291

Анонимен

преди 3 месеца

Либерал местане, когато си неук грантаджия така става. НПОто може да ти даде всякакви титли но не и знания. Яд те че хората имат организации, свои собствени, а не тези на Сорос. Църкаш цирикаш файда няма.

290

Васил

преди 3 месеца

Според мен е и от кръвосмешение .

289

Наздраве

преди 3 месеца

бе медведка, ай да пийнем още едно, че да станат пет. Пет крака никой няма и медведя ще го няма. Ай да пийнем още едно, че да стана шест. Шест пръста медвед има туй остана му от чужбина, че не знае къде пипа и четири му отстраниха! Айде бегай бе алкохолик невменяем!

288

Анонимен

преди 3 месеца

Всъщност който е видял картата може ясно да си даде сметка че това е оферта към Румъния и Полша за поделяне на Украйна. И доста добра оферта. Може и да се навия. Украйна остава това, което е сега киевски регион.

287

Помнещ

преди 3 месеца

ОНД имаше при Елцин! В съюз със Империята на Zлото се влиза само с калашници и тежка артилерия! Никой не иска да има нещо общо с Кремъл! Като прокажени са! Нашите Копейки не ги броим! На тях им плащат за да си верват!

286

...

преди 3 месеца

Значи единствената истина за путинофилията се включва в дефиницията за путинофил! путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪБЕ по заповед на господарите си от кремъл! Та путинофили даже не ми е интересно да се заяждам с вас! Все едно да се зачждаш с чифтокопитен фетус! Ами вземета понаучета малко то малко бре!!! Стига сте писали опорките, дето ви ги дават от кремъл!!!! Образовайте се, малко от малко поне!!!!

285

Анонимен

преди 3 месеца

280 всу няма, в момента цру натовците и медиите наричат така азов кракен айдар бандерите и наемниците даже лгбт батальона им. Същото стана в Сирия с Ал Нусра като "умерени джихадисти" от алкайда и други такива с розови тойоти.

284

Някой

преди 3 месеца

Не е ясно, при този психичните отклонения от алкохола ли са, или има и други субстанции! Само подскача и се набира колко е велик, но винаги ще си остане...второто Джудже!

283

Всичките

преди 3 месеца

масковски жужаци с изперкали псиХ-оппа-ти и терористи

282

Анонимен

преди 3 месеца

До 288Има ОНД има ЕАС)))Какво е това ОНД бе рашистанец, такова нещо вече не съществува. За първи път пък чувам за ЕАС.

281

До Анонимен 288

преди 3 месеца

Ти четеш ли се като пишеш!!?? :)))))))))))))))))))))))) Или викаш путинофил като тебе си казва чукча писател чукача НЕ читател! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

280

Анонимен

преди 3 месеца

До 285само евродебилите все още не го разбират и наливат ли наливат средства в изгубена воина))))Ако евродебилите наливаха нужните средства, сега ВСУ щеше да има достатачен брой крилати ракети, танкове, самолети, вертолети и снаряди и войната отдавна да е приключила с парад на ВСУ на Червеният площад.

279

Анонимен

преди 3 месеца

Е 284 не 295 поизтрили са

278

Анонимен

преди 3 месеца

295 Не е така либерал местане какво си се разциврил, Има ОНД има ЕАС и други организации. Яд те е че са заедно, а не разделени. Проблемът ти е че си за лудницата. Един такъв като теб Атила искаше да завзема руските земи по коментарите. Отвлече автобус нещастника и лежа в затвора.

277

???

преди 3 месеца

около тоз само едно е интересното и то е дали въобще някога изтрезнява!!!???

276

Апять

преди 3 месеца

Медведев: Състоянието ми е "със сигурност е Пиян"

275

Анонимен

преди 3 месеца

То хубаво че искаш =ама кои ще ти го даде .И как по точно си го представяш това изтребване ,щот руснаците отново доказаха че имат най-добрата армия в света.Та те дори не са направили пълна мобилизация,бият всичката *** с резервния си отбор :)Хората са го казали -няма шанс да победиш ядрена сила -само евродебилите все още не го разбират и наливат ли наливат средства в изгубена воина

274

...

преди 3 месеца

това ев отношението на рашистан към всички неини съседи! И казахстан е рашистан и Украйна е рашистан и Грузи я рашистан естественбо и Афганистан и Молдова е рашистан и Финландия рашистан и Ромъния също е рашистан! Такива са и помислите на хитлер точно прреди ВСВ и това, че запада тогава не го е спрял вижте до какво докара! Та така продажни путинофили! Това са истините от историята!!!

273

Анонимен

преди 3 месеца

288 Наакашвили нападна и сега седи в затвора в Грузия затова. А преди това се пробва и при нацитата на западняците - десен сектор в крайна. Още седи видеото когато Ярош го поля с бутилка вода и онзи се наака и след това бягаше по покривите. Така че либерал местан, глупостите не вървят.

272

Щерю

преди 3 месеца

- Медведев, в идващите десетилетия, юдеите ще изпратят (ще платят за това) в Русия да се преселят милиони мюсюлмани. След време, щом не може отвън, Русия ще падне отвътре. Това е тяхна много стара тактика и те ще продължат да я финансират, и да я прилагат, докато един ден проработи. Ето, ЕС вече е пълен с големи ислямски множества, които бавно и сигурно всячески го изтощават, и отслабват отвътре. Юдеите ционисти целенасочено продължават да унищожават християнството и властта на белите хора...