225

Анонимен

преди 4 месеца

Странно,доколкото си спомням, Украйна се отказа от ядреното си оръжие, а Русия гарантираше неприкосновеността й. А сега били едно? Ти да видиш

224

Анонимен

преди 4 месеца

Говоря за млади момчета,наборници загинали в Украйна. Точно както преди това умираха в Чечня, Абхазия, Приднестровието, Афганистан.

223

Анонимен

преди 4 месеца

А ти на кого вярваш? На несменяемия кагебист? Дето нямаше да бута пенсионната възраст? Или че няма да има мобилизация? Плешивия плъх лъже като разпран

222

Анонимен

преди 4 месеца

До 232 И що никой в Русия не знаеше за тава мобилизация

221

Анонимен

преди 4 месеца

През 2014г беше забранено да се обявява,че руски мобилизирани загиват в Украйна. Едва след няколко година им намериха гробовете.

220

Анонимен

преди 4 месеца

До 230Е ти на тия ли вярваш те колко глупости надрънкаха

219

Анонимен

преди 4 месеца

Ало,сега нова история ли ще измисляме? Гиркин каза ли,че без него никакъв Донбас нямаше да има? Пригожин не потвърди ли същото? В Крим нямаше ли зелени човечета? Колко още бе? Холандският самолет не беше ли свален с руско оръжие?

218

Анонимен

преди 4 месеца

До 223Е русофили няма укопитек пък да не се набутваш украинската простотия не е русофилство явно ли ти е имаше протести миналата година за разлика от протеста многохиляден дето щяха да го правят слугите на Сорос и то в няколко големи гради ,а пък ,кво стана нещо не се състоя

217

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименА то когато не бяха навлязли руснаците, пък не беше в руини, ли? Че те десет години подред обстрелват цивилното население нацистите и компанията на Зеленски, извършваха се мародерства масово и бандитизъм, хаос, корупция, също и отвличаха хора не по политически причини, а за да ги ограбят и един пирон не са забили или построили нещо през управлението на Зеленски, тук-там остатъци от асфалта още от построеното от соца, бяха пътищата и улиците, само грабеха и не въвеждаха никакъв ред!

216

Анонимен

преди 4 месеца

Че тя съдбата им зависеше от тях още в нулевата година на войната...

215

Анонимен

преди 4 месеца

На руснаците им остават или 5 или 6 самолета А-30U, които са модернизираните. Най-вероятно 6 в Европа, защото потвърждение за втория свален са деня, още няма. А междувременно за първия излезе видео от земята, всички 17 души на борда не са оцелели, идентификатора на самолета е 344-А, има и някакви надписи УЗЕЛ НАВЕСКИ Р.В. не знам какво значат. Това е голям удар за украинците, този самолет следи до 200 цели наведнъж, контролира бойните операции и е синхонизиран с най-модерните им системи - C400.

214

Анонимен

преди 4 месеца

И какво защитиха ми е интересно? Всичко завоювано е в руини. Ами по-добре да не пазят,повече хора ще оцелеят

213

Анонимен

преди 4 месеца

Какви русофили? Шепа *** се блъскат с едни и същи коментари под всяка статия свързана с войната. Като четеш телеграм канали,същия *** цъфва след няколко дена и тук. Ама като трябва да се покажат по улиците,никакви ги няма

212

Анонимен

преди 4 месеца

Не е само заради Донбас и руското население в Украйна, а и за да защитят родината си руснаците, Зеления наркоман, събираше компоненти за ядрена бомба, де факто, руснаците помогнаха и на европейските държави в случая, не само на себе си, защото ако беше станало мазало, Европа щеше да се превърне в прах! Тоя е луд за връзване, съд за Зеленски в Хага, много престъпления извърши!

211

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименНе е само заради Донбас и руското население в Украйна, а и за да защитят родина си руснаците, Зеления наркоман, събираше компоненти за ядрена бомба, де факто, руснаците помогнаха и на европейските държави в случая, не само на себе си, защото ако беше станало мазало, Европа щеше да се превърне в прах! Тоя е луд за връзване, съд за Зеленски в Хага!

210

Анонимен

преди 4 месеца

:) странно. На 24 февруари 22г не чух кремълския да обявява,че само донбас му е целта. Вие съвсем ли изперкахте? Само 2 години минаха.

209

Пиянка

преди 4 месеца

до 209 Как е наркоманче? Удари ли си вечерната дозичка?

208

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 4 месеца

Мое лично Мнение - Русия води Война за да не я Приватизира САЩ .Навални за Русия е като нашия Нотариус .

207

Най-важната новина

преди 4 месеца

Знаете ли дали Везенков ще играе за Сакраменто в неделя?

206

Анонимен

преди 4 месеца

Абе какви 30 А-50 ви гонят. Всичко е ссср наследство. Имаха уж 10, колко могат да излетят в момента? 5?