401

Потвърждавам

преди 6 месеца

Ласточкино и Работино са превзети .

400

Сънчо

преди 6 месеца

Русофоби и русофили да се изнасяте веднага едните съм САЩ а другите към Русия. Един грам достойнсво нямате.

399

Щирлиц

преди 6 месеца

След 33 години зомбиране,за някои човеци е много трудно,даже невъзможно да отличат истина от неистина.Не вярвате?Прочетете горното умотворение,което представя неонацизма като свобода и демокрация.

398

Анонимен

преди 6 месеца

Платено шествие. Циркаджии! Нали видяхте какви палатки и шатри разпъваха на Орлов мост, до Президенството, пред МС (МаЯма беше закарала 5 майки на деца с увреждания) и се търкаляха цяло лято по търбуси, а вечер се събираха на микрофона до шадравана. Пригракнаха да скандират Бойко, мафия, крадец.Мятаха яйца и свински уши по МС. Разнасяха ковчега на Борисов.Въстания даже имаше. И сега се целуват с Борисов.А уж в затвора щяха да го вкарат и го арестуваха. За каквото им платят-това скандират и сега.

397

Анонимен

преди 6 месеца

Събрали се шепа бандеровци, вместо да са на фронта, да защитават наркомана Зеленски и неговата брилянтена (за 1 милиона долара закупила бижута в Ню Йорк) кравичка и шепа наши лузери, простоидиоти и безмозъчни предатели. И какво, Русия и без вашите, и с вашите събирания ще унищожи нацистите в Украйна.

396

Анонимен

преди 6 месеца

ЛУД,ПИЯН И ПИОНЕР УМОРА НЯМАТ, ПЪК АКО ИМА ЗЕЛЕНО В ПО-ДЕБЕЛА ПАЧКА - ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!!!

395

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 441 - Никой не и ръфа опашката на Европа, сама си я хапе. Само не е ясно дали нова ще и порасне.

394

Анонимен

преди 6 месеца

Крадев, излез и кажи за какво си..... МУХЪЛ ТАКЪВ!

393

Немит укроатлантик

преди 6 месеца

Събрали се обичайните заподозрени - немитите евроатлантици. На всички флашмобове едни и същи кpатуни.

392

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 433 - Е, ти пък да се разчекнат ли искаш? Пишат по форуми и сайтове, та дим се дига, заработват хората. Нема да си губят времето да висят с неколцина по площадите. пък и не е като денем, застужда се по вечерно време.

391

Анонимен

преди 6 месеца

Българите са от шайката близачи на Сглобката.Нормален Българин едва ли е отишъл там.

390

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 429 - Ти се моли тука да не дойдат, пък къде са - не им бери грижа. Всички виждат кой къде е.

389

Анонимен

преди 6 месеца

500 000 украински фашисти вече са при вожда им Бандера

388

Анонимен

преди 6 месеца

Гнусните фашаги вместо да отидат на война се крият тук че и митинги правят

387

бежански митинг

преди 6 месеца

Това е митинг на украйнците който се крият у нас от мобилизация ! Как може 39 милиона да живеят там вече две години Фон дер Лайняниен Трудо са в Киев а тие тука са на държавен фураж на бедната България а нашите българи мизеруват

386

До 418

преди 6 месеца

АЗ ПОДКРЕПИХ Р0ДИTEЛKATA ТИ 0T3AД 0ДEBE

385

rambaldievskievich

преди 6 месеца

Фашистко, 406, или не - важното е, че не е комболшевишко/сталинистко/нацистко/путинистко, т. е. такова, к. се нрави на русофилските родоотстъпници и чуждопоклонници у нас. 'айде минусите сега.

384

Анонимен

преди 6 месеца

Егати нeaндepтaлците

383

Анонимен

преди 6 месеца

Нека да протестират пред синагогата. С какво сме им виновни ние българите и президента, че евреите ги преметнаха даУмират за нищо? Ние просто им посочваме грешката, да се подчиняват на евреи и на ционистка власт. Дано спрат това безумие, докато евреите не са ги направили всичките на герои.

382

S

преди 6 месеца

Още преди да отвориш статията,в секцията коментари мирише на некъпани русофили! Уффф бедняците ***. Както и да е. Гледам тук оправяте Зеленски и му търсите диря за пари и имоти? Я се поразровете за вожда ви Путин? Колко дворци и вили има и как са обзаведени. Това сигурно със заплатата му на президент,а? Я после вижте всички олигарси от свитата му! Иначе 80% от руснаците дpuckam във външни тоалетни без ток. Помислете върху това и после се върнете при Зеленски.