58

Ами

преди 2 месеца

...дойде време наглостта,лъжите и високомерието да се плащат! Забрави ли Химикът, колко нагъл беше като твърдеше, че ще има кабинет, но от ГЕРБ няма да има никой! Номерът, да противопостави Габриел на ГЕРБ е прекалено плосък! Разум трябва да се налее в главите на Променкаджиите, но там липсва капацитет! Властта не е за всеки, самозабравят се! Всеки компрамис на Борисов, те го приемаха за слабост, и ставаха още по нагли! Сега нека се приземят малко!

57

МЕКОТЕЛИ

преди 2 месеца

Пеевски: "Текстът на споразумението го писахме лично с Кирил Петков, съгласуван е с ГЕРБ"

56

Анонимен

преди 2 месеца

До На сапунджията хич 56 Според теб кой има дарението да е качествен политик? ББ ли?

55

Анонимен

преди 2 месеца

Чакаме Магнитски.

54

На сапунджията хич

преди 2 месеца

не му се работи с тез хлъзгави предмети! Къде по елегантно е да се хлъзгаш по коридорите на парламента и да ти носят кафето вместо да си правиш сам тинктурната пльора (от немски)! И тук става въпрос не за разум а за желанието за власт без да имаш и най малката способност да изпълняваш тази служба! Накратко службогонец но без дарението да имаш качествата за това!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Разум няма. Има алчност и кражби.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Вън Вън Вън избори избори избори нямам подходящи думи които да напиша за този и онези които стоят зад него

51

Анонимен

преди 2 месеца

Оставка, съд, затвор!

50

Анонимен

преди 2 месеца

ПП е чао! Не знам що така се дънят. В тази държава и политиката нещата стоят по друг начин . Трябва да си хитър и да можеш да лавираш, докато стане твоето. Трябва да се учат от Борисов , не че е положителен пример за нормалност, но той може да играе играта, друг като него все още няма.

49

Гледна точка

преди 2 месеца

Разумът трябва да надделее преди всичко във ВТОРАТА политическа сила. И да престанат като политически аджамии да се палят емоционално и да ни излизат с брифинги на втория час, след като нещо се е случило. Малко да помислят преди това.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Ох, защо тези хора продължават да се държат като инфантили?!?!

47

Наблюдател

преди 2 месеца

Ами защо не приключихте преговорите преди да подадеш оставка ,Бе? Чакахте Борисов и Габриел да излязат в чужбина и ги поставите пред свършен факт! А сега си сърбайте попарата ,която сами надробихне! И да спре с тия селски номера, да противопоставя Габриел на ГЕРБ, защото са прозрачни!

46

Анонимен

преди 2 месеца

КАКЪВ РАЗУМ ПРИ МИЛИЦИОНЕРИ БЕ ДЕНКОВ?

45

Анонимен

преди 2 месеца

Сбогом умно красиви сбъркани евро атлантици. Попаднахте на играч и ви разказа играта. Няма да липсвате на никой.

44

Анонимен

преди 2 месеца

каква беше този,полю**** ия на Асен Василев за "красивото лице на мафията"?какъв кабинет след това?

43

Турчин

преди 2 месеца

Този го плюеш, той вика дъжд вали. Да става каквото ще, на него му се пътува. Това все едно предлагаш на някой селянин да е карго в Европа и му викаш: ще видиш Европата. Толкова ниско не бяхте падали. И такива обиди: ***, мафия и какво ли не. В цяла Европа няма такива като вас, че и в Азия. В Европа никой не пада на това ниво, а в Турция, ако има такива грозни думи, ще летят юмруци и куршуми. Всеки има малко чест. Не може да се плюеш така и после да седнеш на една маса. Само вие можете

42

Анонимен

преди 2 месеца

Мутрата заплашва по медиите, ама не се ли сеща, че е просто една мутра :)))

41

Kiko

преди 2 месеца

Баце, леко да не разтегнеш нещо, не сме на татамито.

40

Анонимен

преди 2 месеца

двамата дебелаци, които си имат собствена държава така са решили!!! поданиците да си плащат данъците и да не се бъркат в политиката им...

39

Фас

преди 2 месеца

Плъховете и молците никой не харесвс