148

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп е трън в гащите на евроатлантиците , но да свикват..

147

така де

преди 2 месеца

те и сегашните не са дали нито един цент.. само оръжия! :)

146

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Унгария е Държава!

145

Анонимен

преди 2 месеца

Сега имаме историческия шанс окончателно да решим въпроса с тази територия под името Русия и тогава всички наши проблеми са решени. Не случайно Швеция и Финландия, които бяха неутрални, Швеция 300 години неутралитет, влязоха в НАТО, за да участват и те да получат дял когато започне подялбата на Русия. Затова най-важното сега е да се готвим за война.

144

Споко

преди 2 месеца

Украйна е на страната на светлите сили и ще победи тъмните демонични сили, дори ако западът не даде пари и оръжия, тогава ще дойдат да помогнат от Орион, от Сириус, от Нирибу и ще спасят Украйна, па и Йода ще удари една рачичка, Йода само да дигне леко рачичката със силата и цак - Украйна моменталически ще победи Русия. Завоевателната война на агресора Путин, по дефолт е обречена на неуспех. Иначе светът би бил несправедлив, а ние не искаме да живеем в несправедлив свят, нали, тогава по-добре да се фърлиме от десетия етаж, нали?

143

Пфф

преди 2 месеца

И това ще е краят на военната индустрия на САЩ, както и на тяхната икономика. При такива обстоятелства не виждам причина Русия да не обяви война на САЩ и да ги нападне.

142

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "Oчakвa ce koнтpaмaйgaн в Kиeв, cnиpaнe нa бoeвeтe и миpни nperoвopи..." Майдан в Киев няма да има, освен ако САЩ не решат да организират, но нямат алтернатива за Зеленски. Украйна е фашистка диктатура от най-уродлив тип и при фашистка диктатура няма майдани и протести, такова нещо историята не познава.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг: "Абсолютно съм уверен, че контранастъплението на Украйна ще успее".

140

Анонимен

преди 2 месеца

Taka или инaчe, вoйнaтa тpябвa ga cnpe!

139

Евроатлантик

преди 2 месеца

Този де***ил си мисли,че всичко ще се забрави,а то само се отлага във времето,и си чака времето!Да не говорим и пък ако Тръмп не спечели....

138

Анонимен

преди 2 месеца

Oчakвa ce koнтpaмaйgaн в Kиeв, cnиpaнe нa бoeвeтe и миpни nperoвopи...

137

ВЪПРОС

преди 2 месеца

Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, дето няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - обикновена, селска реч на полски, реч от покрайнините) Изобщо за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?

136

Гондорец

преди 2 месеца

Абе Джейарар Токин още отдавна го е казал това нещо го е написал, значи няма начин тъмните сили на тъмнината - Мордор, идващите от изток opkи да победят Гондор - цивилизованите демократични обединени сили на светлината на Гондор от запат, Гондор ще победи Мордор, и Мордор ще заживее по правилата на цивилизования Гондор. И децата го разбраха това нещо, само суперпростите русофили си живеят я някаква паралелна мордорска реалност и още не могат да го разберат това нещо.

135

Предложение

преди 2 месеца

Здравейте, искам да направя тука едно предложение. Предложение - предлагам да не оставяме Украйна сама срешу Русия и да се включим и ние да се бием с Русия в Украйна.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Най-старата борба: доброто срещу злото. Украйна (доброто) трябва и ще победи за ужас на черните души по света.

133

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ не могат вече а и не искат да се грижат за сигурността на Европа. Европа може да си осигури 300-350 хиляди, най-много 400 човека. Това означава, че трябва да стоят на линият между Алпите и Балтика - тоест границата от 1945г. А какво става с Полша, с Румъния, с България и другите от източна Европа. Словакия и Унгария са осигурени, освен това Орбан в прав текст заяви какво иска - Трансилвания, част от Закарпатието и още един малък детайл - Орбан каза, че Унгария винаги е била морска държава. А за това е нужно да се ликвидира Хърватия.

132

Анонимен

преди 2 месеца

Победата на руската армия в Украйна и/или сключването на договор при руските условия може да провокира геополитически събития в глобален мащаб и да стане отправна точка за разпадането на НАТО. Или може би преформатирането на ООН в сегашния й вид. А след това ЕС моменталически се разпада.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Колко циничен боооклук!!! С други думи "Тръмп ще спре да помага на Украйна, ще я остави да бъде смачкана от Русия, и войната ще приключи". Това ли са ви ценностите бе, копейките??? По-силният да пребие по-слабия??

130

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е велика империя и един от полюсите на новия многополярен свят. Никой не може да устройва нацистки русофобски анклави на границата и. Това трябва да бъде ясно на всеки.

129

Анонимен

преди 2 месеца

Ако иска да бъде отстрелян като Кенеди нека дава и цент на Украйна.