421

Анонимен

преди 2 месеца

До Я па ти..Това не са територии на Украйна, защото такава държава и в момента ме съществува, пък камо ли през 2014 г.Който убива руснаци после и цивилизования свят не може да му помогне.

420

Тук един анонимник

преди 2 месеца

Ни обяснява за международното право. Селянче съм, в нашето село международното право го тълкува Кмета. Според международното право кмета асфалтира и направи канализация на неговата си улица, продаде земите на кметството на стратегически инвеститор за без пари, уличното свети пред кмета цяла нощ при нас само 4 часа. Хората от село искат да имат канализация и да не са като Русия със септични ями. Кмета казва, че работи по въпроса и това му е приоритет. И така вече 14 години.

419

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е издал декрет със който Запорожка, Херсонска области, ДНР и ЛНР влизат във източния военен окръг.

418

Анонимен

преди 2 месеца

То и през освобождението сме били международно признати за рая на султана и Русия са я водили агресор ,но не ги е спряло.За това като българин казвам *** мата на йезуитското международно право и слава на Русия.Който не е съгласен е *** и родоотстъпник

417

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 406 Забравяш нещо много важно. За тези 3 месеца РФ започна масово да произвежда и ползва бомби с УМПК 500/1000/1500/3000кг Практически всички бункери в Украйна с изключение на Атомните се унищожават от тези бомби. А повечето атомни са уязвими от Кинжал и Искандер във версия с проникваща БЧ. А местоположението на бункерите е известно още от СССР.

416

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 419- Човече запада има основна вина за това самоизбиване - въоръжавай, насъсквай и ги владей, това се повтара от стотици години, в Азия, Африка и Лат. Америка

415

Анонимен

преди 2 месеца

Ти ли ще ги накажеш и ти ли ще върнеш загубените територии?Ако си токова смел сега е моментът да стегнеш раницата и да им помогнеш при Ласточкино. В крайна сметка русите ще ликвидират поредния фашист домъкнал се като навлек на тяхната изконна територия

414

Я па я..!

преди 2 месеца

До Анонимен 414 Къде се е калявала руската армия ? В Афганистан и Иран ли ?

413

Анонимен

преди 2 месеца

А ПРЕДИ ОКОЛО 2 ЧАСА КРАЙ АВДЕЕВКА Е СТОПЕН И ПЪРВИЯ АБРАМС ОПИТАЛ СЕ ДА АТАКУВА РУСИТЕ.

412

Анонимен

преди 2 месеца

Какво става с другаря Орбан? Докога съпартийците му от Фидес ще го крият че е участвал в педофилска оргия? Той се нядява че с оставките на президента му и един от министрите ще му се размине. Всичко излизе наяве, почти сигурно е че Путин има педофилски запис от миналото на Орбан и с него го държи за топките. То всичките приятели на Путин са приятели по принуда, включително и Тръмп който през 80те години се е събудил гол до 13 годишна ученичка в Москва.

411

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е единствения участък, където украинските сили отстъпват. В района на Орехово в Запорожие руската армия почти е превзела Работино, което беше единственото село превзето от ВСУ при т н контранастъпление.

410

Анонимен

преди 2 месеца

Войната на кремъл срещу украинския народ е военно престъпление. Престъпниците ще бъдат наказани и териториите върнати на Украина. Всичко останало са фантазии на шепа престъпници, които си мислят че управляват

409

Анонимен

преди 2 месеца

Само да кажа на тоя дето нарича русофоби всички които са на различно мнение от това на Кремъл. Учил съм 4 години в Русия, познавам и уважавам стотици руснаци и съм изчел доста руски книги. Нито съм русофил, нито русофоб, но презирам всеки режим, който в името на някакъв политически интерес е готов да жертва стотици хиляди животи. Русофобски е режима в Москва, който е отговорен за смъртта на стотици хиляди руснаци и украинци и за сасъпания живот на милиони.

408

Така е ..

преди 2 месеца

Вчера си направих труда до прочета за ВСВ.Най кървавата в историята на човечеството. Всички загинали военни и мирно население около 52 милиона.Загинали руснаци всичко около 27 милиона. Загинали немци около 5 300 000 .Винаги държава на чиято територия се води война , жертвите са в пъти повече.

407

Анонимен

преди 2 месеца

Кой признава Крим за територия на рф, освен един индивид на дондуков??? Кой?

406

Анонимен

преди 2 месеца

Геноцидът на който е подложен украинския народ се вижда от целия свят. Никой не е на страната на окупаторите и те ще се удавят в кръвта на жетвите си. Слава на украинските герои, които защитават своя народ и своята земя. Вечна Слава!!!

405

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 397 Прави разлика между Юридическо и Политическо признание. Има съд в ООН който решава подобни въпроси - териториални (да не се бърка с другия въпросен съд в Хага). Защо този съд не се изказа в подкрепа на Украйна? Защото РФ Юридически както се казва си "Вързаха Гащите". Два принципа Тер Цялост и Самоопределение. Тер цялост не се взима в предвид когато не се спазват права и свободи в съответната страна - След майдана човешките права и свободи по хартата на ООН спазват ли се? НЕ

404

Анонимен

преди 2 месеца

С всеки ден фронтът се измесва на запад, укрофашистките банди се огъват под натиска на силната и калена руска армия.Успех, братушки в боя!

403

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски вместо да си дрънка с нашия мишок да се стяга защото скоро армията ще се обърне срещу шайката им, както знаем от войнишкото въстание тук.

402

Анонимен

преди 2 месеца

Земите са руски още от времето на Екатерина Втора. Това с Украйна го измислиха Сталин и Хрушчов. Такава нация никога не е имала. Езикът им е руския. Сега се и опитват да измислят някакъв друг, изопачен рускис. Нещо като македонския. , който е изопачен български.