87

Анонимен

преди 2 месеца

Когато подат цените на храните , по ресторантите не сваляте цените , на всичкото отгоре ви махнаха ДДС и пак оставихте съшите цени . Сега в Гърция от 1ви Март свалиха цените на 3000 продукта с 18 % , ресторантите веднага свалиха и те . Разликата ще се види през лятото когато всички снимат порциите и после касовия бон .Обирджии !

86

Анонимен

преди 2 месеца

От години по ключови и оживени места в чужбина ходят полицаи с автомати

85

Анонимен

преди 2 месеца

Кои сте вие,дето не искате полицаи с оръжие?Аз пък искам точно такива.Те не ме притесняват.Напротив,чувствам се по-спокойно.

84

Хмм

преди 2 месеца

Тоя па.... по всичко има мнение. После някой пиян като счупи някое и друго заведение щото са се сбили албанци с афганистанци ще пита къде е полицията

83

хм

преди 2 месеца

Доживяхме Алибегов да не иска нещо! До сега само искаме, искаме , искаме...

82

Али бег

преди 2 месеца

*** вижте кво, не закачайте моите братя мюсълмани;))) Тва е наша културна особеност, да бием и йебем;))) Кой знай, кво не е станало, нищо особено, така е вече 6 века тука из територията;))) И аз съм мюсъл;))) Звучи като мухъл, знам;)))

81

Анонимен

преди 2 месеца

Айде стига с тия туристи тоя сякаш не ги е виждал. Наркомани и клошари седнали на по една минерална вода. Излага се и тоя ***.

80

Алов

преди 2 месеца

Всеки си мисли,че като не се прави нищо и само неговия бизнес ще върви, това е края на една корупционна машина, _ефенди

79

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

Искаш, не искаш, това е положението. Твоя главатар Боко Тиквата ти ги докара.

78

Трагикомедия

преди 2 месеца

Абе два отряда браатчеди с каруци и един мутри с кубчета като на селу стигат. Кой се отървал отървал. Закривай МВР.

77

Аре ве

преди 2 месеца

Некъф с некво име дава акъл за некфи пришълци, аре вееее

76

Али Реза

преди 2 месеца

Али бегай от тука бе

75

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

С автомати срещу Българското население в София! С храна и социални плащания пред мигрантските бардаци! Значи на Витошка мигрантите ще бъдат солидно охранявани,че да не би някое достойно младо Българско момче да не отмъсти,че са изнасилили Българското му момиче. Но в преките на Витошка,където ба.р.д.а.ците -Hostal-и на "Шалом"и "ВМРО продават красивите тела на дрогирани от мигранти тела няма проблем.Какъв паралелизъм! Я интервюирайтеБългарите живущи я Централна София какво справи арабската мафия

74

бежанец

преди 2 месеца

Тоя е шеф на канал за бежанци.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Ссмо по името му ми става ясно какъв българин е този. Той затова си защитава бежанците. Половината може да са му рода

72

Ahaaa

преди 2 месеца

"Техният тип на поведение е различен, те са такива." Значи да се нагаждаме ние, щот те били такива. Егаси яката логика, а? Още нещо? Да променим конституцията и да се самобичуваме, защото сме християни, а те са такива, които искат да избият друговерците? Нали са такива? Егаси плиткоумната логика, честно... толкова ли е пр0ст този, че си позволява подобни заключения?

71

преди 2 месеца

Как от въпроса за мигрантите стигна до хотелиери и бюджети???Тая работа намирисва на скалъпено интервю майАз пък искам полицаи с автомати и бронежилетки да се разхождат, а не дебели нагли и самозабравили се чичковци.Ние респект нямаме а искаме те да имат.Прави са хората да излизат по улиците като не работи държавата.А тоя да си гледа хотелиерите като реве за пари.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Всички знаят какво всъщност иска тоя. Иска държавни пари и то много. Знае се и от кой е пратен да се изказва по телевизиите.. Тъй че не е интересно

69

Yuv

преди 2 месеца

Кой ти иска на теб мнението бе Алибегов!

68

Анонимен

преди 2 месеца

Мазният освен външно и по характер е мазен.Как го дишат тоя изобщо?!