122

Монархист Аристократ

преди 3 месеца

Комунизма и бай ви Тошо е виновен за всичко. По негово време събира най-много *** в България от къде ли не. Сега както правят либерастите в Европа с мигрантите, едно време го е правил и бай ви Тошо...

121

Некъф

преди 3 месеца

Откога е дискриминация да не вземаш на работа необразован, мързелив и нагъл човек!

120

Анонимен

преди 3 месеца

Дори и да е така статистиката,което силно ме съмнява...Аз да питам колко от т.нар работещи плащат осигуровки,данъци и прочие? Защото там е големият проблем. Не може само да смучеш от държавата! Другото е огромната неграмотност,до степен да не могат да си напишат името и да изкажат устно едно просто изречение без грешки,за сложни да не говорим...

119

Анонимен

преди 3 месеца

За дългият списък на дарителите на Фондация "Тръст за социална алтернатива" виж тук -----//socialachievement.org/bg/dariteli/dariteli/. Основана през 2012г. А каква част от ромите са работили през 2012г., за да се достигне сега до 43% /в резултат на дейността на фондацията, разбира се/. Според мен тогава са били доста повече. Да питаме и дарителите за визията /роботи, ИИ и работещи роми/. Още повече пари за ромите, нали? За списък на дарителите на телевизията ON AIR да търсим ли?

118

една жена

преди 3 месеца

До до една жена 118 Не знам кой сте и защо цитирате мисъл, която не разбирате, но Вашето мнение нищо не значи за мен. Аз написах безспорен факт. Индийското общество е кастово и тукашните роми са били част от низшата им каста. Затова са такива.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Аз от баба си знам че Форд, милиционер и **** работа не вършат, това че работят не означава нищо.

116

До 118

преди 3 месеца

До до една жена - Остава само да се поинтересуваш кой е казал това, за да ти стане ясно кой губи и кой печели от тази лакърдия.

115

Софиянец

преди 3 месеца

Моят учител по френски език едно време беше ром. Рядко явление сигурно. И досега си е жив и здрав, живее във Факултета. Сигурно може й да е 90-годишен. Беше доста начетен човек, може би единствения завършил висше образование във Факултета.

114

mazen

преди 3 месеца

Аре стига с тия "роми" бе! Няма такива хора! Даже те си викат '***", щот са си ***! Аман от политкоректност вече!

113

една жена

преди 3 месеца

До Анонимен 112 Даже сега направиха бизнес от приемните семейства. Една ромка си изостави детето, някакви нейни роднини го вземат, уж като приемно семейство, пък си го гледа майката и делят парите. Дават подкупи, взимат пенсии за инвалидност, че и за придружители. А са си здрави.

112

до една жена

преди 3 месеца

По низша каста от вас няма мадам. Не случайно е казано: "Патриотизмът е последното убежище на негодника". Специално за такива като вас е измислено.

111

една жена

преди 3 месеца

До Анонимен 112 Взимат, защото помощите се определят само от официалните доходи. Кражбите и телефонните измами не са доходи, по смисъла на закона, обаче са си пари. При все това и помощи взимат. Даже и от други страни на ЕС.

110

една жена

преди 3 месеца

До Анонимен 112 Ромите не са цял етнос. Цял етнос са индийците. Ромите са част от низшата им каста.

109

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 112 Защо да търсят сметка някому, след като в интернет могат да бъдат намерени текстовете на съответните нормативни документи?

108

.....

преди 3 месеца

А какъв процент от българите работят.Значи ние ще се трепем всичките кажи речи. Даже на пенсионерите българи се налага да работят. А онези видиш ли ЦЕЛИ 43 % процента били работели.Браво ли да им кажем. Ами по големия процент бозаят социалната система

107

една жена

преди 3 месеца

До Анонимен 111 При тези манипулации от страна на ромските фондации, не ми разправяйте за други :)

106

Анонимен

преди 3 месеца

Някой много яко е надъхал "патриотите", че ромите вземат извънредни помощи. Ако тези "патриоти" имаха акъл за 2ст., щяха да му потърсят сметка на интриганта, вместо да се озлобяват срещу цал етнос.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Едни про-руски партии продължават да наливат много пари за насаждане на омраза и манипулация на простолюдието, че ромите вземат някакви извънредни социални помощи, които се полагат само на тях. За съжаление, простоватите хора са толкова промити и озлобени, че искрено вярват, че е така и че тези пари се полагат на тях, въпреки че на са платили 5лв. данъци през живота си.

104

Анонимен

преди 3 месеца

И с висше и работливи и раждат деца . Направо са си факири.

103

До 107

преди 3 месеца

На ромските деца се дават по-големи суми като детски надбавки. На майките им също се дават пари, каквито българките не могат да получат дори когато са родили повече от две деца.