177

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

За две години специална аперация така и не разбрах какво стана с истинската руска армия. Пратиха ли я вече или още я крият? Видях само наемници, алкохолици и дезертиращи мобикси.

176

До САЩ пие кръвта на

преди 6 месеца

Това от една жена на женския пазар ли го разбра? За да се деинструализира ЕС, трябва друг да се индустриализира. И кой ще е е тоя друг? Видяхме че дори след свръх бума в китай, и преместване на много производств там, в ЕС нямаше никакъв спад, а Китай общо взето е достигнал лимита си. Така че ЕС няма реален конкурент който да го измести от пазарите, а ти си мечтай как ще фалира.

175

Анонимен

преди 6 месеца

Голям праз какво е казала Тъполони или която и да била друга васална персона, будеща презрение. Едно е да искаш, друго е да можеш.

174

Анонимен

преди 6 месеца

С такава помощ не ти трябват врагове.

173

Христо Христов

преди 6 месеца

До 290 " Е, русия е в края на този финален спринт..." - а къде е ЕС?

172

силно притСнена

преди 6 месеца

Значи Западо воюва с Русия, не Бандерия!

171

САЩ пие кръвта на ЕС

преди 6 месеца

Санкции действат - западна Европа се деиндустриализира с невиждани темпове, а целият ЕС губи изключително бързо своята конкурентноспособност. Благодарение на това главата на САЩ все още се държи над водата, но не задълго. Ще им трябва световна кървава баня, за да задържат още малко господството си, но няма как да спечелят срвщу целия останал свят. Това е ясно и на малките деца

170

Анонимен

преди 6 месеца

До 290. За какъв допинг на Русия говориш? Допинг бият на Украйна. На бас, че няма да стане както го мислиш!

169

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото и да джафкате реалността е друга. БРИКС>НАТО. Свалете си розовите очила , русофили или русофоби няма значение, всички живеем заедно и нашите и европейските политици и карат към тотална катастрофа. Аман от Сорос и НПО-та!

168

Анонимен

преди 6 месеца

От сутринта са тук приятелите на посолството, явно пак са им обещали зелени гущерчета

167

Анонимен

преди 6 месеца

Запада си прави парите каква подкрепа щом ДВЕ години не можеш да се освободиш? Няма такава държава две години целия свят да й налива и тя да не победи!

166

До тоти

преди 6 месеца

Тавариш, това процъфтяване е привидно. То е все едно да биеш инжекция с допинг на бегач на 100м точно преди състезанието. 100те метра ще ги пробяга мощно, но след това ще е гроги. Е, русия е в края на този финален спринт под въздействието на допинга.

165

Наивност до дупка

преди 6 месеца

Натовчета, наистина ли си мислите, че сами ще победите целия свят?!? Бързате да се видите с кумирите си Хитлер и Бандера или просто сте преяли с филмите на Марвел :)))))))

164

морски

преди 6 месеца

Соца се срина, но руската империя остана. Така и ще останат завладените окупирани земи.

163

путин

преди 6 месеца

"Ако спечеля печеля само за себе си, ако загубя ще загуби целия свят" - това е ,птптп на путин

162

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам колко още сами ще се убеждават в собствените си фантазии. Загуби на бойното поле не се контрират с безмислени политически декларации. Хората почти свършиха, оръжията също. Дали помощта ще спре не е ясно, но американската такава най-вероятно спира след изборите и войната става 'европейска'. Всеки да си прави сметката от този момент напред.

161

Анонимен

преди 6 месеца

На остатъка от Окрайна трябва да съчувствие, морална поддръжка. И до тук.

160

ДивДядо От Дивдядово

преди 6 месеца

Друзя, говори се че зековете са развратили путинската армия. Проповядват и налагат едноджендърен cикиш и в резултат броя на амбpиажите сред opките на фронта рязко расте. Който не иска да става жендър го вкарват в наказателна яма и го обработва там докато обърне резбата. Въобще положението не е никак розово за редовите путepасти.

159

82-ОМБР

преди 6 месеца

Много поздрави на тея дето родиха и отгледаха екипажа на А-50. Да ги светна(плачете-плачете за децата си),и знайте,децата ви не ги уби НАТО,нито украинците! Децата ви ги уби кремълското джудже!

158

Анонимен

преди 6 месеца

Службите в България отдавна са подарени на връзкари с червен гръб. Недейте да се чудите защо не работят.