548

Поздрави -Путин

преди 2 месеца

Само едно малко градче да избере Путин в една държававите от най антируските фашисти, да пусне гъбата и всички ще си седнат на задниците.Тогава за всеки загинал руски войник ще загинат 1000 невинни.

547

Анонимен

преди 2 месеца

Папата си сили , че ще разцепи Православието на Изтока.Разбирс се в съюз с монголския наследник на Златната орда, дребния, коварен, не позорния изнасилвача Путин бей.

546

Анонимен

преди 2 месеца

Папата си мисли , че ще разцепи православния Изток по тоя начин.Разбира се в съюз с монголския наследник на ,,Златната орда' , дребния , коварен, не пораснали насилник Путин бей.

545

Анонимен

преди 2 месеца

И бялото знаме, после? Ще се възстановят руснаците и ще нападнат отново след десет години.

544

Анонимен

преди 2 месеца

Не пропилявай деня си путинофиле, напий се!

543

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Пауза представям си навремето как некой от халифите е препоръчал на калоян да не батисва кръстоносния поход, че е по добре за българите, кво е станало и как е избегнат глобален конфликт.

542

Анонимен

преди 2 месеца

Бих дал съвет на украинците.Само як бой по руските пълчища.И тук в България бяха дошли да превземат Добруджа Обаче си тръгнаха с чьорт возми..

541

Пауза

преди 2 месеца

По добрия вариант е с белото знаме.Не трябава в никакъв случай да се стиага до Цар Бомба-2.Колективният Запад не мисли,ръководителита на Великите сили са умопомрачени.Трябва разум, стига с това че Украйна трябва да победи на всяка цена, ако не дойде този разум може да стане много лошо.

540

Евразин Алахакбаров

преди 2 месеца

...от друга страна дежурния по дискусия най вероятно има общо към петнайсет минути трудов стаж, и го интересува днеска да има за бирчка и пица от гастронома.

539

Евразин Алахакбаров

преди 2 месеца

адски странно е, че бумърите в задунайски татарстан ги вълнува повече русланд, отколкото факта, че хората, които са избрали за трети път им минават с един и същи финт за надбавките към пенсиите, позовавайки се на някакво хипотетично увеличение, което намалява като цифра със скоростта, с която осемте въртолета, уж платени от меджидийката, станаха три.

538

Американомучалките,

преди 2 месеца

кривичко ли ви е? А е само началото на пролетта ! Укропитеците се броят наесен, нали знаете? :)

537

БРАТ:

преди 2 месеца

Вот скажи мне, американец, в чем сила! Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде: у кого правда, тот и сильней! Вот ты обманул кого-то, денег нажил, и чего ты сильней стал? Нет, не стал, потому что правды за тобой нету! А тот, кого обманул, за ним правда! Значит, он сильней! (IQ 3.14 - поправи се на IQ 0,0314)

536

Анонимен

преди 2 месеца

До вчера русофила бе най големия противник на римо католицизма.Щото е от Запада.Ако ще и с Хитлер ще стане съюзник, стига да е срещу Запада.По примера на другаря Сталин , който добър пример даде.Кога изпрати поздравителна телеграма на Хитлер при влизането му в Париж.

535

IQ 3.14

преди 2 месеца

До краваромучалкитетолко си на щайга че даже не виждаш от кой браузер постваш, шиизи

534

IQ 3.14

преди 2 месеца

До БРАТ: чекист, кой те трие па тебе, дето даже и бота *** те не лови...пак ли не си ставал 2 дена от масата?

533

БРАТ:

преди 2 месеца

Вот скажи мне, американец, в чем сила! Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде: у кого правда, тот и сильней! Вот ты обманул кого-то, денег нажил, и чего ты сильней стал? Нет, не стал, потому что правды за тобой нету! А тот, кого обманул, за ним правда! Значит, он сильней! (триете а? страх ви е от истината?)

532

Анонимен

преди 2 месеца

Празни приказки.Като Киев за три дни.

531

Анонимен

преди 2 месеца

Думи без значение.

530

КИМ ЧЕН ПУТИН

преди 2 месеца

До550 бог му казал/ ДА ТАКА Е КАЗАХ МУ!

529

IQ 3.14

преди 2 месеца

До БРАТ: И после пада половин баир връз тебе и разбираш, че едно е да се праиш на безруков, друго е като те изшие гранита по празната чутура. един вид, у бога е силата