243

Бай Дрън

преди 6 месеца

Всъщност, боеприпаси има. Но в една позиционна война, няма нужда постоянно да стреляш с артилерията си, защо рискуваш да бъдеш открит и унищожен. Това е цялата работа, а не, че няма снаряди! Както има една поговорка...да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Точно това правят и украинците-седят мирно и стрелят по гаргите от време на време, чакайки някой да ги прибере от фронта.

242

Анонимен

преди 6 месеца

Загрижили се за Купянск, а уж не забелязват руското настъпление при Работино. Проблемът на укрите е, че те не могат да определят мястото на главния следващ руски съкрушаващ удар. От руската подготовка и реализация зависи колко скоро Западът ще започне да се моли за Мир.

241

Анонимен

преди 6 месеца

Това трябва да е добра новината за тези т.нат."бойци" за мене чисти глупци.Повод да се предадат или избягат, така ще си спасят животите. Нима не им е мил живота или е по-важен от някаква блатясала кална земя?!

240

Пояснявам

преди 6 месеца

Духът на граф Игнатиев се активизира. Не е на добре, особено за нежните жълтопаважници. Внимавай за отрицателни отзиви, КГБ ви подслушва!

239

Да

преди 6 месеца

Щом бТВ изпрати екип там задани облъчва,нещата са лоши за хунтата в Киев.

238

Бате Гошо

преди 6 месеца

Икономията е майка на мизерията.

237

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна може да удържи само памперса на Байдън вече

236

Анонимен

преди 6 месеца

Напишете за блокадата на Поляците!!! Защо се криете в миша дупка? От най-върли поддръжници станаха най-явни противници. Това са евроаталнтическите ценности.

235

Анонимен

преди 6 месеца

Нали Авдеевка не беше важен бе троляци? Сега изведнъж,бастион,силно укрепен район , който пази други градове по на запад..... Муахахахахаааааа

234

Другарят Путин

преди 6 месеца

Денацификацията продължава

233

НАТОВСКО ОРЪЖИЕ

преди 6 месеца

И украински патриотизъм ще разбие пълчищата путинови.....скоро

232

Жададык

преди 6 месеца

Единствените, които вярват в перемогата са тагаренко и недоклепаните лилипути от ппдб.....

231

Закривай окрайна!

преди 6 месеца

И мъките свършват...

230

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски Президент

229

Анонимен

преди 6 месеца

Джон Миршаймер от Чикаго: Украйна ще загуби. Единственият възникващ въпрос е: колко територия ще загуби и колко украинци ще бъдат убити.

228

СВОЙ

преди 6 месеца

Украйна е на командно дишане.Ако не е целият колективен запад да изсипва милярди,отдавна нещата щяха да са приключили.Тези мрд,вместо да подпишат мирен договор 22г в Инстанбул,доведоха до стотици жертви на млади Украинци.Полвинметровият наркоманизиран президент е за международен съд!Проучване в Европа сочи,че само 10% вярават в Укранска победа.

227

Петър

преди 6 месеца

Още минуси още, седите на Боко на копието въртите се и псувате Путин, псувате Байдън, а зад вас България изчезва...

226

Анонимен

преди 6 месеца

Целта не е да се удържи какеото и да е, а да се избиятт колкото се може повече бели мъже. Европа се напълни с талибанни и сега им търсят бели руси булки, за да намалят напрежението и рисковете за собственото си женско население. Пазарна икономика. Има търсене за бели жени. Предлагането им се увеличава рязко, ако милиони мъже биват утилизирани или инвалидизирани в бяла държава.

225

АнонимеН

преди 6 месеца

АКО ДЖО БАЙДЪН БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ПОБЕДА ЗА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАЧЕЛО С ГЛУПОВАТИЯ ФАЛШИВ ПУТИН ЩЕ ИМА ТОЧНО НИКОГА! ПРЕИЗБЕРЕ ЛИ СЕ ДЖО БАЙДЪН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЕДНО 500 000 ПУТИНИСТИ ЗА ЗАГРЯВКА! АЗ ОБЯВЯВАМ УКРАЙНА ЗА ПОБЕДИТЕЛ ПРИ ПОБЕДА НА ДЖО БАЙДЪН ПЪК ВСЕКИ ДА СИ ПИШЕ КАКВОТО СИ ИСКА!

224

АнонимеН

преди 6 месеца

ПРОИЗВОДСТВОТО НА СНАРЯДИ НЕ Е СПРЯЛО!!! УКРАЙНА ЩЕ ПОЛУЧИ 200 000 СНАРЯДА В КРАЯ НА 2024-ТА И ОЩЕ 200 000 ОТ НАТО В КРАЯ НА 2025-ТА. НО ПОБЕДА ЗА УКРАЙНА САМО АКО ДЖО БАЙДЪН БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ-ФАЩ