29

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 11 И сега има данъчни облекчения. 600лв на дете годишно. Предвид, че ДОД е 10%, това означава 500лв месечно без данъци на дете.

28

vs

преди 3 месеца

Защо ли!?

27

Анонимен

преди 3 месеца

Цяло поколение си пожертва живота, за да си уреди децата на запад, а скоро ще се наложи да бяга назад. Най-обичам да чувам, когато някой завършил уж престижен университет на запад решил да се връща обратно, щото видите ли изведнъж се сетили че много обичали България. А истината е, че на запад сте нафиг ненужни. А и някакви семинари посещавали и викат завършихме там. Някой има ли на идея, колко струва образованието там и, че те го изплащат и след като се пенсионират? Дъвка за наивници.

26

Stalinista

преди 3 месеца

В Испания най-ниската раждаемост откакто се води статистика, в Швеция най-ниска раждаемост от 22 години насам, раждаемостта в Китай е спаднала до рекордно ниско ниво, раждаемостта в САЩ е на най-ниското си ниво от 70-те години. Някой иска да редуцира населението, сега пък нямало кой да работи, ако няма раждаемост???

25

Angelov, Valve Corp

преди 3 месеца

Тенгри, Тангра (Т) се изписва център с диагонални нагоре полугреди И две странични полугреди. Два нови стандарта се завеждат за пълна глаголица и фонетична глаголица! Фонетиката ще е сходна с пълната , но с повече от 30 символа! Забранява се новите стандарти да се използват с християнски или ислямистки контекст!

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 16 Лично познавам доста българи - мъже с по над 5000Е месечен доход, но без деца. Та твоите 1000Е няма да решат проблема.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Ражда предателите , с модерно име емигранти..

22

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 19 задружните и многолюдни семейства ги е имало в началото на миналия век по селата. После идва съветската армия, социализма, ТКЗСтата и панелките.

21

Бойко Борисов

преди 3 месеца

Важно е да има електорат от роми за ГЕРБ и ДПС!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Българката и в чужбина не ражда повече от едно дете, в много, ама в много редки случаи! - две!!! Живея в чужбина 24 години, обиколил съм почтти половината свят - Европа, двете Америки, Азия и страните от Бл. Изток - навсякъде където съм срещал българки е едно и също, изключение е Бл.Изток, там е 50/50 едно или две деца, тъй че, проверете си информацята.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Това е следствие чалгаризацията на нацията.Изчезнаха изконните български ценности,задружните и многолюдни семейства.На преден план са печалбарството и удоволствията,като че ли утре свършва света.

18

Хасан

преди 3 месеца

Вкарвай мигранти, глези ромския електорат-това е новата държава Чалгария

17

Анонимен

преди 3 месеца

Топим се като ланския сняг и на никой не му пука.Ще се усетим,ама ще бъде късно.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Това с насърчаването са глупости от Соца. Като взимат по-добри заплати, тъкмо ще имат по-голям шанс да изучат децата в чужбина и там ще си останат. Само 1 може да помогне и това са по-високи доходи. Мин. заплата 1000 евро, това е. Всичко друго е мижи да те лажем.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Жените се праскат с който им падне и после ходят по гениколози да им чистят каналите от налипи, защото заради разюздания си живот са се напълнили с бактерии и не могат да имат деца. Не ползват презервативи, пускат отзад и после отпред и всички бактерии от здника се пренасят във влагалището и после оле мале защо не мога да забременея.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ще гласувам за тези политици,които успеят да върнат децата ни от чужбина.

13

Анонимен

преди 3 месеца

На жените първият им приоритет са парите, след това децата и най-накрая мъжът.

12

СТРАНДЖАТА

преди 3 месеца

ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ, А НЕ СОЦИАЛИЗЪМ.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Има сбъркана държавна политика за задържане на младите хора в страната и насърчаването им да отглеждат деца.Толкова ли е трудно да се направят данъчни облекчения на работодателите срещу по-високи заплати или майчински на служителките си,съответно на мъжете им.

10

Анонимен

преди 3 месеца

БЪЛГАРИЯ ДЕЦА НЕ РАЖДА.