254

Анонимен

преди 3 месеца

Може ли несвободна страна като Русия да освобождава други народи? Смешки!

253

Истината!

преди 3 месеца

В интерес на Русия е било да започне поредната единадесета Руско-Турска война, защото се е стремяла към Проливите. В наш интерес е да не сме й благодарни, защото това ни прави зависими!

252

Анонимен

преди 3 месеца

Сега сме под натовска окупация, но му се вижда края за щастие.

251

Раш

преди 3 месеца

Далеч от такива "Освободители" като Русия! Те ни обявиха за "вражеска страна"!

250

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че имаме интернет...Щяхме да сме 500 години под руска окупация.

249

Анонимен

преди 3 месеца

Радев като искаш 3 март защо не отидеш да се биеш на страната на Русия в Украйна както точно през 1878 г. на Шипка. Нали си пилот на самолет. Дай да видим що за индивид си.

248

Реалист

преди 3 месеца

Какво правят тези съвременни руски знамена на празника, щом си против разделението, бе Радев? Знамето на Руската империя, която уж ни е освободила е: черно, жълто, бяло!

247

Анонимен

преди 3 месеца

Много ги е яд русофобите че не сме останали под робство.Как ли не извъртат нещата срещу Русия ама под цялата работа личи че си искат султана.Още Вазов ги е описал и оттогава малко са се променили.

246

История

преди 3 месеца

Ген. Колев... " Прекланям се пред подвига на руският солдат, оставил костите си за нашето освобождение! Но какво търсят в Добруджа? Ще ги посрещнем като всеки един враг"! Доста добре ги е посрещнал!

245

Анонимен

преди 3 месеца

Русия налага История със сила...Ще дам пример..По времето на комунизма , руски археолози откриват селище от древността.От ,,ямната контура".Естествено КПСС се интересува.Археолозите научават , че в това общество е битувал иеархичния модел.Сиреч , господари и подчинение...Хм.Нещо в комунистическите глави не се връзва.От Дарвин знаеме , че е съществувало равенството и братството в ония времена..И на археолозите им е забранено да продължат своите изследвания.Половинатс са уволнени Другите емигрира

244

Някой

преди 3 месеца

Въпросът е елементарен/като за "русофили"/, ...Колко българи са присъствали при подписването на Сан Стефанският договор? Отговор...Нито един! Дотук с най-благородните намерения на руският император! Вярно е ,че събитията така са се развили, че тази война наистина се оказва за нас ...освободителна!

243

Анонимен

преди 3 месеца

3 март е руска Дезинформация и Пропаганда. Има война м/у тогавашна Османска Империя и Русия накрая се подписва така наречения Санстефански предварителен мирен Договор и войната приключва завинаги. Но не и някакво си (освобождение). От кого и кой? Чудо е че тази измишльотина държи вече 140 г. Колко брутални са руснаците

242

Анонимен

преди 3 месеца

У това наше тресавище дето ни го натворихте вододери колко щеш . Надезорантени приказки . Я ти вече като печен политик ми кажи логично ли е правилата на изборите да се определят от избираемите , наречен закон за да бъде тафросан тъкмо на тях , ако примерно го наречем кодекс и обществото го възложи на независими специалисти с конкурс и после го приеме на референдум веднъж за винаги , айде да не е чак завинаги , ама да не се ръчка според угодата на кандидатите , нема ли да е по-логично .

241

Анонимен

преди 3 месеца

Нужен ни е на нас българите просвещение...Умни глави , просветители...Не. Не говоря за Бойко Борисоф ...Освобождението ли празнуваме , или свободата си.Ако празнуваме освобождение , то той включва мисия на Русия Ако е свободата То на руски дипломати е забранено да присъстват на тоз празник.Това ще положи първите стъпки към помирение .,,Истината ще ни направи свободни..."Лъжата роби

240

Пффф

преди 3 месеца

Кой му пише на Радев тъпите комунистически речи?!

239

Анонимен

преди 3 месеца

Руски водевил?! Няма хлабаво и ЕС няма.

238

Анонимен

преди 3 месеца

Ами то и кошарите са свободни понеже могат да ходят навсякъде. Колкото до партньорството ни със запада - явно ние сме в ролята на интимна партньорка. Каквото получи все трябва да е радостна

237

Анонимен

преди 3 месеца

Радеф да вземе да почете малко История.И тогава да дава оценки.Съвременна България е онова което Русия най малко са искали.Свободата ни е низ от събития .Процес .Движен от българи.Радеф и пишман историци като него да изяснят.Освобождението ли празнуваме , или свободата си.Ако празнуваме освобождение , то той включва мисия на Русия Ако е свободата То на руски дипломати е забранено да присъстват на тоз празник.

236

Анонимен

преди 3 месеца

От 100 кладенци вода - само да ни вкарат в конфликт с Русия. То специалисти по история, то литератори, то "независими" експерти със западни грантове... Аман. Лъжци, не ви вярваме. То ако трябва да сме честни и вие не си вярвате сами.

235

Мисля, че ...

преди 3 месеца

България е свободна едва сега, когато е със Запада! Можем да пътуваме по цял свят, можем да учим и работим където поискаме, имаме партньорството и закрилата на западните цивилизовани демократични държави!