314

Патито Римско

преди 2 месеца

ПАПИТО Римско вече е вписан в сайта миротворец на хохлюндерите като враг на нациска ус-райна ! И не го ще искат да ликвидират хохлюндерите

313

Анонимен

преди 2 месеца

Г л а в н и т е букви слагам плюс отива минус.

312

Анонимен

преди 2 месеца

Шмръкнал е НОВИЧОК

311

Анонимен

преди 2 месеца

Белото му е в повече на тоя самозабравил се

310

Анонимен

преди 2 месеца

Пак се е дрогирал.

309

Анонимен

преди 2 месеца

ДЕМОКРАТИЧНИЯТ САЙТ ДНЕС.БГ БЛОКИРА ВСЕКИ АИПИ АДРЕС КОЙТО СА ЗА РУСИЯ И ПРОТИВ НАРКОМАНА ! ТОВА И ПРИ КОМУНИЗМА ГО НЯМАШЕ

308

Случаен минувач

преди 2 месеца

Чудесен повод да прати всички униати на фронта, ама дали ще посмее...

307

Зеленски е

преди 2 месеца

ПАТРИОТ, а не Зелен Чорап.

306

Факт

преди 2 месеца

Папата е човек на рептилите Байдън и Путин.

305

ЛЕЛЕ

преди 2 месеца

Зеленски запек ли го мъчи?

304

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не иска да унищожава Украйна, освен този така наречен президент, който е яхнал и народа си, и се опитва да яхне колкото може повече пари отвсякъде. И все му е малко, и все му е малко, и докога. Ясно е, че загуби войната.

303

Анонимен

преди 2 месеца

Путин може да бъде победен само с военна сила.Помогнете на Украйна за да не видите как над вас летят бомби.Щом на Украйна не по агате, утре вие ще воювате и вашите жени , бащи и деца ще гинат по жилищните сгради.За Путин няма инакви скрупули.Вие сте тор през която той само преминава Вие и вашите семейства.

302

Анонимен

преди 2 месеца

Основният внос на ракети за ПВО, на Himars за високоточно поражение на цели на разстояние до 96 км и най-вече на ракети Paatriot за неутрализация на руската бомбардировъчна авиация е от САЩ. От няколко месеци обаче Камарата на представителите бламира исканията на Байдън за износ на тежко въоръжение и боеприпаси за Украйна. В края на тази година са президентските избори, а очакванията са Тръмп да спре износа към Зеленски. Ако Украйна разчита само на ЕС, нещата стават лоши.

301

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски го оставете Ами мислете ако Путин нападне България.Всички русофили ще се на Западния фронт.Ще ви мачкат за пушечно месо заради престъпника в Кремъл.

300

Анонимен

преди 2 месеца

Светлана Друзенко смята, че украинските власти трябва да се откажат от опитите за връщане на загубени територии, за да спасят живота на военните. "Всички са уморени. Нашите западни партньори са уморени. Бих се описала като песимист. Или по-скоро като реалист", каза тя. "Не виждам светлина в края на тунела". Друзенко отбеляза, че спасяването на живота на украинските военни е по-важно от връщането на територии.

299

Анонимен

преди 2 месеца

Загубите на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) може да са по-големи, отколкото казва президентът Владимир Зеленски. Това заяви медицинският директор на Първа доброволческа медицинска болница "Николай Пирогов" Светлана Друзенко в интервю за вестник "Гардиън". Ако не сте намерили тялото, значи смъртта не е потвърдена, обясни тя методологията за изчисляване на загубите на украинската армия.

298

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски не може да сдаде властта. За да не се разбере истинският брой жертви от украинска страна. Според мен наистина е наркоман. Нормален човек би се спрял отдавна с лъжите.

297

Баба.

преди 2 месеца

Този е син на ЮДА! Каква реакция очаквате от него!?

296

жребец

преди 2 месеца

според този шут гнUсен и Папата е путинофил,а? Явено МИра му е химера на този, или иска според неговата неосъществима формула, еее няма как да стане. По-добре най-лошия мир, от колкото най-"красивата" война, ама как да го разбере, като мозъка му е замъглен от опиати !

295

Анонимен

преди 2 месеца

Един велик български хан е казал "Като не щеш мира нА ти секира!" и после е пил от византийската царска кратуна.