39

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

ДО 34 ПИШИ ОТ СВОЕ ИМЕ ШАРЛАТАНИТЕ РАЗРУШИХА ДЪРЖАВАТА 3 ГОД ПОТЪВАНЕ ИНФЛАЦИЯ ЛЪЖИ СТАНИ ДА СЕДНА ПАРИ ОТ ЕВРОПА НЯМА ДАЖЕ БЮДЖЕТ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМАТОВА Е ПОТЪВАНЕ

38

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименБългарите не искаха такава промяна, реално при Борисов беше по добре за обикновения българин.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Защо му е да го "обвинява", всеизвестно е, че костовачето от Ден Първи на "учредяването" си още през 2005 г. беше изобретено да става "началник" в Съдебната система - няма значение какъв. Боко му даде шанс чрез измислените "реформатори" през 2016-17 година, ама костовачетата са толкова ялови, че НИЩО не можаха, НЕ могат и НЯМА да могат да свършат. Е, какво да направи Лодкаря, като и на него, и на Женерал Жуже силиците им все опират до скута на Пеевски?

36

:)

преди 3 месеца

Това... нещо, дето владее прикриватурата още от самото си начало, се оплаква, че Христо Иванов искал да я контролира :) Че нали цацата отказа да прочете турския доклад, че да не се чуди после как да не те вкара в затвора :)

35

Бай Дрън

преди 3 месеца

До18. Ако не бяха ПП да излъжат национално и президентски орие тираните избиратели, ДПС и ГЕРБ никога нямаше да имат мнозинство за правителство. ПП с тяхното обръщане на палачинката са виновни. ДБ ги знаем*куче, което лае, но не хапе. ПП обаче са от другите кучета-не лаят, но хапят.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Българите искат Промяна! А пеевски и Борисов не са част от нея! И те го осъзнават много добре. Затова е цялата тази патаклама, защото ПП-ДБ почнаха да ги изхвърлят от всякъде. Мафията е в паника и опитва да се спаси. Змията като умира най-много хапе.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Бойкикев иска цялата съдебна система, не само прокуратурата. Като министър на Борисов, поради некадърност не направи реформа, само лъжеше, и уж Борисов беше виновен. Предизборно, за вдигане на рейтинг с Доган, който е семеен приятел на червената фамилия бойкикеви, "превзе Росенец"; с парите на крими босове месеци тормози българите с протести и блокади и коленичи пред Резидента; с кирето и кокоро се намърда във властта и пак лъже за рИформа, и пак му е виновен Борисов. Отвратен тип...

32

Бай Дрън

преди 3 месеца

Не се карайте, с ийте се. На народа му трябва хляб и зрелища. Ние ще лющим семки на първи ред. Последният останал жив еврогъзлантик печели нагщрадата-първи путинист.

31

мистър Магнитски

преди 3 месеца

Този мистър Магнитски, защо не е в затвора. Нещо последните месеци много взе да появява по медиите. От къде този кураж. Нещо се подготвя. И щом са замесени ГЕРБ и ДПС значи не е нещо хубаво и много законно. Или ония лъжци от ПП-ДБ като ги изпраха Делянчо и Буда и станаха много смели и те. Заедно ще си разпределят държавата. Колко ли би било хубаво ако последват трактора.

30

Отвратен от ППДБ

преди 3 месеца

ППДБ Вие изпрахте Пеевски и Борисов . Нали си го казахте Борисов е само медиен враг иначе е ортак

29

Анонимен

преди 3 месеца

Прасето обвинило Глигана, че иска цялата копаня за себе си.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Още дълго време България ще се управлява от Борисов и Пеевски. Народа ги обича. Те обичат народа. А щом има любов има и секс.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Когато трябваше да ви промени конституцията за да впишат един прроффан вътре Пеевски беше велик евроатлантик..сега пак бил Магнитски, отвратителен, корумпиран и т.н. Кви сте вие фурнаджийски лопати или просто шизофреници. Кирчо да не пишеш ти коментарите ве

26

Анонимен

преди 3 месеца

Двама истински конституционалисти,само за народа и неговото добруване мислят!Пеевски като същи Паисий писал конституцията до ранни зори на свещи а Ристето му го държал за конституцията!

25

В цяла България

преди 3 месеца

За какво ни е МВР като ми убиват?Мазохисти!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Национален Предател !

23

Хе-хе

преди 3 месеца

Май изпуснахте най-съществената част от изказването. Как Христо му е седял в скута в кабинета и е пил мазно турско кафе. Тук не мисля, че Пеевски лъже. Христо би направил всичко за власт, а това му е най-лесно.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Самоизяждат се гадинките. Нека!

21

Анонимен

преди 3 месеца

ПП-ДБ са гаранцията, че в българия има воля за борба с корупцията и мафията по високите етажи на властта!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Санкциониран по Магнитски дава инструкции как да се управлява държавата. Нема такава държава!!!