41

Сандо

преди 2 месеца

а на каква правна основа Радев ще връчи мандат на ГЕРБ отново като те вече са го върнали веднъж? По конституция след остава на правителството отиваме на нови избори! В нашата конституция няма ротации или др. такива глупости

40

До 15

преди 2 месеца

До АнонименКакво да ги дават мъжете. Изплезили езици, след 7 часовия маратон. Денков завалията явно съвсем е сдал багажа. Киро може да дерзай до сутринта. Жените ги натупаха. Мъжки момичета, издръжливи, 4 срещу 5- ***. Утре ще видим какви са ги свършили и дали Бойко ще ги потупа по рамото.

39

Сашо Пирата

преди 2 месеца

Разпределили са новия заем който ще теглят,колко за пенсии,колко за социални,колко за тези на държавна хранилка и колко за тях..

38

Анонимен

преди 2 месеца

Hямa Cgeлka?

37

Тачо

преди 2 месеца

Чуха протеста и набързо пръснаха сергията.Боко прибирай се търсят те да те бият.

36

До Анонимен 24

преди 2 месеца

Резултатите, които се приемат в крайна сметка, са 'официалните резултати' при 100% преброяване на гласовете от НИК. Та каквото излезе оттам, това е.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Тези преговори трябваше да ги водят 10 часа пред бежанския лагер в Овча купел!На Гаргамелката щеше да й излезне късмета.Тези капка акъл в тиквите нямат...лагера е до Нов Български Университет.Гаранция ще има проблеми със студентите.Проблемът е в качеството на мигрантите,а не в количеството,защото са довели мигранти,за да си сложат в джоба по 20 000 евро на калпак.

34

Анонимен

преди 2 месеца

И ГЕРБ и ППДБ ще загубят гласове ако не се явят сега на избори.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Махайте се. Всичките.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Дори националният предател кРадев в момента не краде колкото тази фашистко-центристка шайка на народни грабители, създадена от него. Как само се прегърнаха доскорошните "врагове" ГЕРБ и предателя Радев, заедно с ПП/ДБ.

31

Мда

преди 2 месеца

То сдс няма костов го унищожиПри голямото грабене

30

Радев

преди 2 месеца

Очаквам радев да не наруши конституцията като тези с разни ротации и измислици техниА да даде мандата на третата политическа сила какьвто е редьтГерб и пп получиха мандати преди -9 месеца

29

Анонимен

преди 2 месеца

До Радев голям И на избори пак същото. Възраждане и БСП ще дръпнат малко но ПП и ДБ са под въпрос. Остава само коалиция на ГЕРБ със ДПС и СДС.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Teaтpo..

27

мак

преди 2 месеца

Логореята да не се спъне на кривите, пардон, жълтите павета.

26

шкафчета,кюлчета,

преди 2 месеца

Разбраха се най после кой колко ще краде и усвоява средстава.Трябва да има за всички в сглобката за да не се карат.Толупа да не е толкова лаком,Кирчо и той.Шиши си има достатъчнои вече не в списъка на Магнита.Толупа стана деен за да не попадне в новия списък на Магнитски,който се подготвя от дедо Байдън.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Да изритаме шайката грабители на България!! ГЕПП искат да точат пак държавата... с всеки изминал ден стават все по-очевидни анти-държавните им амбиции. Тези хора са заслепени от омраза към България, а се договарят да правят правителство и да ни глозгат!

24

Радев голям

преди 2 месеца

Тук си прав те са получили мандат вече и герб и ппРадев ще трябва да връчи мандата на третата политическа сила за кабинет а това е вьзражданеДоговарят се без кръчмаря

23

Анонимен

преди 2 месеца

3 дни ще направят тия скaпаняци на размотаване, като то се знае че ще има договорка и ротация. Хептен за овцe ни взеха.

22

Ха ха

преди 2 месеца

Нищо не преговарят. Чакат новия списък на Магнитски.