53

Анонимен

преди 6 месеца

кога Урките промениха закона за да водят преговори за мир?Че то там всички партий са вече забранени , изборите отменени.Пълна демокрация е там докато е войната само жертвите и милионерите са им във възход!

52

Анонимен

преди 6 месеца

по вероятно е Русия да изчака и да обсъди спирането на СВО с висшето ръководство.. демек с тръмп... с простолюдието никой не преговаря...

51

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 52. И Киев е руски град.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Одеса е руски град.

49

Леле,

преди 6 месеца

ще правят среща в Швейцария да съставят мирен план при условията на Киев. После ще организират втора такава и евентуално щели да поканят РФ за да го връчат :) Зеления, че е пълен хахо си го знаем, ама съюзниците май напоследък следват примера му... А между временно войските на РФ ще си стоят мирно и тихо и ще се подготвят за изтегляне, според тези перковци :)

48

До 29

преди 6 месеца

Абе на блиц ли взе да вярваш? Че те са проруска медия мозък.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя пак е на черешата. Мисли си, че нещо зависи от Киев.

46

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонимеН 38 - Вместо да врещиш, отвори ройтерс от 25 февруари, може би ще повярваш. Първо ще обсъждат визията ва Зельо за прекратяване на инвазията, по-късно, на втора среща ще я предадат на Русия. Швейцария ще е домакин ва срещата. А дали Русия ще приеме зельовата визия.......надали.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Георги, преди месец словакът Мирослав Радаковски каза от трибуната на Европейския парламент: Ако вие не прекратите доставките на оръжия за Украйна и убийствата на славяни, то ние, славяните, ще се обединим като братя, а аз вярвам, че ще се обединим и ще сравним Западна Европа със земята. От Татрите и до Ла Манша - Травник и показа една хоризонтална линия с ръка.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Условията може да са само руски и други няма да има.

43

мдааа...ха-ха-ха

преди 6 месеца

Укро ФЕЙК...

42

Дарк

преди 6 месеца

Най,-после!Сега няма начин да не му коленичат и да му кажат каквото поискаш,нооо първо ще трябва да извадиш с голи ръце сьомга от устата на сибирска мечка.Ако не успееш колкото мечката се оставила след сьомгата,толкова и ти ще получиш.Такс са се научили от татарите да преговарят.

41

Не вярвайте на

преди 6 месеца

Измислени, глупави и неверни новини.

40

Анонимен

преди 6 месеца

А не, не! Путин да не им се връзва, украинците искат да печелят време, още се надяват да им бъдат изпратени далекобойни ракети и F-16, затова са тия приказки.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Ахаха. С условията на Киев. Като че ли Русия е губещата в случая. Нали Зеленски никога нямаше да преговарял с тях... Да си беше свършил преговорите в Турция. Сега както и да свърши войната ще е много по зле за Украйна

38

Анонимен

преди 6 месеца

Ние винаги сме били схванати във външната политика, България над всичко и приключват преговорите, тука говорим за укрите лъжци :)))

37

Георги

преди 6 месеца

Правя кекс с украинка. Прекрасна жена!Да оставим настрана интимните подробности,не е мъжко да ги споделям,обаче... Обаче мога да ви кажа за възгледите и,различни от всички тези крещящи синьо-жълти Европаветници тук в България! Споделя,че нацистите подкрепяни от Великобритания са в основата на всички беди ,сполетели рускоговорящите и сънародници! Симпатизира на Путин и смята,че ще дойде ден,когато руснаците в Украйна ще се прегърнат с братята си на изток! Ще бъдат едно цяло и войната ще е мин

36

Анонимен

преди 6 месеца

"съгласно условията на Киев" - сън в лятна нощ.

35

УКРИ ВЪРНЕТЕ ДОНБАС

преди 6 месеца

И КРИМ НА РУСИЯ > НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА РАЗСЕЯНИ

34

Анонимен

преди 6 месеца

А ние ще платим масрафа , защото нас не ни канят на преговорите за делбата . Защото нашият външен не се среща с руснаци. Под достоиството и е. Му ХаХа