104

Токмаков

преди 2 месеца

Русия е превърната в един голям затвор. Хората нямат никакви права. Русия никога не е била свободна страна. Защото се управлява от ПРЕСТЪПНИЦИ. Днес още един шеф на Лукойл есе е гътнал. Лека му пръст. Русия носи единствено смърт и разруха. Катинската горяа Пражката пролет Лагерите на смъртта . Които защитава тази страна е или облагодетелтван от някои привилегии или луд - без извинение. ОБщувам с много приятели Руснаци - те са отчаяни и не виждат светлина. Това е истината.

103

Анонимен

преди 2 месеца

до 104 А ве пич, я погледни картата на света. Такава държава като Русия може ли да е робска? Ти майтапиш ли се?

102

Анонимен

преди 2 месеца

Toчнo Kлинтън oтkaзa нa Pycия члeнcтвo в HATO...

101

Факт

преди 2 месеца

Русия не е робска държава като нас....

100

Анонимен

преди 2 месеца

Е, как да стане. САЩ под партньор разбират другия да прави каквото те кажат, а посолствата им да управляват в тия страни. Русия е прекалено огромна за да се унизява като други жалки държавички в стил Бг и разни евро джуджета.

99

РОСАТОМ

преди 2 месеца

Защо се разширихте с НАТО след като СССР спря да съществува.Защо унищожихте Ирак и Либия az знам ,да им откраднете петрола и златото.Направихте само войни.Сеете смърт и разделение.Вие сте отрова.Само че всичко е до време.

98

Е?

преди 2 месеца

Демек ,не е успял да подчини и колонизира Русия...

97

Виталий Кличко

преди 2 месеца

до 95 Един удар само ти трябва от мен и те пращам в Орландовци с еднопосочен билет, кравар!

96

Анонимен

преди 2 месеца

Бала на вампирите приключва , както обяви днес путин в едно едночасово интервю по русия 1

95

Анонимен

преди 2 месеца

до 95 И като се събуди кравар какво стана? Ти изпотен и отвит в леглото. Нали?

94

Слава Израел

преди 2 месеца

поне още 10 000 бебета в Инкубатори в Газа да Избият и всички подчинени - да мълчат! видя се, ясно, че Бай Дэн и Путин - всъщност имат едни и същи - шефове!!

93

Анонимен

преди 2 месеца

Един бърз и мощен и няколко масивни ракетни и въздушни удара. И когато димът се разсее, светът няма да види нищо друго освен руини от Русия.

92

Виталий Кличко

преди 2 месеца

до 89 Брат, бе аз като кмет на украинската столица Киев, чувал съм че имало такъв език украински, но и така не разбрах как да го науча.

91

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

До Анонимен 83: Какви царе, като държава Украйна не е имало. Украйна е създадена по времето на Ленин като република в състава на СССР. Преди това е имало казашки атамани и хетмани. На мен най много ми харесва бат'ька Махно. На него приписват бележитата мисъл: "Бий белите докато почервенеят, а червените - докато поумнеят".

90

Анонимен

преди 2 месеца

Одеса е главният трофей на конфликта в Украйна. Да го притежаваш означава да притежаваш Северното Черноморие. За Русия това е гаранция за сигурността на флота, контрол над лъвския пай от световното производство на зърно и отрязване на бивша Украйна от морето (което ще доведе до неизбежен крах на режима в Киев). Затова (внезапно) главата на Гагаузия е приета на толкова високо ниво лично от Путин. Затова (внезапно) Приднестровието, намиращо се на един хвърлей от Одеса, където ще бъдат разположени руските военни сили, поиска защита от Русия.

89

до Какво следва

преди 2 месеца

Следва да отидеш да си лягаш и кой стоя 10 години в Афганистан и фалира СССР, там оправия няма, а да не ди ги почвам Милошевич,Садам, Кадафи АлКайда Хутите скоре ще се присъединят към този клуб, те щяха да се се присъединили отдавна но украйна поглъща много долари.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Знам за Гогол, и той като македонеца Вапцаров е писал на чужд език.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, дето няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - на полски: обикновена, селска реч, реч от покрайнините) Изобщо да е чувал някой за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?

86

Virtuozzo

преди 2 месеца

разполагането на нато до границите на Русия при този педофиллл приятелче на Епстийн ! определено не помогна !

85

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ са богати и имат ресурси, и могат да си позволят и 10 Афганистана, какво им стана от Афганистан, само малко поизцапан имидж, и сега ще се изнесат по същия начин от Украйна. Виж, ЕС е дръго нещо, ЕС се разпада и отива на кино след края на СВО.