18

Ил дьо Франс

преди 3 месеца

Бхаратски ценности.Какво повече?

17

Тенгри кан

преди 3 месеца

Газовият пистолет също може да се превърне в боен и да възпроизведе смъртоносен изстрел, без да се разпробива цевта;))) но арабела не го знае

16

Тенгри кан

преди 3 месеца

Фирма за бързи кредити с бухалки? Бухалки?:))) Има ли още желаещи да вземат бързи кредити? Бившите бухалкажии от 90-сетте са превърнали незаконният рекет с бухалки в законен рекет с писалка под политическата протекция на кого?:))) Е, писалка, писалка, ама дето писалка, там и бухалка!;)))

15

Анонимен

преди 3 месеца

До 22 Много с такива "договори"ги осъдих и ми връщаха пари. Това че има някаква подписана хартийка не значи,че е законна. Дано всички тези гадове да изгният много скоро на 2 метра под земята,а децата им да станат просяци и наркомани

14

Анонимен

преди 3 месеца

Къде се намира тоя! Да върви в Ливан да си стреля на воля

13

Тато

преди 3 месеца

Искахте демокрация нави демокрация

12

Хе Хе

преди 3 месеца

Ей не се научиха тез ливанци. Фургат гранатите като другите араби и бягат щото всичко е кайма. А тез седят да ги бият.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Като взимаш трябва и да връщаш после. Нали се е подписала щерката? Нали има договор? И тия така ли не научиха, че газова плякалка на анаболно животно няма ефект. Те нямат и мозък много. Сега ще се води самозащита при опит за обир. Защото ще го видим арабелата как ли ще се изръси за адвокат. И какво е постигнал тоя Ливански Рамбо? Нищо.

10

До 3

преди 3 месеца

"не мога да разбера, що са им бухалки в офисите в тия фирми за бързи кредити..." --------------- Ей за туй, дето го описват. Някой не знае какво е бърз кредит и като разбере, отива да раздава правосъдие на място и да стреля по други хора, вместо да си стреля в празната глава.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Филм на Тарантино.

8

Емигрант

преди 3 месеца

Скапана държаеица,иначе всичко в София хаха

7

Анонимен

преди 3 месеца

Да се маха от България тоя тарамбуки.

6

Ми не разбрах

преди 3 месеца

дали на ливанеца да съчувствам, или на служителите с бухалките? Щото не става ясно колко време след изтеглянето на бързия кредит бащата е "посетил" офиса. И защо е отишъл с газов пистолет също не става ясно. Или е ясно - културни особености за уреждане на финансови сметки?

5

Хмм

преди 3 месеца

Ливанецът най-вероятно е хус-терорист. А да ама тук така не става. Ние не сме измислената им ливанска държава или червено море. Малко са го били.

4

Батька

преди 3 месеца

До само: За да те посетят, и суровакат с тях, ако забравиш да си връщаш кредита след време.

3

Закрийте я

преди 3 месеца

Тази клоака (защото, това не е държава), се издържа от три неща - лихварство (под формата на всякакви кредити с непосилни лихви), кумар, и проституция. Разбира се, и трите неща следва да се или забранени, или регулирани. Кажете ми, като как са регулират? Всички реклами са за хазарт и бързи кредити. Това тук трябва да се закрие като опит за държава.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Който е млад да се евакуира незабавно от тая територия! Ще съжалявате много, ако останете да се мъчите тук!

1

само

преди 3 месеца

не мога да разбера, що са им бухалки в офисите в тия фирми за бързи кредити...