123

Хаха ха

преди 3 месеца

Хрушчов е роден на 3 (15) април 1894 г. в село Калиновка, Курска губерния, разположено в близост до днешната граница на Русия с Украйна. Произхожда от работническо-селско семейство. В ранна възраст той е овчар, а след това работи като механик в заводите и мините на Донбас от 1908 г. (едва 14-годишен), по-късно е участник в Гражданската война (1918 1920 г.). През 1929 г. Хрушчов постъпва и следва до 1931 г. в Московската промишлена академия и я напуска, за да работи в московския партиен апарат (1931 1935 г.).През 1934 г. Никита Хрушчов става член на Централния комитет на комунистическат

122

Анонимен

преди 3 месеца

А бе, някой тук чувал ли е за царе, владетели, князе на "държавата" Украйна? Какви владетели е имала "държавата" Украйна?

121

Алекс

преди 3 месеца

От Киев за три дни до незначителни градчета и села за няколко месеца.Това е успех за ВСУ.Руските летящи щайги ги разковават със забележителен успех.5 бр. за 12 дни.

120

Анонимен

преди 3 месеца

До 112, те и децата на руския елит живеят масово на Запад, ама това русофлясниците не ви е удобно да го коментирате

119

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя пък алкохолик,какво отблъскваш бе фашага,те руснаците ви сцепиха пърдялниците,а ти отблъскваш,пфууууууу.....егати отрепките тия урки

118

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Ще повторя как да ловите политически шизофреници от воле. Имаше СССР,а той си имаше БКП,което от своя страна си имаше СДС,БСП,НДСВ,ГЕРБ,Възраждане,ДПС... Имам предвид антибългарското СССР,а то бе в своята основа РУСКОУКРАИНСКО.Следователно когато извънземни кат турчинът Георги Марков Ви обясняват колко е велика Украина всъщност Ви крещят в ушите "Да живее Русия". Българите казваме с мъдрост" УДАРИ ЕДИНИЯТ,ЧЕ ДА ПАДНЕ ДРУГИЯТ". Много е просто.Руснаците и украинците вън от България!

117

Тенгри кан

преди 3 месеца

Днешната руска армия има една слабост. Не удържа на внезапни и добре организирани контраатаки, особено, ако са внезапни. За да неутрализират тази слабост, руснаците изградиха, тези големи отбранителни укрепления по Днепър и спряха украинската контраофанзива, инак със сигурност щеха да загубат Крим и за тех, щеше да е голем позор, тва;))) А, за Путин, загуба на Русия;))) Според мен, затва украинците отстъпват бавно, защото знаят за тази слабост. Когат дойде времето, ще контратакуват лошо;)))

116

Анонимен

преди 3 месеца

Ген. Сирски на сиренье :)))

115

Анонимен

преди 3 месеца

Героите на Украйна демонстрират нова тактика, сами разкъсват отбранителната си линия и смело бягат, страхливо преследвани от понасящите големи удари руснаци.

114

Гулю-гулю

преди 3 месеца

Мисирски е сила.

113

ПАНОС КАМИНОС

преди 3 месеца

КРИМ Е ГРЪЦКИ ОТ 6000 ГОДИНИ...КИЕВ Е РУСКИ...ЦЕЛА УКРАЙНА Е РУСКА ЗЕМЛЯ...ДО ГРАНИЦАТА С УМГАРИА--ТРЯБВА ДА СТИГНАТ ЧЕЧЕНИТЕ, БАШКИРИТЕ И БУРЯТИТЕ, ПОДЧИНЕНИ НА ТАВАРИШШ ПУТИН !..ДО УЖГОРОД !

112

Анонимен

преди 3 месеца

Краят на Украйна ще бъде твърде печален.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Сирски е роден в Русия дори майка му и баща му живеят все още там. Това показва какви украинци са украинците, чисти руснаци.

110

Анонимен

преди 3 месеца

тоя неонацист май взема от същата дрога като зеления.И им се привиждат най-различни победи.Абе наркоманска им работа.Хохълите основно бягат и се мажат обилно с вазелин преди да се прададат

109

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна не може да бъде член на НАТО. Това е неприемливо за Русия.

108

Анонимен

преди 3 месеца

" Отблъсква" грънци! По целия фронт Хохлите Губят!!

107

Чудя се

преди 3 месеца

А коя е тази дьржава украйна чувал сьм за киевска рус - това ли е по новому

106

Анонимен

преди 3 месеца

Западът няма да фалира скоро, ще минат поне няколко години, още са богати.

105

Стария Джо

преди 3 месеца

И аз искам България от времето на цар Симеон ама за съжаление това е невъзможно. Русия живее с териториални мечти от преди 100 години

104

Анонимен

преди 3 месеца

Да де, ама нито НАТО, нито санкциите, нито медийната война успяха да направят нещо в Украйна. Нищо не помолгна. Путин можеше още в началото да премаже Украйна и да стигне до Киев за 2 дни. Пълен провал, западът се провали позорно. Впрочем НАТО е ясно, Русия е ядрена държава, никой не иска да умира в ядрен Армагедон, ама какво стана със санкциите?