36

Деди

преди 3 месеца

Няма как, порастна му "работата" на поредния ОТАН-пудел! Ако си въобразява, че се е скрил под "чадъра" на ОТАН, много, ама много се заблуждава. За такива има една хубава поговорка - "Да бе мирно седяло, не бе чудо видело".

35

SOS

преди 3 месеца

Руснаците още помнят как ги биха финландците. Навременна помощ. Другото добро е ,че Сев. Корея не дава ракети вече на Русия. Вероятно са свършили. На Русия не и остава друго,освен атомните заплахи. Но и там ще бъде бита здраво. Украйна ще победи.

34

Fena

преди 3 месеца

Притискаха руснаците с разширяването на НАТО и една немалка държава в Европа вече не съществува. Сега пак ги изправят до стената с няколко добри и точни оръжия. Да имаш пушка, да стреляш с пушка и убиеш някого с пушка са три различни неща. Руснаците са пердета и могат последното. А финландците си играят на технологии. Но както казваше Бон Скот (мир на праха му) - If You Want Blood (You've Got It)....

33

SUOMI FINLAND

преди 3 месеца

Истински пичoве! Шолц да взема пример от тях!

32

До Мариусчо

преди 3 месеца

Не си запознат с нещата. Технологично финландската армия е поне десетилетие пред руската.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Че, колко навътре?

30

Анонимен

преди 3 месеца

До 33.................Не забравяй, че това все още е ОПЕРАЦИЯ, А НЕ ВОЙНА!

29

До 29

преди 3 месеца

Ще го забият, колкото го забиха през Зимната война. ХА ХА ХА!

28

Мариус

преди 3 месеца

Без дарени оръжия Финландските големи патриоти са събрали попарата на руските братушки с бавно и смислено преглъщане!Точно те ли са ,...силните! Пореден залп от Русия и ...половината Ффф,ще клекне в поза партер!Чудя се, Путин,що не ги подпука,паралелно за ... загрявка!НАТО са бити и пребити!

27

запознат

преди 3 месеца

До Руснак, Изобщо не се занимавайте с тях- отрязвате ги отвсякъде(пълно преустановяване на икономическото сътрудничество), пък те като им "потъне" икономиката, сами ще се усетят "откъде изгрява слънцето"!

26

Явно

преди 3 месеца

планът за намаляване на световното население не може да се случи по друг начин и решението е 3-та световна война... Доста подло!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Финландците добре да си запомнят приказките.....Да не се наложи да видят руското знаме забито над парламента им. Той и Хитлер се ежеше и перчеше, докато СССР забиха байрака над райхстага.

24

Аз

преди 3 месеца

Тия *** наистина искат шамар. Скоро не ги е газил мечок, забравили са какво е. уРките да не решат наистина да се възползват защото отговора ще е невиждан!

23

До #7 и 10

преди 3 месеца

Ако не са ядрените оръжия финландците отдавна щяха да си вземат териториите загубени през Зимната война.

22

Руснак

преди 3 месеца

Става интересно,ще гледаме мача Русия Финландия а нато ще бъде само една мърлява публика която беззъбо ръмжи и ще подвива опашка !!!

21

Госта..

преди 3 месеца

Тези искат пак обратно в Руската империя.100 г. неутралитет им се вижда много ли ???

20

КИМ ПРЪЦ ГЛУПУТИН

преди 3 месеца

До Анонимен 19/ 3-ТАТА СВЕТОВНА Е ВЕЧЕ ФАКТ! РФ,ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ , БЕЛАРУС И СИРИЯ СРЕЩУ УКРАЙНА И НАТО. ЗАСЕГА САМО НЕ Е С УПОТРЕБАТА НА ЯДРЕНО В НЕЯ!

19

Анонимен

преди 3 месеца

Дорде не започнат 3та Световна Западът няма да миряса. Играчка после плачка за всички ни

18

Анонимен

преди 3 месеца

Хихихи интересно дали финландия ще се размине само със затопляне или ще бъдат остъклени..

17

КИМ ЧЕРВЕН ГЛУПУТИН

преди 3 месеца

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ДЪРПАТЕ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА ПА ПОСЛЕ ЗАЩО ВИ Е ЗАСИПАЛ С ЯДРЕНОТО!