50

Зозо

преди 4 месеца

До СРЕДЕН ПРЪСТ.... Maaaaаати пpocтa руска!!! За трепане сте копейки жалки.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Демилитаризацията на "втората" армия в света върви по плана и графика изготвен от Путин, даже планът се изпълнява с изпреварване на заложения график.

48

Максо БеГе

преди 4 месеца

Лижи навреме

47

Анонимен

преди 4 месеца

Путин остана без очи и уши и мoзък!

46

ЛОША КАРМА

преди 4 месеца

Носят ушевите *** разни гейове като Динко който коро G класа с парите от обраните мигранти Съсипват им живота българските каналджии помните ли камиона пълен с трупове?Те не са забранили!И ще ви ши бат!Аз напълно ги подкрепям да ви на е бът!Защото така някой хора си купиха майбаси с страданието на хиляди хора.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Били доволни укрите от българските боеприпаси, ама май само ние им помагаме, другите се ослушват, но нали сме наивници по природа :))) Мощен отпор, това е единствения начин срещу рашките, не да си играете на партизани по горите :)))

44

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв Герасимов? Някой да го е виждал от 3 месеца?

43

Анонимен

преди 4 месеца

Хубавото си е хубаво! Кой ще отрече! Добра новинъ!

42

82-ОМБР

преди 4 месеца

Аххх-а..ха-ххха Добре ли ви е,а? Укайнците не спират да ви унижават! Руски неможачи *** като ***! Шойгу,Герасимов айдде да ви е честито!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Генерали чиито пароли са Москва1, Москва2, Москва3, Москва4 и т.н. са обречени на гибел.

40

СРЕДЕН ПРЪСТ

преди 4 месеца

За България държавата на ши ба ни те комунисти и ши ба ните мутри Плюя на ши баното знаме което не означава нищо за мен!Мигрантите от Сирия са по номрмални хора от простия български народ .

39

Анонимен

преди 4 месеца

На партизани ли се правим 2 години, или ще водим война укри, то това не е победа :)))

38

Анонимен

преди 4 месеца

Те не останаха. Руснаците ще се слепи скоро.

37

Крундел

преди 4 месеца

Клоунада, да ти свалят самолет за радиоелектронно и радарно разузнаване с пво комплекс на твоя територия...И един су34 е отишъл на нощно къпане в азовско море няколко минути след като бериев-ия се е приземил...Остава им един летящ и 8 за части, не могат да направят нов, но няма да се изненадам, ако и последният го свалят, все пак и предишният го свалиха по подобен начин, руснаците повтарят едни и също и очакват различен резултат...

36

Среден Пръст

преди 4 месеца

За Църгария държавата на ши ца ни ге комунисти и ши ба ните мутри Плюя та ши баното знаме което не означава нищо за мен!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Русия наследи от СеСеСерето 10 самальота А50. От тях са модернизирани 6 до ниво А50У. Останалите четири служат за резервни части. До момента са унищожени 3 самолета А50У. Така че в най-добрия случай Русия разполага с 3 самолета А50У, ако вече не са канибализирали някой от тях предвид че този самолет не се произвежда от 30 години. Без този самолет ракетните атаки над Украйна са обречени, защото няма кой да указва целите и направлява ракетите.

34

Съпоставка

преди 4 месеца

Путин..за 10 г. Украинците убиха 14000 руснаци.....А за 2 г. Колко руснаци уби путин?

33

LA COSA NOSTRA

преди 4 месеца

A УшефПедераст е корумпиран е бе се с чичо Маджо за пари.И мутрите на Маргините и на Бойко народа рекетират за пари но Калашников при Къро Галев Алексей и Нотариуса ще ги изпрати и без жално ще ги покоси.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Тез като свалят едно хеликоптерче или изтребител, го тръбят като победа, много жалки взеха да изглеждат укрите :)))

31

Те

преди 4 месеца

На фронта са нула но в измислиците и дезинформацията ги бива.