241

Анонимен

преди 3 месеца

До Ако бяха плюли_да, русия действа чрез страх, превърнали са се в едни бостански плашила

240

Анонимен

преди 3 месеца

ама те руснаците са освободители, ще ви освободят от вас самите, защото сте фашисти, както всички, които са против тях и путинската политика

239

Най-добрата

преди 3 месеца

пропаганда за Русия е ограничението да се вижда информация с руски произход. Така слушаме и гледаме само западна пропаганда, която в по-голямата си част е елементарна и идиотска и ни отвращава. Руската е същата, но като нямаме достъп до нея, не можем да направим такава оценка.

238

Анонимен

преди 3 месеца

Страхувайте се бе. Нали за да не се страхувате улезнахте у НАТО и подлудихте света с непрекъснатото си кляфане срещу Русия. Оказа се че още повече се страхувате. Знаете ли колко ме интересува ?

237

Анонимен

преди 3 месеца

След победата над Украйна Путин лично ще нападне всеки евроатлант. Мокрите сънища на НАТОварените.

236

Анонимен

преди 3 месеца

Балтия за тия иначе са големи перачи на пари за справка т маркет!

235

Анонимен

преди 3 месеца

Да се страхуват само болните русофоби.

234

Инж+

преди 3 месеца

Не е сигурно!!! Може ние да сме следващите.

233

Ако бяха плюли

преди 3 месеца

по-малко и по-основателно по РФ вероятно нямаше да се страхуват сега. А се джафкаха сума ти време, бълваха глупости, събаряха паметници (паметниците на дедите си, смея да отбележа), а сега ги било страх. Га еди кифтетта ни рива?!

232

Анонимен

преди 3 месеца

От Нато трябва да се страхувате.Превърнаха тези страни в натовски полигон.И 3-те държави взети заедно правят по малко жители от колкото в БГ

231

Бай Иван

преди 3 месеца

Не си научиха урока от колаборацията с нацистите през ВСВ, пак ще реват на умряло ;) !!!!

230

Анонимен

преди 3 месеца

Чета мокрите сънища на рушафилите.

229

Анонимен

преди 3 месеца

Нали са в НАТО? И има един член, че всички ще ги защитим! Къде име натото? Или те не знаят къде членуват! Или гледат какво ни се случва за шенген и си викат ако такова им е и натото...

228

АНГЕЛ

преди 3 месеца

За да си в ЕС и НАТО, за да си част от западния свят ти трябва да си враг на Русия. Това е основното изискване на Англосаксонците за да те приемат като техен слуга.Прибалтийците решиха да платят тази цена НО забравиха че момента в който колелото ще се завърти е много близо и богатата и цивилизована западна култура в еднин момент ще се разпадне като всяка една империя в историята на човечеството и нейното място ще бъде заето именно от Русия и Китай.

227

Анонимен

преди 3 месеца

Какви балтийски републики сънуват , още в Украйна Рашка ще е набита .

226

Анонимен

преди 3 месеца

А аз се страхувам от прането на мозъци,на което сме подложени благодарение на такива писаници!

225

Някой

преди 3 месеца

РФ отдавна трябва да се денацифицира отсамосебе си! Путин ги въвлече в тази война, за да се задържи като цар на крепостните! Единственото което "произвежда" засега, е неограничено количество пушечно месо!

224

Аз

преди 3 месеца

Обръщам се към дамата която "много се страхува" - не се бой, така или иначе над 50% от държавата се населява от етнически руснаци. Няма да ви бият много, просто ще ви присъединят!

223

Еврейн (Да де, ама..

преди 3 месеца

да де, ама няма от какво да се страхуват. Просто в определен момент, РФ ще им предложи те самостоятелно да се денацификацират и демилитаризират...Чудесно предложение, на което не може да се откаже :) ... :)

222

Анонимен

преди 3 месеца

Но не се страхуваха когато рушеха паметници от ВСВ, с багери разбутваха положените цветя пред тях. Не се страхуваха когато тероризират руснаците останали да живеят у тях. Но сега се страхували. Преди време гледах как експулсират руснак на 80 и повече години, че бил руски шпионин, а семейството му остава там.