232

До 244

преди 3 месеца

Ако беше и вярно....

231

Анонимен

преди 3 месеца

Алексей Навални е починал заради откъснал се кръвен съсирек - тромб. Това заяви началникът на Главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната Кирило Буданов на форума "Украйна. 2024" в Киев, цитиран от украински медии."Мога да ви разочаровам, но това, което знаем, е, че той наистина е починал заради кръвен съсирек", каза Буданов. На въпроса дали става дума за естествена смърт, началникът на ГРУ отговори: "Това е естествена смърт: "Да."

230

Русофил

преди 3 месеца

Колеги, честит празник на Съветската Армия! Честита Успешна Война! ЧЕСТИТА МИЗЕРИЯ, материална и най -вече духовна, която е предпоставка за материалната! Честито джудже на токчета, до коньца!

229

Руснак

преди 3 месеца

Такива предатели като теб нямат бъдеще ,ми 6 и ЦРУ са ти по петите ти ще се окажеш много скоро матиран защото си мислиш че си много добър шахматист! Не брато не си ти си гола вода във шаха както и в живота .....

228

До 242

преди 3 месеца

Меркел е най-тъпата ленинградска русофилка, но това не е казала! Освен ако не я бъркаш с другата приличаща и овца Мария Захарова! Ако не ти се живее тук, *** в Русия и кажи нещо за Путин! Тогава ако ти се живее ще бягаш тук!

227

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е описан като профил от психолози и графолози, той е осиновено джудже от пастрок братовчед на майка му, не е роден, расте в следвоенните години в Ленинград, пастрока го пребива жестоко,според учителката му Гурева е бил най-нисък в класа, по-нисък и от най-ниското момиче, викали са му ,,ути-***", ,,патешко ходене"! Това изгражда в него амбициозна жестокост, липса на емпатия и омраза! Има аналитични качества, но е издигнат случайно от Собчак и Елцин във властта, в нетрезво състояние!

226

Русия

преди 3 месеца

Натуту стигна ли за 3 дена до Москва?

225

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна би се съгласила на мир, като се съгласи да отрежат Крим от територията им! Други отстъпки нету!

224

Анонимен

преди 3 месеца

Гаринча отбира от война! Шахът е овенна игра! А путинчо 1,50 , явно е бил пешка произведена в царица!

223

разсъждаващ

преди 3 месеца

До анонимен 221, Бегай ти в Сибир да усвояваш ресурси! Не позна- територията на Сибир не е 1/5, а е около 1/10 от територията на земната суша, без Антарктида! Канада на територията от езерото Хюрън до Ванкувър колко население има? На 9млн. кв. км. дали има и 10млн.д. не съм сигурен.

222

Навремето

преди 3 месеца

Вървеше в социалните мрежи нюз, че като вървял пазарлъка при изселването, Тодор Живков станал и ударил шамар на Сюлейман Демирел, който се свил гузно уплашен от мощта на 9те ни ракети СС22 и 100 хилядата ни армия, от която половината Строителни войски и КЕЧ! Е сега към коя социална група трябва да се таргетира тоя глупост, че да мине за безспорен факт? Комунисти, русофили,Възраждане,нацита,Анархисти....не минава никъде!

221

До 236

преди 3 месеца

Но историчката посочва снимки и документи от 1990 година:, с външните министри на САЩ, Великобритания, СССР, Франция, ГДР и ФРГ при подписването на Договор "2+4" в Москва. В този договор пише, че НАТО има право да разшири зоната, в която действа член 5 за задължението на организацията да защитава своите членове - да я разшири отвъд линията на Студената война, тоест и върху територията на ГДР. Москва го е подписала.

220

Каспаров е прав

преди 3 месеца

За съжаление

219

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера по БНТ излъчиха док.филм Другата Русия за Марина Овсянникова и показват откъс от интервю с Путин. Журналистът го пита: Умеете ли да прощавате? Путин- (със стиснсти устни): Да....Журналист: А какво не можете да простите? Путин: "Предателството!" Значи става ясно, че всички несъгласни с режима му са предатели и той ги убива, както Навални

218

До 232

преди 3 месеца

Известната историчка не е очевидец, не сочи кого цитира, какъв е този договор 4+2, никой не го е чувал, това е някакъв фалшификат пуснат в мрежите, аз това това време го помня, никакъв договор не са подписали, телевизиите щяха да гърмят....Източна Германия се освободи сама, СССР беше като Сомалия, мизерия и глад,те бяха принудени, не са се договаряли, защото бяха нула!

217

След като го биха

преди 3 месеца

Гари Каспаров само мрънка като някакъв обран поп!

216

Анонимен

преди 3 месеца

А какво стана с ,,достоверната" руска новина за убитите от руски ракетен удар 50 генерала на НАТО в украински бункер, докато подготвяли атака срещу Русия? Явно е невярна, единия е полковник, а другите двама поручик Ржевский и корнет Оболенский(за незнаещите, тези двамата в руския военен фолклор са символи на военна тъпотия).

215

Анонимен

преди 3 месеца

Прибирайте ги тия болни мозъци... щяла да нападне страна от НАТО... тоя съвсем изперка

214

Анонимен

преди 3 месеца

Целта са ресурсите на Русия. Разберете го това !!!

213

До до 235

преди 3 месеца

Не е една жена каза на пазара, а историчката Мари Илис Сарот припомня, че около този разговор няма съмнения, но в същото време на хартия не е подписвано нищо. Черно на бяло съществува само известният Договор "2+4" от септември 1990.