367

Анонимен

преди 2 месеца

аз ги поставях знамената ама свършиха хората ги изкупиха щели да чакат руската армия

366

Анонимен

преди 2 месеца

Откога е незаконно да се поставят руски знамена нацисти мръсни??!?! Трябва да гледаме това на обратните и това на последователите на бандера, но не може на братска Русия. Фашизмът в България все още не е достигнал своят предел, да видим наказанието какво ще е *** измекярски

365

До 375

преди 2 месеца

Това не е знамето на Имперска Русия, която ни освобождава, а на Руската Федерация, с нея нищо общо нямаме. Страшни *** сте русофилите.

364

Само се замислете

преди 2 месеца

От "посолството" и техните марионетки, наречени наши "политици" (които се занимават с три неща - украйна, себе си и кой повече ще се натегне унищожавайки България и гаврейки се с народа й) не осъзнават, че с действията си постигат точно обратния ефект! Българинът НЕ е западно-европеец и усеща нещата (колкото жълтопавета и западът да го ненавиждат и да го мислят за "***"). Народът не е фил или фоб на никой, но не е сляп, глух или толкова късопаметен. ТЕ ни настройват срещу себе си, не Русия!

363

Анонимен

преди 2 месеца

Когато руснаците ни "окупираха" се построиха еац,павец,тецове,магистрали,язовири, при добрия ЕС и по настояване на "партньорите" ни всичко се руши,всичко е "старо,ненужно,само събира прах","дайте да го дадем"...

362

паси предателят

преди 2 месеца

Какво не законно има в това .? След 500 години в робство на страна Освободител с нашите знамена да се развяват кое е според тези ид..оти е противозаконно ? Нима там трябваше да се развяват знамената на окупатора наречена Америка ли ? От благодарност по времето на ВСВ като унищожи част от София и уби няколко хиляди невинни граждани. На престъпниците , на убийците им издигнахме пaметници и им поднасяме цветя техните знамена ли трябва да се развяват ?

361

Анонимен

преди 2 месеца

А защо над Столична община се вее чуждо знаме, чиято войска се татуира с нацистки символи. Кметът да разследва, кой е поставил синьо жълтия *** на нацистка Украйна, и да нареди да се свали.

360

Star

преди 2 месеца

От 09/09/1944

359

Анонимен

преди 2 месеца

Откога поставянето на знамена на нашите освободители и то на 3 март е престъпление?

358

Вуйко

преди 2 месеца

Ако в Москва развеешбългарски знамена по площадите,ще ти размажат главата със милиционерските къбинки във асвалта още преди да си се качил(натоварели) във милиционерската бричка.А после във сибирската колония поне 15 години ще ти набиват дръките отзад във лицето на татуирани патриоти дето и в казарма не са ходили.Тук в БГто много предател,много дезертьор.Да не ти се случва със такива да влезеш в окопа.Ще се предадат,и ще те наклепат с кал за да си запазят жалкият русофилски животец.Руски скотове

357

да

преди 2 месеца

вазов казва - не се гаси, туй що не гасне - не може да изкорените любовта на българския народ към БРАТСКА РУСИЯ!

356

Мухаха

преди 2 месеца

Кметът Васко-***.

355

Идеалист

преди 2 месеца

Така трябва да се прави на Националия празник! Знамената е разпоредил да се поставят военния министър Тагарев. който в съветски възпитаник и така са го учили във ВА в Москва. Хиляди благодарности на другаря Тагарев! Догодина ще играем казачок на Орлов мост!

354

лигльо

преди 2 месеца

Толкова сте *** , че успешно постигате обратния ефект . Свлачище , жена и народ тръгнат ли спиране няма .

353

дс-то

преди 2 месеца

После ще издирваме кой постави украинското знаме на общината .

352

До 359

преди 2 месеца

Жалки са наистина, но какво да се прави. Все пак най-добрата ваксина срещу руско влиание за мен са руските вестници. Не тези, големите от типа на Известия, а малките провинциални вестници. Като ги чета ми става ясно какво прави Путин и честно казано се чудя на коя страна играе. Не че ставам русофоб, или ще ръкопляскам на Лайен или не дай си боже Байдън, но не храня никакви илюзии към Русия и държавата, която са си направили.

351

Шегобиец

преди 2 месеца

Ееее, отрочетата на ДС са така: техните бащи и дядовци са развявали флага на СССР и са следяли някой да не развее британски или американски флаг. Сега техните наследници развяват украински знамена и разследват кой е развял руски флаг.

350

СМЕХ....

преди 2 месеца

РУСКИТЕ ПРОСТОТИИ, НЯМАТ КРАЙ.....ХАХАХАААА!!!!/...буря в чаша вода.../*

349

Bobo

преди 2 месеца

Че ги хване за мекио.

348

До 378

преди 2 месеца

Абе какъв комунизъм те вее като говориш за Русия? Явно имаш само стари съветски спомени.