310

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците пишат, че разузнаването им е намерило документи, където нашите управници са се договорили да изпратят български войски заедно с румънски в района на Одеса. До колко е вярно това никой не може да каже, но ако е вярно там ще им е края на нашите военни.

309

Анонимен

преди 2 месеца

Първо теб ще те изпратихме заед но с Тагаревич и гномчето генерал Атанасов,вие ще ги стреснете руснаците

308

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Който иска да ходи да се бият. Има много слабохарактерни и нискоинтелигентни хора, които могат да ги заплашат или излъжат да отидат на фронта в Украйна. От моето семейство никой няма да отиде. Ние сме инвестирали в нашето образование, по-късно сме дали още време и пари за обновяване на знанията и уменията си. Аз ще отида в затвора, но няма да ходя в Украйна. Много ще загинат или ще останат инвалиди, а дори да се върнат живи, пост-травматичния ефект от войната ще ги мъчи всяка нощ.

307

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, каква точно ни е Украйна, че да си пращаме момчета да загиват там, дърт вмирисан на пръс козел, дето малко му остава от живота и не му пука за другите!!!!

306

82-ОМБР

преди 2 месеца

Руснаците щяха да денацифицират в Украйна,а в момента милицйонерите в курско и белгородско бягат с двеста на север! Супер,а?

305

aviomod

преди 2 месеца

Напълно съм съгласен с Вас , г-н Данов.

304

Анонимен

преди 2 месеца

До пияница мистик - Никой не те пита за фактите, а за причините довели до тези факти. Личи си, че ти е трудно да направиш разлика между едното и другото, но нищо. Продължавай да се учиш и след 100 живота може и да успееш. Важното е да продължаваш да опитваш!

303

Bad Face

преди 2 месеца

От къде намирате такива изкуфелници да ръсят небивалици тук? Проявете поне малко самоуважение, моля.

302

Анонимен

преди 2 месеца

"Знам как в Украйна се... утилизират предателите на страната. Ще го приложим за нашите русофили в Бг" - Внимавай какво си пожелаваш. Някой ден да не ти почу_кат на вратата и да те утилизират заради подобни коментари. Нали си чувал поговорката "каквото повикало такова се обадило"? Както вчера НЕ бяхме в ЕС и НАТО, така днес СМЕ, а утре може отново да НЕ сме в тези съюзи. Да преследваш хора за политическите им възгледи е доста НЕдемократично т.е. щеше да си НАЙ-големият комунист ако бяхме 1988-а!!

301

Bad Face

преди 2 месеца

От къде намирате такива изкуфелници да ръсят небивалици тук? Проявете поне малко самоуважение, моля.

300

гост

преди 2 месеца

от къде ги изкопавате тези старци с атрофирало склерозирали мозъци..... жалко за България.... затриваме се

299

ХХХ

преди 2 месеца

И тази изкуфяла дъртофелница си мечтае за директна война НАТО-Русия ......то хубаво ама първо познай кой ще гризне дръвцето старче !? В Шахмат-а кои падат първи ? Ей такива като нас ...пешки .....Не знам защо толкова искат ей такива избягали от клиниката хора ...подобна война , а и каквато и да е ! Не можеш да си правиш барбекю пред пещерата на мечка и тя да не излезе !

298

Тагарев

преди 2 месеца

Да тръгваме!

297

82-ОМБР

преди 2 месеца

А бе Дарк,хаповете бе,хаповете пии си! Фантазията ти е безгранична. Само със самолети ще гинаправим д си говорят сами тея путинисти!

296

Дарк

преди 2 месеца

Как ли пък не.Тези с които не са в родствени връзки могат да разберат какво ги чака като видят двата остъклени квартала на столицата на чеченските сепаратисти Грозни.Нито в танкове НАТО и а превъзходство,нито в оръдия,а за да е в численост трябва да изпратят над 30 милиона,колкото е запасът им.Който е стъпил там и погребението му е дело на природата.А и Китай косвено ги варди откъм Азия с флот по-голям от американския.Да сключват мир на момента е най-добре.Дири ядрени оръжия няма да са необходим

295

пияница мистик

преди 2 месеца

До Борко === Такива като теб нямат и 100 лева накуп, пари тръгнал да раздава :)))) Ахахахахахахаха. Ами твоя любим Пyтлapax нападна Украйна, ето какво направи и затова е заплаха за световния мир и докато не умре тази скапана държава няма да се кротне

294

Лелинчо Теткин

преди 2 месеца

В Лелино вече се организира референдум за излизане от рф. Точно както путев обича.

293

Анонимен

преди 2 месеца

Знам как в Украйна се... утилизират предателите на страната. Ще го приложим за нашите русофили в Бг

292

Анонимен

преди 2 месеца

Доколкото знам, руските тapakaaнове не ги лови радиацията!

291

най-хубавото

преди 2 месеца

Най-хубавото е, че и от едната, и от другата страна, умират етнически руснаци. И на всички им харесва и казват, че Путин постъпва правилно. А тогава защо на нас не трябва да ни харесва?