47

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 46 Хахахаа, левак,точно Мексико е съюзник на САЩ да знаеш. Затова е ония дувар по границата.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Абе защо ни занимавате само с простотии? А?!

45

Слава на Русия

преди 3 месеца

Като слушам руски език всичко разбирам все едно слушам български. Като слушам английски, френски, испански, немски и т.н. ама нищо не разбирам. Руснаците са нашите братя и са най-близките до нас. Ние сме една кръв, един език и една вера. Ако ти не харесваш Русия, просто напусни БГ, цръвул!!! В геi-канада и кравария те чакат. Там всичко, което лети се яде.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Кво пък.Добре му се получи на дъртият.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците измират на фронта, а жените им избягали назапад вече са бременни или имат деца от чужденци. Много нен0рмално племе, точно като нашите русофоби.

42

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ имат съюзници Австралия,Канада,Мексико огромни като континенти на русия кой им е съюзник иран с онези пирати които стрелят по беззащитни кораби в гръб и севрна корея която се стяга за война срещу невидими армии, от източна Европа не ги харесват.

41

Укро-навоз

преди 3 месеца

На дезертиралите укронацяги дали им водят стаж докато си почиват за наша сметка? Сигурно след време ще им дадем и пенсии.

40

Анонимен

преди 3 месеца

И на тоя кремлински главорез ще му дойде времето.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Кл0аката БГ не я искат нито в Брикс нито в Мрикс, даже и в шенгения. Клоаката БГ не я знаят къде е на картата, не знаят яде ли се или се пие. Благодарение на русофобите се превърнахме в безизвестни пр0дажни pluжеци

38

Анонимен

преди 3 месеца

Абе тия дедковците пред умиргачка, ломотят какво ли не. Жалко, това му го подшушват съветниците!

37

Краваророб

преди 3 месеца

Да правилно мислиш русофобе, Путин ти казва какво да правиш и той те контролира. Ти явно не си учил география и не знаеш, че БГ не разполага с енергиини ресурси. Къде ще ходиш ти русофобско maloumno същество? Нали караш колата си с Руско гориво. Нали джоба ти зависи от руските енергоресурси. Яденето ти зависи от Руското гориво. Като се перчиш, ще живееш 3 пъти по-зле с 3 пъти по-скъпо арабско гориво. Къде си тръгнал цръвуле и всички като теб фантазьори?

36

Анонимен

преди 3 месеца

Колко трябва да си slaboumen за да тръгнеш срещу 150 млн страна, въоръжена до зъби и най-мощната ядрена сила и да мислиш, че ще победиш и даже да мечтаеш да правиш военен парад в Москва. Колко трябва да си slaboumen да работиш за еврейте, да слушаш геiропейците и да умираш за краварите?

35

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя ми напомня на моята прабаба която на 85 години копае нещо в двора и ни се моли с брат ми докато си играем.... Елате полейте доматите, а ние не я отразяваме и тя: Господ да ви убий! Муахахахахаа...някои стари хора не знаят какви ги плямпат понякога.

34

до 28

преди 3 месеца

В русия няма банани дефицит са не гледай филмите как ким чен ун се разхожда в магазина който е тип малък магазин в София пълен със стоки в който ценита са в евро и долар, не в северно корейската валута.

33

Анонимен

преди 3 месеца

След два месеца ще литнат 65 броя F16 и ще стане мазало с първобитната руска армия !!!! Руските сви.не ,трябва ,да бягат през глава ,към Монголия .. Ще има голяма веселба ...Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия, Русия я чака пълна разруха и разпад !!!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Видяхте ли ги нашите съюзници от америка? По улиците пълно с друсалки, спящи, колабирали, ходят като Zомбита, а телата им покрити с язви заради действието на др0гата. На 3 минути един от тях умира. Същите живеят и спят по улиците, опънали дрипави палатки. Навсякъде всичко е 0срано, 0пикано и 0драйфано. Пълно с битови 0тпадъци. Същинската американска мечта. Ееббаааттиии и демократичния к0птор!

31

Слава на Русия

преди 3 месеца

За 1 долар в Русия можете да си купите 2 литра дизел. 1 долар = 2 лв. За 1 долар в България не литър дизел, баничка не можеш да купиш

30

Краварски к0пт0р

преди 3 месеца

Краят на укронацисткия марионетъчен режим наближава. Цвилиш ли коньо? Цвилиш на умрело като всички БГ русофоби

29

Анонимен

преди 3 месеца

Надали някой друг държавен глава ще падне до нивото на селския бек от Белия дом.

28

Анонимен

преди 3 месеца

След два месеца ще литнат 65 броя F16 и ще стане мазало с първобитната руска армия !!!! Руските сви.не ,трябва ,да бягат през глава ,към Монголия .. Ще има голяма веселба ...