90

преди 15 години

Станишев и Първанов не разбраха ли, че и техните съпартизани са против ДПС, ами те преядоха с пари !!!!!

89

преди 15 години

първото име на децата, които се раждат, да бъде българско и това да стане постепенно. Тогава можеше към имената да се сложи по едно "-ов". Например Мехмед да стане Мехмедов", обясни позицията си Борисов.товна негови думи ли са или лъжат от сайта?! Ако са негови, ами това си е чист възродителен процес, както и да го наричаш!

88

ruskia

преди 15 години

дпс са шепа мошенници заплашващи не толкова умния си електорат.понеже нямат интелектуален капацитет вербуват киряк стефчовци като данчо ментата -костадин костадинов .а в Силистра какъв *** има даже го такмят за депутат. красимир се казва той и е бивш кандидат от сдс настоящ свиркаджия на областния на дпс Силистра.пълен ***.дпс е противоконституционна партия.

87

преди 15 години

Айде изплакнете муцувната Доган, щото много се зацапа, та чак образ не остана. Сега на ред е ББ. Човека прибирал реколтата и айдее бил за възродителния процес. Ами тя цялата армия барабар с войничетата беше пратена да събира реколтата бе безпаметни пътунгери. Вие много бързо забравихте соца бе другари. Доктори, научни работници, инженери и служители, които не бяха заети в производствен процес, т.е. по заводите прибираха тогава реколтата. То затова сме на този хал - защото имате кокоши мозъци да търпите някакъв психясал от разгул и похот самозванец да побърква народа. А си погледнете хала - как ще изкарате зимата, ще имате ли пари за храна, да облечете децата си, да ги стоплите, как майките и бащите ви ще изкарат зимата, няма ли да се наложи да продадат и завивките си? Кьорави и глухи ли сте, че има световна криза и тази криза е и тук в България и правителството мисли как да осигури богаташите да не фалират, а фалира нас, тези дето им плащаме данъци. Скапан *** народ. Нека изперколясали Догановци да ви трепят децата и чакайте месията да ви оноди!

86

Dan

преди 15 години

И аз гледах сутринта това предаване и слушах какво каза Бойко Борисов, не открих нищо което да е в подкрепа на това заглавие, дори единят от цитатите Ви по долу започва така "Моето мнение за Възродителния процес е, че беше поредното лошо решение...". Също така не са ги пратили да "събират" реколтата а да я пазят да не я запалят (защото и аз си спомням че така беше) това каза човека. Сигурно в желанието си да се чете това във Вашият сайт сте пропуснали за каво иде реч и лекичко сте го преиначили а дали имате това право???

85

smoke_chiba_chiba

преди 15 години

Бряя тоя баш кат Пиночет, уаа!

84

преди 15 години

Koгато видя бойко и неговите идеи гласува ми се за ДПС.Не съм гласувал за ДПС но този път ще гласувам за ДПС.

83

преди 15 години

Искам да Ви кажа, че съм си много в ред, и моля да не се обръщате към някого, когото не познавате и да давате определения.

82

BG

преди 15 години

"Надявам се да има национално отговорна политика от другите партии. Но сега като гледам изявленията на лидера на ГЕРБ, към който аз няколко пъти съм отправял ясни послания, че за да отстраним ДПС от властта, трябва да има обединение на българските партии - той е против това и очевидно иска ДПС отново да е на власт така, както направи в Кърджали на местните избори. Тогава единствено ГЕРБ се отцепи от общия вот срещу ДПС и така провали победата на българския кмет. Така явно се кани да направи Борисов и на националните избори - да помогне на ДПС да бъде отново във властта", заяви Волен Сидеров.

81

65

преди 15 години

Уважаема Г- жо / Г- це,Всички много добре знаем, че ДПС никога не е мислело за турците в България! Но не е етично Г-н Борисов да превръща животът на турците в инструмент срещу ДПС. Едното няма нищо общо с другото. И се надявам той да стане премиер и да ни "оправи" както и всички други досега ни "оправиха"! Разберете, че в момента няма нито един човек на политическата сцена, който да мисли за доброто и бъдещето на страната и народа!

80

преди 15 години

Май-нещо не си във ред.Който има право да гласува в България е българин.или може би по добре да нямат право да гласуват и да ги считаме за емигранти.Ти да не би, там кътето си, да имаш право да гласуваш за въпросната страна?Относно реколтата: ми по това време е била държавна реколта, която са се опитали да унищожат.Също така се опитаха да правят автономна република, атентати и прочие, но това не означава, че обобрявам крайните мерки на държавата по оново време.

79

премиер-президент

преди 15 години

Бойко Борисов може да направи нещо само ако има референдум и държавата ни от парламентарна република се превърне в президентска република. Това е рашението за България. Така хем по-малко храниници ще имаме, хие тези дето са горе ще поработва редом с нас долу и ще знаят най-добре за какво да се борят сега дрънкат само глупости.

78

норм

преди 15 години

А ти от къде знаеш за участието му?Ако кажа,без да те познавам,че и ти си участвал,как ще реагираш.В България няма по-лесно от това да оплюеш непознат.

77

patriot

преди 15 години

sled kato Borisov e takav dai svoq vot za bsp oshte ima bulgari koito si mislqt che s demokraciq ili komunizam neshtata shte se opravqt ..trqbva da si malko rasist .nacionalist i toleranten v zavisimost ot situaciqta ,no nai jalkoto e che oshte ima hora koito podkrepqt nai kradlivata partiq shoto prosto taka sa sviknali,a chervenite im ochila im prechat da razberat istinata,,

76

Татяна ,Москва

преди 15 години

Б.Борисов правильно сказал,чьо в България - български граждане,в Турция - турски граждане... ( а в Русия,например - россияне)... Но гражданство это не национальность...! Читайте внимательно.. Как в Болгарии,так и в Турции и во всех других государствах живут люди разной национальности,но они все являются гражанами своих стран...

75

Една там

преди 15 години

Изпуснала съм думичката гражданство в първото си изречение и по незнайни причини БЪЛГАРИЯ е излязла с малка буква... Не ме линчувайте.. клавиатурата ми е скапана :)

74

преди 15 години

Преди възродителния процес турците си бяха турци , с турски имена , обаче нямаше ДПС.Проблемът не е , че някой се именовал еди как си . Проблемът е мафиотското образувание ДПС ,а ДПС е такова , понеже я няма държавата.Обаче на тоя кух пожарникар единственото дето му идва на акъла е , че пак някой му пречи . Този път - турците .

73

преди 15 години

Не спеколирайте с думата "дискримация", да се сложи ред в държавата и да престанат да си мислят *** и ***, че са нещо повече в нашата родина. Време е да се вземат в ръце управляващите и стига са ги галили с перце та да не им се случи нещо, видите ли. Трябва ред и дисциплина в една държава и да се знае, че тук е БЪЛГАРИЯ, а не турция или "мангалия". Ако някой иска телевизия или училища на друг език освен на български да си ходи от където е, нашият език е българският и всеки който иска да живее тук ще се съобразява с нашия ред а не да иска да разскъса страната ни на парчета и ония отгоре дупедавци за някой лев да му се връзват. Ако ББ може да въдвори ред да го направи, но не само в София а във всички региони.

72

преди 15 години

moga ot tazi sutrin sled interviuto na Bobo risov da kaja che rezultata levski cska shte e 0:0 sled jestomimichnia prevod na jestovete na bobo risov v efir

71

Една там

преди 15 години

Това което казва ББ с "в България има български граждани, а в Турция има турски граждани", означава, че независимо от произхода си, човек, койтое приел българското гражданин е БЪЛГАРИН и трябва да се бори за благото на България, а не обратното! С най- добри чувства, мисля че не си разбрал правилно изказването.Също какъвто и да е или да не е Бойко, той поне се опитва да направи нещо за благото на всички ни, и то е да изкара Турция от властта в българия.Или с други думи првителството да НЕ толерира етническите малцинства.За това се бори той!