25

Анонимен

преди 2 месеца

До 27 Мислиш ли, че има вече в която и да е държава политици, които да не са платени от корпорациите? Има някакви "крайно десни", ама и там повечето са на хранилка да се симулира избор. Защо според теб партиите от години не пишат програми за избори(щото ще са им еднакви) или след избори правят точно обратното? Ми, квото кажат шефчетата, това правиш, за да те има в политиката. Иначе няма да се чуе по тв, че те има, нямаш пари за кампании, няма нищо и даже жена ти няма да гласува за теб.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Гилотина за всичко над милионер и за всички политици.

23

Анонимен

преди 2 месеца

До 19 Наясно ли си, че примерно в Германия банките затварят клоновете си и няма каси? В Австралия магазини вече работят само с карти и не приемат кеш. В ЕС ние сме с един от най-големите лимити за плащане в брой. Повечето страни позволяват до 500-1000 евро, като идеите са да отиде на 0. Канада показа какво искат да правят, а и Китай го прави. Ако протестираш или те видят до "лош" човек, ти режат парите и се оправяй. Абе, роби ще станем свободни като в соца на думи.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ, пардон, корпорациите, имали доста робски територии.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Световен концлагер.

20

Сатоши Накамото

преди 2 месеца

До 1 Точно в САЩ ли не мина номера ?!? И ти си един умник! Точно от тях е създаден биткойн - първата дигитална валута! Над 70к $ струва към сегашния момент 1!

19

Анонимен

преди 2 месеца

До вчера това беше конспирация, днес е бодър отчет за успехи... Идеята иначе е съвсем прозрачна. Без кеш всичко се следи и няма как да платиш и едно кафе без отчет. Съответно сбогом осигуровки на МРЗ. Също така лесно се следят квоти- купил си 5л бензин повече от позволеното, глоба. Ако много се оплакваш, директно ти блокират сметките и не може и хляб да купиш. Абе, демокрация, свобода и пълна утопия. "Няма да имаш нищо и ще си щастлив"

18

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко против имам. Аз искам да видя как ще се оправи един дигиталец като влезе в безкраен цикъл или дилема когато преди да платиш едно трябва да платиш друго обсче не може щото не си платил първото.

17

Честита Промяна!

преди 2 месеца

При следващия вирус Х , който мръдне на 1км от дома си остава без пари! Айде не спазвайте карантината! Който не спазва, ще копа, ама не крипто ами с лопата!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Нощо против стига да не са задължителни за разплашане, а правителствата със сигурност в даден етап ще пробват това да стане и тогава ще хвърчат глави естесъвено

15

Анонимен

преди 2 месеца

Абе резват кабела хусите и фейкбука е офф и виртуалната банка също. Обаждаш се и ти казват че имат технически проблем търсят пренасочване правят обновявене и подобни. По договор обаче има срок, тече ти лихва а ти не разполагаш с парите. По някое време и да пуснат системата чакаш на опашки пред банкомати щото вече ти се налага да ползваш кеш даже и да не искаш.Кеф голям. Мноу сме напредничъви шъ знаиш.

14

Анонимен

преди 2 месеца

И който протестира срещу правителствата им, ще бъде с блокирана валута. Нали видяхте в Капитолия ? Цифровата валута е на косъм от диктатурата.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Сега някой, някъде, ще исак на 100% от времето, да знае какво имаш, как к упуваш, какво продаваш, какво притежаваш .. аргг! Хиляди години робство и крепосничество стигат!

12

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 9 - Виж какви хиени пишат тук, дето хулят България и казват, че е супер ... нима си мислиш, че тоя знае що е то цифрова валута?

11

Анонимен

преди 2 месеца

До rambaldievskievich - Няма да говоря. За подобни думи против България, съм готов да умра, само и смао да я защитя.

10

Анонимен

преди 2 месеца

До 3 - Кое му е супер? Че не разполагаш релано с паприте си? Това не е BTC, ETH и производни ... Това е централизирана валута. Няма нищо "крипто" в нея. Ако някой реши, да каже, че нямаш пари, нямаш пари. Не можеш да ги прехвърлиш в банка, не можеш да ги изтеглиш, не можеш да направиш нищо.

9

Анонимен

преди 2 месеца

До 7 , не са.

8

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Внимавай със своите си, анонимен 4, че много се фъфли без зъби.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Че то и сега 99% от парите са цифрови.

6

Късата памет

преди 2 месеца

От кеша по хубаво нема