143

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютно ,но късно разбрано! Зелето и бай дрън да отговарят за постъпките си.

142

Сата НАТО

преди 4 месеца

Изявлението на Мъск е изявление на неподготвен по темата човек, който на всичко отгоре е и безумен иддийод. Не почива на никаква логика, нито показва разбиране на основни житейски концепции. Накратко, изкуствено човече, без произход и без нормално семейство, стерилен и импотентен в интелектуално отношение индивид.

141

Анонимен

преди 4 месеца

ще помогнат, ще помогнат. още стотици хиляди 0рки ще станат на тор!!! и после червей!

140

ИСТИНАТА е

преди 4 месеца

друга . Американците се вързаха на блъфиранията на алкашите за ядрена война и не искат да рискуват ще разчитат на други варианти в бъдеще така или иначе у рашка процесите предстоят . Пропуснах да изразя мнение относно една конвенционална война - просто рашка ще бъде пребита за неделя без да се слиза на земята , когато започнат да правят лъкове тръгнат украинците да им ги съберът.

139

Сич

преди 4 месеца

Другарят Мъск е силно наш човек, реалист!

138

Анонимен

преди 4 месеца

Борис Джонсън ще си яде артистично вратовръзката и ще си роши бритона.

137

Анонимен

преди 4 месеца

В общи линии е прав, а тези в Мюнхен говорят така, сякаш живеят на друга планета.

136

Анонимен

преди 4 месеца

Как, бе? Няма ли да разчленявате Русия? Зеленски нали щеше да контра напредва чак до Москва? Каква стана тя? Като миналия път. Същата работа. Затънаха в украинските степи и ни напред, ни назад.

135

Анонимен

преди 4 месеца

Къде е правилно да се постави запетаята? "Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат" или "Киев вече е загубил 60-те милиарда, от САЩ няма да помогнат". За един приятел питам. Ясно е, че Киев е изгубил, САЩ не помагат и някъде има едно 60 милиарда долара...

134

asd

преди 4 месеца

До Путин :) мухаааа, ***! Чувал си ти за Оруел. Това, че е написал антиутопични книги, свързни с СССР, не означава,че живял там....... Пълно е с илитерати по тез географски ширини

133

Химлер

преди 4 месеца

900 дена без храна и вода кой издържа невъзможно е целия ЛоЙинград беше унищожен с тактика до смърт - и беър Грилс не може да издържи

132

Анонимен

преди 4 месеца

Ами Мъск казва това,което може да каже всеки нормално мислещ човек.А нормално мислещи няма как да наречем говеждите прислуги,които ни управляват,както и зомбираната жълтопаважна тълпа,крякаща и врякаща по площадите.И те ще го разберат,но по трудния начин.Времето за това наближава.

131

Анонимен

преди 4 месеца

И ко стана той Ленинград умрял от глад вътре май не останало жив човек особено след като Луфтвафе го минало отгоре :D

130

aZ-ът до 121

преди 4 месеца

Е за сметка на това така порим украинците изотзадзе, че те със сигурност не са девствени. Дет се вика - умират си от кеф :)

129

121

преди 4 месеца

До aZ-ът - Ти жена си виждал само на картинка, бе жертво. Ако не беше девствен отпред щеше да виждаш живота по друг начин.

128

Анонимен

преди 4 месеца

''И единственият въпрос е колко още хора ще умрат'' -До последният хохал явно...

127

Лукчо

преди 4 месеца

Мъск е забравил за фактора Урсула!

126

Анонимен

преди 4 месеца

До aZ-ът - Ти какво точно превзе и окупира, бе шушлят? Детската стая от панелката на мама ли?

125

aZ-ът до 121

преди 4 месеца

Единствения който съм опъвал под Альоша е родителката ти. Дъртата чанта cмyче за 25 лева и едно кафенце. Да се стопли.

124

aZ-ът

преди 4 месеца

Превзехме Авдеевка, напредваме към Харков. След Харков е Киев. Корумпирания Навални последва съдбата на Немцов и Политковская. Вече и в Западната Преса всички се подиграват на зеленото жужи с белото носле. Либерасти, как сме днес ?