288

Цецо

преди 3 месеца

Този Шопов съм го срещал преди повече от 10г. Нагъл, със самочувствие до небето, държи се като мутра. Дано си получи заслуженото и бъде забравен и отритнат от обществото.

287

ГАДОРЯН

преди 3 месеца

Ице Ицеее, тати ти Наум дали щеше да се гордее с постъпката ти. А?!;)))

286

Мда

преди 3 месеца

Толко от глезеното партизанско чедо Наумчо младши... Много се е вживял в 80тарските си филми в ролята на шофьорче на БЕЛаз... И като типичен партизанин въоръжен до зъби...

285

тъпомер

преди 3 месеца

До 305,а ти на кой мъж са праиш на мъж,как е с парафините,май си палавник.

284

Анонимен

преди 3 месеца

Като е софиянец и актьор си мисли, че е фанал знаете кой за знаете кое и е безсмъртен. Напил се и се прави на мъж по тъмно като всичките българи, дано сега да яде един дебелашки в затвора

283

Анонимен

преди 3 месеца

Чей сеа, тоя не бива да смесва киното и живота.

282

Анонимен

преди 3 месеца

"До скандала снощи се е стигнало, след като по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража." Алоууу, само дето тази Патриша паркирва колата си пред гараж, но не нейния, а на Шопов, а тази дали изобщо е имала даже. Разбрахте ли ве, жалкиии журналяяяя?

281

тъпомер

преди 3 месеца

Тя е хитра,но не е знаела с кого се е заиграла,със сигурност ще излязат доста неприятни неща за жертвата,мисля че ще хване пътя пак за друга дестинация сигурно за Румъния.Хора пазете се това е типична измама.също като ало измамите.Хрупкайте повече зелце а не люцерна.

280

Абее

преди 3 месеца

махнете тая страхотия, че кокошките ми спряха да снасят, а котката пометна.

279

Анонимен

преди 3 месеца

Аре още един път се прави на отворена с Шопов мааа, ОВЦААА! Оня не ебаваааа...

278

д

преди 3 месеца

Животното Шопов да го пращат да търка нара и да играе по живота на джунглата на тъмно

277

Анонимен

преди 3 месеца

Пикличкатааа е спряла пред гаража на Шопов. Жена му на Шопов няма да й счупи чистачката ли? Малко й е било.

276

само факти

преди 3 месеца

Работила в порно индустрията, прекалила с ботокса и вече не я наемат, намерила пристан в България и решила, че тук ще се прави на господарка. Но пасаран, гр03нице нагла.

275

тъпомер

преди 3 месеца

Интересно ми е дали на жертвата са и направили тест за наркотици???

274

Анонимен

преди 3 месеца

до 293 Тази засилена походка на Шопов към тази ми напомни на засилената му походка към кабинета на Васил Михайлов в Маргарит и Маргарита, като разбра че Михайлов е изнасил Маргарита. Едно към едно.

273

Анонимен

преди 3 месеца

до 293 Тя чака Шопов с включена камера. Това обяснява всичко...провокирала го е и е чакала момента той да се изнерви за да го запише. Защо не снима преди той да се засили към нея по улицата какви му ги е наговорила, че така да го изнерви, а? Жалка скааапана татуирана овцааааа.

272

тъпомер

преди 3 месеца

Голям рев за една съмнителна примадона с грозни татуси.100% е или бивша или и настояща жрица.А те знаят как да изнудват.Интересно,тя първа е предизвикала конфликта,защо и подготвена да записва......Дааа много народ още е на люцерна.

271

Анонимен

преди 3 месеца

Туй нещо на снимката чак пръстите си татуирало. Представям си какво има по тялото. Ако не татуирано на 80% от площа на тялото й пък на. Малко я е бил Шопов!

270

Тийвс!

преди 3 месеца

Егати фамилията! Тая е щерка на крадци ли?! :D

269

пффф

преди 3 месеца

Намерила, та се забравила. И от Люксембург са изгонили тая изографисана ботоксова 'убавица. В Щатите такива като нея спят под мостовете на стар матрак, който са си изработили с флейта. Много грозота и злоба са събрани в лицето й.