23

Обективно

преди 6 месеца

От две години наемам строители за къщата си. Дори през фирма се плаща на ръка. Фактурите са само за бетон. Това е. Всичко е в джоб каса.

22

Василев

преди 6 месеца

До Веселинъ!!!Смяташ ли че Путин е под контрола на юдо-масонската интернационална мафия???Агент Неш Уйтакър!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Когато говорим за работещи бедни или за неработещи богати,добре е да им видим къщите палати на много от тях и тогава да ги причисляваме към тази група.Защото наскоро едни такива,които иначе се водят безработни взеха на един "богат"човечец 40 000 лв.да му оправят покрива на къщата и изчезнаха.Такива ми ти работи.

20

Анонимен

преди 6 месеца

"18 пъти е по-висок рискът за един човек, ако няма образование, да влезе в капана на т.нар. работещите бедни." мда, но те са природно интелигентни!

19

Public enemies

преди 6 месеца

И големия проблем, огромна разлика в заплатите между работещите в София и малките градове и села, в София може да си намериш лесна работа в която почти не се натоварваш за 1 000 лв, в малките градове и села заплатите още вървят по 500-600 лв и няма начин да не си от работещи бедни.

18

Анонимен

преди 6 месеца

До Обективно 15. Обективното ти няма нищо общо с реалността, но нали затова ви плащат.

17

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 9. Явно нямаш никаква представа за света в който живееш - хората харчат всичко взето на заплата и карат на заеми само и само да се покажат, че не са такива каквито са. Затова е пълно в магазините и по улиците колони от таралясници.

16

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 6 месеца

Разгледайте й фейса на тая хазарска. Наприличвс на Денков и паралелно с това напомня чрез изражението си на коза. Не са съвсем същите,но им е една породата на тая,Нинова и Митрофанова. Хазари вонящи еврейски!

15

Обективно

преди 6 месеца

Статистиката е неточна, защото масово хората работят с договорки за плащане на ръка. Работодателите пестят от осигуровки и данъци и така имаме толкова много работещи бедни. А истината е, че общ работник получава 100 лева на ден. На ръка. Майсторите - в пъти повече. И пак без договор. Или на минималната заплата. И всички получават помощи. Това е ситуацията.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Сред една малцинствена група, ако с работа си изкарваш парите, не те уважават! Работещите бедни издържат и тях (множащите се тарикати)!

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 12. Те "образованите" не вземат нормални заплати ти за 10-тях процента си се загрижил.

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 9. Щом си рекъл...

11

Анонимен

преди 6 месеца

Тия 10% знаем от кои групи са.Ама как да ги накараш да учат,за да получават по-високи заплати.Даже и работата,за която не се изисква образование,а само умения,и нея не я вършат както трябва.Е тогава какви заплати искат?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Чуиш ли ma Зорнице - имитирате работа, нищо не вършите, само словоблудствате.

9

факт

преди 6 месеца

това че имаш диплома не те прави образован

8

Анонимен

преди 6 месеца

Няма такова нещо!Крият се доходи и осигуровки,пари на ръка,точене на социалните системи чрез схеми за обезщетения от работили в чужбина.Какво виждам за Благоевград напр.-цени на имотите над 1000 евро,хипермаркетите пълни с хора с пълни колички,улиците задръстени от коли!Градът с най-ниски заплати в Европа според официалната статистика!Нещо не е така!!!Математиката е логична и точна наука!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Започнат ли да гъгнат клишета и ми е ясно че това е поредното нищоприказване.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Тъй като сме колония на САЩ и далечна провинция на новия райх, за нас плана им е упадък и деградация - културна, ценностна, материална, морална, всякаква. Американския модел е да работиш на 3 места и едва да ти стигнат парите да спиш в колата си на паркинга. За какво ти е дом, ако си се заробил 3 пъти на 3 робовладелеца? Преди хиляди гпдини робовладелците са осигурявали подслон, храна, лечение на робите си. Сега си роб на самоиздръжка. Ха честито ви работещи бедно

5

Анонимен

преди 6 месеца

Абе непрекъснато разправяте "ако е без образование". Кои са "без образование" в България ? Определено и не тия които работят.

4

и те така

преди 6 месеца

работещите бедни са малък процент , големия процент работещи *бедни* са тези дето взимат заплата в пликче