71

Мда

преди 3 месеца

Не ми се вярва режима на путин да е по лош от -12 г режим на баце и гербАко не бяха - маджовите хора киретата бацо повече нямаше да управлява никогаНо уви бьлгарина пак изтегли кьсата клечка с тях

70

Мда

преди 3 месеца

Путин да взима пример от баце как се правят нещата с опонентитеЗа да бьде истински демократ

69

Анонимен

преди 3 месеца

Старата милиционерска школа срещу Харвард.

68

Хаха ха

преди 3 месеца

Представям си какьв рев щеше да има от сглобката ако путин бе ликвидирал свой опонент с - гранатомета като един наш демократ

67

Сега да видим

преди 3 месеца

Дали Пеевски ще каже,че Борисов иска да си делне държавата и че ДПС няма да участва?

66

Възмутен

преди 3 месеца

Бойко Борисов е свикнал да управлява еднолично и никой да не му търси отчет за свършената рабога цели 12 години. Колко пъти Борисов се е явявал в парламента да дава Отчет, колко??.. Припкаше с джипката из села и паланки, да не магат да го извикат и се правеше на "зает"!!

65

Хаха ха

преди 3 месеца

Чудя се ако навални бе убит с гранатомет като чакьраКакво щеше да каже баце за путин и неговият режим - демократичен ли е по герберски или пьк не

64

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците са направили голяма грешка, че са ви освободили, за да направите мутренска държава. Следващият път като ви освободят, трябва да ви депортират в Сибир всичките.

63

гражданин

преди 3 месеца

Този е индвида който направи повече поразии на държавата и народа за всички времена !!Народе съд за боко и нищо друго !!

62

Истината!

преди 3 месеца

Борисов и Пеевски са бесни, че им сменят корумпираните и верни хора в регулаторите!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Мъpшо банкянска,стига ни занимава с Украйна,а кажи какво направихте за България и българския народ. Грам не ви пука за нас. Американците те държат с доказателства какъв крадец си и само те натискат да говориш и даваш на Украйна. Същите са и ДПС и ПП. Да си носите крадените пари в гробовете и да изгниете с тях

60

Факт

преди 3 месеца

При управлението на бацо гробищата се напьлнихаВ обеля вече няма места

59

ВСЕ ЛЪЖЦИ

преди 3 месеца

ЕДИН ЛЪЖЛЮ ИЗЛЪГАЛ ДРУГ ЛЪЖЛЮЮЮ ,КОЙ СИ ПАТИ НАРОДЕЦА МЪРШЪФ

58

Анонимен

преди 3 месеца

Дъртия интригант и двуличник Тиквата пак преметна ПП-тата.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Пп използваха герба и ДПС да се вкарат удобни закончета и смяна на конституцията ,и сега никой не е им трябва ,ни се лъжат ,про нови избори ,дават на герба 24 ,%ана ПП 20%и на възраждане 17%или само три процента водят пред възраждане ,и като гледам коментарите и как действат и пренебрегват български народ ,пред Украйна ,при нови избори отиват при извънземните ,така че който каквото е надробил това че сърба ,българска поговорка ,не е европейска или американска ,та чакаме новите избори )

56

Мнение

преди 3 месеца

Бойко Борисов не спря да се ЛЪЖЕизтъква! И да четка ДПС, да оплюва ПП-ДБ!

55

Дрън дрън

преди 3 месеца

Де Магнитски де! *** И СТРАХЛИВЕЦ. Доста бързо обърна палачинката. Какво ежене, какво дърдорене и всичките *** обикалят в несвяст около мутро-комуниста и феноменалната крадлива и гнусна сниня, а сега преговори. Стига са те прали и избелвали. Избори.

54

МУТРОС

преди 3 месеца

"Василев само сменя поголовно шефове на митници и АДФИ-всичко,което беше от ГЕРБ, беше поголовно сменено, обясни Борисов"-нали хората в регулаторите са независими?къде са журналистите веднага да го затапят?Навсякъде са герберски кадри-12 г. лично управление.Дори директори на ДГ и училища са техни кадри.Хайде да не се прави на отрепан.Имаше мнозинство,но не направи правителство-сега реве.Голмият антипутинист-га строя газопровода,лично наблюдаваше как върви-тогава на кого слугваше?

53

Тенгри кан

преди 3 месеца

Бойке, Тикво, ако ти бе начело на държавата и водеше война и твоите гербери воюваха, ти би ли приел, некой български Навални да ти мъти водата?:))) Щеше да го убиеш, не тайно в затвора, а публично с гранатомет, както направи с Чакъра;)))Бойко, Бойко, се, едно, да не та знаем, ква си Мишка с малка пппишка;))) ами си тръгнал да си мериш перчема с големите;)))

52

Как са

преди 3 месеца

Пернишката банда на Борисов които изпълняват мокри поръчки и използват Пегас!Та чак МВР им слугуват!