТА. МАФИЯ СА НЕ СТАВАТ И ТАКА 12 ГОДИНИ. НАЙ БЕДНА НАЙ БОЛНА НАЙ ОТИВАЩА СИ НАЦИЯ. А ТЕ НАЙ ЗДРАВИ КЪТ БИКОВЕ НАЙ БОГАТИ СЪС ДЕСЕТКИ КАСИЧКИ И СКОРО НЯМА ДА СИ ОТИДАТ. НО ОТИДАТ ЛИ СИ ЛОШОТО ГИ ЧАКА.

211

Изнервен

преди 2 месеца

До отвратен. Къде ще седи Пеевски решават избирателите му, а не невзрачен променлив оххлюв като теб. И аз искам про100 Киро да седи не на първия ред в парламента, а на скамейката с раирана пижама, ама вие зомбираните глу.паци гласувате за него, нали?

210

Анонимен

преди 2 месеца

Дреме му на *** къде ще е Асанчо. Той пак може да упрвлява и без да е министър. Как Доганя управлява ДПС без да е депутат дори?

209

Спрете се!

преди 2 месеца

Щото Боко и Дебелян Добрев са света вода ненапита.Нека да се прекръстят и да кажат че нищо не са откраднали,както да изрекат-Да пукна,ако лъжа!Ще има възмездие ако не на тоя,на оня свят.Животът на земята е изпитание и проверка на човешкото достойнство.

208

Винету

преди 2 месеца

До хахаха. Скоро ще стане и тази работа. Когато ПП и ДБ заедно започнат да се борят за 4-те процента.