14

Песен за ГЕРБ:

преди 2 месеца

"Аз съм нагла ГЕРБ-еруга, на народа смъртен враг! Имам шкафче със валута, а в торбата Глок патлак! Тра-ла-ла хихихи тралала хихии. Зная схеми, далавери, що съм учил по света! А лъжите ми чудеесни, най помагат ми в беда! Тра-ла-ла хихихии тралала хихиих" - Специален поздрав за ГЕРБ и за всички нейни членове и симпатизанти (без изключение).

13

Докато някой

преди 2 месеца

От самозванцитн не последва нотариуса, нищо няма да се случи!Ще си джапаме в локвата, ще се пръскаме с кал и ще се псуваме, а охранените храненичета на народа ще си душат пръцките.

12

ЕС решава

преди 2 месеца

Боко изпълнява! ЕвроСглобка ще има!

11

Ротация няма да има

преди 2 месеца

Целта на Буда и Радев е отново служебно правителство, само че Буда не си дава сметка какво следва догодина след края на войната в Украйна...

10

Христо Христов

преди 2 месеца

Избори във всеки случай няма да има. Но мобилизация ще има. На 2 Април 85% гласуваха да има мобилизация за НАТО. Факт.

9

Фед Красивия

преди 2 месеца

С месеци ви разиграват.Всеки ден една статия за Боко Банкянски и тука има тука нема.А те просто не опускат кокала и вие блеете и се кефите и си мислите,че ще се случи нещо положително!!!Как ви не писна всеки ден ще има ли няма да има,а те ви се смеят кукловодите!!!

8

Анонимен

преди 2 месеца

"Разписването" на съдебна система Официално значи признаване, че тя е зависима от политическата. Ние го знаем, но е хубаво и вече официално да сте го написали. Затова бг е държава като Зимбабве, Ботсуана, Лесото и т.н. щото всичко зависи вече от едни гриндери събрани в един парламент. Хип хоп певци, жендърье, никочели, хора със средно образование, пеперудки и всякаква друга сссггаааннн

7

Докато

преди 2 месеца

Българския олигархичен модел е в действие по подобие на Кремълския, а Тиквата и Шиши, както и олигархията крала с тях са на свобода нищо хубаво не може да се случи на България. Виновни са апатичните , фрости сънародници, които не гласуват , а само псуват държавата и обричат себе си и поколението след тях на мизерно съществуване. Долу Путин, долу Тиквата Пеевски и Доган.

6

Анти Тяло

преди 2 месеца

Ако не отидем на избори ще се усъмня в усета на Борисов. ПП и Дб в момента са на дъното!!!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Ще има, ротация на избори само пари се губят а като си на, власт се печелят нямат, сметка никой от избори дори опозицията и те цоцкат

4

ХХХ

преди 2 месеца

Цирка продължава с пълна сила :) Буци бий ги бе не давай ей така властта ! Още 20 години ще ви гледаме ама само бой бой бой ....*** народ и държава ...подарявай на Зеленски важното е да има победа !

3

Анонимен

преди 2 месеца

Хаха явно им врътнаха кранчето от Европа защото ония са заети да дават на, Украйна и нашите се изпокараха няма пари за крадене

2

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Кадъната гледа така, все едно някой и е отмъкнал султана изпод носа. Какво ни занимавате с кадънските неволи на харем гроб? Да си се събират там и да си обсъждат цената, това вълнува само тираджиите които им ползват услугите по магистралите.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Просто Киро да арестува пак Тиквата както миналата година :)))