52

баба мара

преди 4 месеца

убии-ци спрете оръжието и парите за украина седнете на масата за преговористига с това оръжие не се ли напечелихте вече млади хора се избиха заради вашитепечалби

51

Анонимен

преди 4 месеца

До ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ От Турция ако сме се измъкнали, значи тогава сме на Марс. От Турция тепърва ще затъваме! Гарантирано от русофобите!

50

Анонимен

преди 4 месеца

БА ТА И ЕСЪТО ВСИЧКО ДАМО ЗА УКРАЙНА МИСЛИ ВОЮВА КРАДЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ НИ ДУМА Б АА ТААА И ЕС

49

СРАМ

преди 4 месеца

СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

48

Сънчо

преди 4 месеца

Добро кученце,добро кученце.Скочи по-високо моето момче,можеш,можеш. Дръж Денчо,дръж. Скоро ще те пуснем вкъщи и ще си част от нашето семейство, няма да живееш повече на двора.

47

Вижте го, бе

преди 4 месеца

Вижте го, премиера ни. Как да ни вземат насериозно. Свил се кат 5 пари в кесия, ходи и дудне глупости да се хареса на началството. На бас, че Макрон не го е изтърпял и 5 минути, а на тръгване си е казал " Еббб...ти ниаквеца"

46

ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ

преди 4 месеца

НАЙ ПОСЛЕ СЕ ИЗМЪКНАХМЕ ОТ АЗИАТСКИТЕ САТРАПИ - РУСИЯ И ТУРЦИЯ..... БРАВО НА БЪЛГАРИТЕ, БРАВО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД..!!

45

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв кураж? Те са в поза партер. Слуги са на ФАЩ и ги заплашват с Магнитски.

44

Анонимен

преди 4 месеца

До Пенсионер Да троши народна пара.

43

Пенсионер

преди 4 месеца

Не разбрах каква е целта на това посещение. Сигурно да се похвалят взаимно за войната на Путин.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Макроновци, Денковци не вървите вече! Украйна kaпyT!

41

маалатъ

преди 4 месеца

Къв "кураж", бе...!!! Заели сме се "Г" образна стойка пред Шерифъ от Посолството и туй-то!!! -))))

40

жалкия

преди 4 месеца

Палпатин трОши държавна пара и обикаля света без пари. Ние тук си се ядосваме, а те си ни гаврят ли гаврят. Жалко, тази държава приключи!

39

Doom Metal

преди 4 месеца

Франция ни мрази още от Хан Омуртаг, победита му срещу тях са величествена !!!! А сега им се кланяме, няма такава скапана държава като нашата .....

38

Четвъртият път

преди 4 месеца

До Зозо *** кавал.Сега сигурно ми броиш"евроатлантическите партии" на които приоритет номер едно е да се бият срещу другата. Смях, смях, смях.60 % от хората не гласуват,ппдб определиха герб като най-големият проводник на руски интереси в Бг.Та ако смятаме изборите за така наречените ти ценности сте под 10% от имащите право на глас.Жалко,ограничено човече,таящо едиствено злоба в мишето си сърчице. Бегай да гледаш Глишев и плочкаджията или се барикадирай като Минджев някъде като не те искат..

37

Хаха

преди 4 месеца

Макрон нищо не е казал. Нашия се напъва да се хареса, но за пореден път "ОтидЕ Аслан, па са върна на...сРан" Премиер-карикатура! Няма такъв и в Джибути!

36

6

преди 4 месеца

Какви два процента бе?Четири ще ги направим само да кажете!Поздравил ни за усилията към еврото и Шенген , а той какво е направил за това?Абе,тоя шебек докога ще ни излага пред света с лизачеството си?

35

мак

преди 4 месеца

До КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ?Нали споменават България, че започна да мрази русия както всички в ес, което според макроня е похвално и че дава рамо на украйна.

34

Смехотерапия

преди 4 месеца

Нашия плъхотрон даже не фигурира в срещите в Елисейския дворец. Сега проверих в сайта им и търсачката. Дори не са го отразили. Даже се учудвам как Макрон е там, а не е пратил някой заместник на заместника му с ранг на писарушка! Днес има доста срещи, нашия е отишъл там за 5 минути. Сега 2 дена ще обикаля Шанз-елизе и Айфеловата кула да яде и пие на аванта с кохортата му нищоправци. Този е обиза за България. Смело може да се каже, че е най-слабият министър-председател в историяна ва България!

33

до Зозо

преди 4 месеца

Още огъват ли се фланговете при Артьомовск хаха нали така беше писал миналата година пък то освен Артьомовск взеха, че паднаха още два много тежки укрепени раьона Маринка и Авдиевка. Нали знаеш, че каквото си написал до сега нищо не се случило напротив винаги става обратното. Не знам колко ви плащат обаче не си заслужава да се излагате нищо, че сте анонимни плъхове ?