133

Анонимен

преди 2 месеца

Колко неграмотен и некадърен трябва да си за да се хванеш на работа за под 3 500 лв ?!?

132

До до 134

преди 2 месеца

Ти май си като онези "коне с капаци", които са малко встрани от реалността. Имам такъв приятел. От 20години работи в една сфера на дейност в една фирма, но дава "компетентно" мнение, съвети и оценки какви били работодателите, работниците, фирмите по другите области на дейност и т.н. Та и ти така твърдо убеден в своята грешна правота.

131

до 134

преди 2 месеца

Аз НЕ познавам човек в София над 30-годишен, който да работи за под 8-12000лв., стигащи до колосални суми. Смени си средата. Явно е от бачкотещи бачкери. Дори в бюрото по труда по младежка заетост вече минаха 3000 заплатите за децата, бе...

130

до 133

преди 2 месеца

Айде стига с тези глупости. Над 50% от работещите в София взимат под 3000лв.

129

Анонимен

преди 2 месеца

3000лв. в София СРЗ?! Някой друг път! СРЗ в София е ПОНЕ двойна. От петима трима са в сивия сектор на минимална на половин работен ден даже и всичко под масата. Извинявайте, ама кой в София взима 3000лв.?! Складов работник дори взима повече. Шофьор- също. 3000лв. е заплата за някой ученик, който работи лятото в кол център. Ако в София взимате под 10 000лв. заплата и сте над 30, има накъде да се развивате и вината си е 101% в самите вас, че не успявате да се реализирате.

128

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

До КопирайтърПрограмист Не че не съм съгласен с теорията ти, ама примера със занаятчиите е лош. Имам познати "фаянсаджии" които за 2 месеца работа и завършен обект взимат една средна годишна заплата. Отделно им капе от държавна работа, където само са осигурени. А парите са вкарали в по две-три къщи в България и ваканционен имот в Гърция, като казвам къщи - разбирай триетажни палати.

127

До 130

преди 2 месеца

Ще ме прощаваш, ама в държавния сектор взимат жълти стотинки и изобщо не знам кой и защо работи там, освен бездарни мързелаци. какви глупости си наговорил не знам...

126

На папата чичо му

преди 2 месеца

Никъде по света заплатите в държавния сектор не са по-високи отколкото в частния, само у нас. Защото повечето големи бизнеси са собственост на бивши комунисит, мутряги и бабаити, екслпоатиращи обикновените хорица...

125

Анонимен

преди 2 месеца

В България на образованите хора, занимаващи се с интелектуален труд, се гледа с насмешка и подигравателно, затова българите завинаги ще останат на дъното.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Българите като цяло са безни, защото са про сти и необразовани. А и нямат желание да се образоват.

123

Анонимен

преди 2 месеца

До КопирайтърПрограмист . Много поздрави, аз пък съм бачкатор в склада, с Е60. И сега хубаво ли ти е? Фалшив герой.

122

Франк

преди 2 месеца

Ние ги знаем официалните статистики. Там играта е нагласена. Помним официалната инфлация за 2020 беше 18%, релната беше 40% и нагоре. Такива икономически параметри като средни заплати и инфлация показват сериозно манипулиране на българското население.

121

ПОЛИЦИЯТА И СЪДА

преди 2 месеца

СА КОРУМПИРАНИ ПАЗЯТ МАФИЯТА И ДДС ИЗМАМНИЦИТЕ И НЕ ЗАЩИТАВАТ НАРОДА!!!!СПЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ!!!

120

Чичо

преди 2 месеца

В държавния сектор такава заплата се достига след 15 години стаж и най-висок ранг.

119

ПОЛИЦИЯТА и СЪДА

преди 2 месеца

СА КОРУМПИРАТИ ПАЗЯТ МАФИЯТА И ДДС ИЗМАМНИЦИТЕ И НЕ ЗАЩИТАВАТ НАПОДА!!!!СПЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ!!!

118

КопирайтърПрограмист

преди 2 месеца

Повечето българи са необразовани склададжии и фаянсаджии и нямат основание да искат високи заплати, освен това ги харчат по казина и евтини кръчми. Хората като мен, занимаващи се с интелектуален труд и програмиране отдавна имат по 5-6 апартамента и са милионери.

117

Зоран за дръжавата

преди 2 месеца

В министерствата има хора-държавни служители с по 1200 лв. на месец.Това са глупости за 3000-4000 лв.

116

Мутрите

преди 2 месеца

Карат работниците да теглят преведената им заплата по карта и да им дават парите а заплатата се получава в края та месеца или през другия.Това е пране на пари и укривате та санъци но всичко н България е мутри и вафия полицията включително и работниците тява къде са подадът жалби!Остава да търсим ЦРУ!

115

Анонимен

преди 2 месеца

До 115, бъркаш човека яко :) Ама щом намираш някакви хора под всяка тема, явно ти седиш тук по цял ден. И после що си беден! Ми щот не работиш бе, мързел :)

114

Анонимен

преди 2 месеца

До 115, различни хора сме :) Но сме от един сектори и съм работила във Великобритания като контрактор. Много добре зная какво заплати можем да си докараме. Наскоро загубих служител заради контракторски договор. Даваха му 5К върху заплатата, която аз му давах. Така че мълчи когато не разбираш от бизнеса!