47

Лукчо

преди 3 месеца

39,вероятно си наясно,че поради тази слабост на руския цар към Фридрих и върнатите на Прусия полски земи армията го сваля от трона и качва Екатерина,бивша пруска бедна благородничка,която праща мъжа си на заточение,по-късно построява и Одеса след поредния пердах над турците.

46

--

преди 3 месеца

Ракети искай от дъртия Джо оня ще се метне на една ракета и хоп в Киев.Тъй или иначе ,той не знай къде се намира .

45

aaaa

преди 3 месеца

ми купете си?Или се научихте да просите и пари и оръжие.И всички ви били длъжни да ви подаряват!404 толкова пари потрошихте че цяла Европа не може да ви смогне на просията !

44

Анонимен

преди 3 месеца

Малко работата прилича на Бате дай два лева жената болен децата и той .Тия уркопите са малко като мамуна с граната

43

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да им дадат защото при евентуално объркване на посоката, ракетата вместо в полша може да падне в Германия...

42

Анонимен

преди 3 месеца

Какви ракети бе, Бетеерите идааат!!!

41

Анонимен

преди 3 месеца

А не искате ли тия ракети да ви ги пъхнем отзадека, за още по-голям кеф?

40

Пешо войнолюбеца!!!

преди 3 месеца

Ббой по ламаринените ррушняшки кофи дето се намират м/у раменете им!Ббой,ббой и пак ббой докато престанат да кънтят и почнат да дават "заето",бре!После ббой по даващите "заето" ррушняшки кофи докато почнат отново да кънтят,бре!После пак ббой по кофите им докато почнат отново да дават"заето"!После пак ббой,докато спрат да дават "заето" и бъдат ссплескани,бре!Е това ги чака бблядьовете ррушняшки след като смелите украинци получат Ф16 и далекобойните ракети!Ттрепи ррушняк-спасявай Света!Да,да и да!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Немците са стиснати. Те едни джипки трябваше да дадат. И се оказа, че са дали някакви бракувани. Дори нашите бтр-и бяха в по-прилично състояние.

38

Кубрат Пулев

преди 3 месеца

Продължаваме напред

37

ваксиниран веган

преди 3 месеца

Сегашните ракети с по-малък обсег украинците ползват предимно да удрят цивилни в Белгород. Тези ракети са с обсег 500 км, а от украинската граница до Москва са 450 км. Ако тези *** пратят някоя ракета към Москва, това може да е последния ден за света, вкл. за вас и децата ви, бодряци победоносни. Викайте браво де.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Лукчо, през март 1760 година руската армия за първи път влиза в Берлин, предвождана от съпруга на Екатерина Велика Пьотр, който е бил един от най-големите почитатели на Фридрих Втори Велики. Ирония на съдбата.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Преди малко германския парламент гласува и с огромно мнозинство показа среден пръст на Кличко. Няма да получат германските ракети. Германците явно имат по-добра историческа памет от доста други пишман евроатлантици. Сега на хода е Тагаренко да видим какво още остана от арсенала на нашата армия което той да не е подарил на украинците..

34

Анонимен

преди 3 месеца

А вълнясали ракети с разширени вени не искаш ли..

33

До Лукчо

преди 3 месеца

От къде знаеш?

32

Лукчо

преди 3 месеца

Първи март 1760 година руската армия за първи път влиза в Берлин след като е разфасовка прословутата пруска армия на Фридрих Втори Велики.И като и е харесала Европа повече от половин век я е обикаляла да налива руски акъл и особено много е налял на парижанките след битката на народите край Лайпциг октомври 1813 като март 1814 са поели конете си в Сена.

31

Анонимен

преди 3 месеца

до 39 Той добре че Пулев се би с малкия Кличко, щото този на снимката щеше да го прати в Орландовци с еднопосочен билет.

30

Анонимен

преди 3 месеца

до 29 Какво общо има Виталий Кличко с Пулев бе? Нашия се би с брат му. Докога ще има такива невежи като теб спрямо братята Кличко?

29

Анонимен

преди 3 месеца

Вече и космически кораби да ви дадат немогът да ви спрат от капитолация ! Гледайте само Русия да не изпрати ракети към Берлин че тогава ще суркате кълките по тревата от осиране

28

Км

преди 3 месеца

После да няма квичене ако се появят ракети с обсег до Берлин.