180

Зозо

преди 3 месеца

Хахахаа, пълна е хазната, ама с въшkи и рупии. Няма доларес и еврос. С БВП колкото на Италия и по-малък от Холандия.... Пълен смях :))))))))))))))) Заплатата 350лв. :)))))))

179

minfin.gov.ru

преди 3 месеца

Незнам откъде ги измислят тия глупости, но според руското министерство на финансите това не е вярно.https://minfin.gov.ru/Външния дълг плюс 150 млрд рубли, фонда за благосъстояние минус 1 500 милиарда рубли, дефицит за месец и половина 1 700 милиарда рубли. Миналата година дефицита приключи на около 4 трилиона рубли. Не е зле да се чете преди да се пише.

178

Касиер

преди 3 месеца

Когато РУСИЯ загуби война или се изпразни хазната и - другите вече трябва да са се преселели в небитието , там Господ ги е дарил с всичко каквото трябва. Имат всичко в неограничени количества всичко а най ценното им е любовта към МАТУШКА РУС и РУСКАТА земя такава нация няма как да бъде победена -справка историята който е посегнал на РУСИЯ главата все му е била орязана!

177

Анонимен

преди 3 месеца

Събудете се бе, овце. Цените на всичко скачат, в очите ви казват, че е заради войната в Украйна(тоест заради санкциите, щото самата война няма да доведе до повишение на всичко в цяла ЕВвропа) а вие си пасете и повтаряте че санкциите вредят на Русия докато сметките които се изпразват по-бързо са вашите собствени!

176

Хм

преди 3 месеца

За да преливат от пари трябва или да дойдат от вън или да ги печатат .За инвестиции спираме да говорим , за продажби - не е замряло , но няма и да са повече от преди 21г. Тогава от къде ще дойдат , това е все едно децата ми да произвеждат едни картофи и да ги продават на мен(държавата) аз да намирам пак едни пари и пак за картофи,въпроса е от къде ще дойдат,а схемата е една и съща?

175

По паритет

преди 3 месеца

Ако се прибавят и рупиите в индийски банки, заминават и САЩ!

174

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 184 По-голяма глупост не успя ли да измислиш? Това ли ви е най-силната опорка :D

173

Анонимен

преди 3 месеца

Само че забравяте, че всички печабли смятани в долари, всъщност са в рупии в индийски банки и не могат да се обменят в други валути. С тия милиарди руснаците могат да си купят къри, иднийско орехче и квото там има по пазарите на Индия.

172

Анонимен

преди 3 месеца

Кирчо и Кокорчо двойните агенти също помогнали с наливане на пари за Русия.

171

Анонимен

преди 3 месеца

Така е защото целта на санкциите не е да обеднее Русия, а да се изпразнят джобовете на овцете живеещи на запад от Русия. Още ли не се усещате, гoвeда?

170

ЧИЧОПЕЙ

преди 3 месеца

Хазната е толкова пълна, че няма пари за яйца!

169

Анонимен

преди 3 месеца

За разлика от хазната на европеиските иди0ти, която никога не е била по-празна.

168

Анонимен

преди 3 месеца

Хитлер е искал да унижи славяните, и почти го е направил, САЩ ще довършат неговото дело и Русия за пореден път ще фалира и ще се смали

167

Анонимен

преди 3 месеца

"Бившият руски военен летец Максим Кузминов, който премина на страната на Украйна, бе убит в Испания", това написа вестник "Украинская правда". Предателя с хеликоптера МИ-8 май го застигна дългата ръка на ФСБ. Голяма пропагандна победа за Украйна беше тоя голобрад тъпирк, но глътна водица преждевременно.

166

видинлиика

преди 3 месеца

АМИ ТО ЗАТОВА СЕ ВОДИ ТАЗИ ВОЙНА , ЗА ДА СЕ ПЪЛНИ НЕЧИЯ ХАЗНА. НО ТОВА СИ Е МНОГО ГРОЗНА РАБОТА , ЗАЩОТО ЕДНИ БОГАТЕЯТ , А ДРУГИ ЗАГИВАТ. ПО- ЦЕННО ОТ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ , ОСОБЕНО ТОЗИ НА ДЕЦАТА И МЛАДИТЕ ХОРА, НЯМА, НО КАПИТАЛИСТИТЕ И ОРЪЖЕЙНИТЕ МАГНАТИ НЕ МИСЛЯТ ТАКА.

165

Анонимен

преди 3 месеца

В ОАЕ банките спират да обслужват руски граждани и фирми

164

Анонимен

преди 3 месеца

Разбрахте ли сега какви елементарни хора ръководят Европа. Русия доволни, САЩ доволни, а европейците плащат масрафа. Пуделите на САЩ в Европа трябва да се изритат с камъни.

163

анонимен

преди 3 месеца

путин им казваше - санкциите са като бумеранга....ама кой да го слуша! всички се бяха надули като чушки на котлон!...сега ще станете като надупчени презервативи!

162

Хммм

преди 3 месеца

Така е, РФ богатее от войни, затова няма да спре докато не обере парите на света. Всички обедняват и само един печели.

161

Анонимен

преди 3 месеца

Двата американски блока на АЕЦ "Козлодуй" ще струват 14 млрд. евро. Спреният "Белене" с Русия щеше да струва 5 млрд. евро.