32

Анонимен

преди 3 месеца

До 49...Пази се тогава от Левски...Стой далеч от паметника му...

31

Анонимен

преди 3 месеца

А Левски е убил обикновен българин слуга, който не е бил виновен, че Левски е влязъл да коли друг българин, че тяка бил решил. Слугата ке разкрещял и Левски го намушкал с нож, за да не вдига шум. Велик герой. Убиец. Фигурата му е силно преувеличена. Ползва се от политици за ПР.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Трудът на Левски не се състои в това да създаде държава, а да създаде държава на духа.Първото умира.Второто никога....Учете се от Левски и неговия труд...А ония които не умеят да четът Левски, оставете...

29

Тони Парфюма

преди 3 месеца

Той Левски, Ако ни види отнякъде на какъв ХАЛ сме , и какви айдуци ни управляват сам ще си надене въжето.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Левски е предаден и осъден от Нерези!

27

Анонимен

преди 3 месеца

По добре гроб на не знаем герой , отколкото мавзолей на проклет злодей....

26

До юриста

преди 3 месеца

Горе-долу е така. Имало е натиск да не го осъдят за анти държавна дейност, а за убийство, кражба на пари и прочее. Накрая все пак присъдата е съвкупност и от двете. Убийство и анти държавна дейност. И сега всички искат бесилки тук. Да се замислят....

25

заклех се

преди 3 месеца

Браво на Мелсън.

24

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Никой не мрази Левски. Просто труда му е отишъл на вятъра. Борил се е да пълните джобовете сега на Делян Магнитски и неговите прислужници из всички институции. Целия свят разбра, че българия е овладяна от мафиоти, при това заверено нотариално, по документи. Споменавате името му два пъти в годината, през останалите 363 дни в годината се отдавате на корупция и рушвети и мислите как да помагате на Украйна,, но не мислите за България. България за вас е само място за лесни пари, територия.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Левски стана национален герой..Путин никога...

22

Анонимен

преди 3 месеца

Аз вярвам на Захари Стоянов и на "Записки по българските възстания" , защото Захари Стоянов е част от тези исторически събития и е участвал в тези събития и тайни завери! И престанете да му ядете кокалите на Левски, нищо не му се е случило все още!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Путин така е скрил тялото на Левски, че и до ден днешен не могат да го намерят.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Обичайно го плюят македончета, сбъркани русофили и потурчели се римляни.Мразят го разбираемо .Русия не успя в плановете си.Сърбо макета има да ни дишат от зад.А римлянин от Столипиново нито българин ще стане, ,нито селджукски турчин.

19

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Няма абсолютно никакво значение какво е правил Левски, щом сега баща на нацията ни е Делян Магнитски а държавата е превзета от мафиоти на всички нива в институциите. Доказахме пред целия свят, че сами държава не можем да организираме да функционира нормално.

18

къкринец

преди 3 месеца

Някой виждал ли е изобщо ханчето и говорил ли е с местните хора. Нямало е дузина заптиета и е било рутинна проверка на тескерета. Левки е бил ударен по главата защото е оказал съпротива. Не са знаели кой е. Задържали са ханджията и други хора заради инцидента.

17

Анонимен

преди 3 месеца

и тогава като сега предателите са на дневен ред-иванчо хаджипенчович-член на султанския съд осъдил апостола след освобождението е депутат в народното събрание и пише конституцията на третата българска държава-нищо ново0

16

Анонимен

преди 3 месеца

Левски е нямал никакъв шанс да остане жив. Турците са афиширали случая с чирака, но ако не е имало такова нещо, те със сигурност ще ли са намерят друго нещо с което да го осъдят на смърт. Никой по никакъв начин не е можел да го спаси. И още нещо, турците когато го залавят са имали много добра мрежа от агенти, това е факт. Чак сега преди две години разбрахме, че в османските архиви в Истанбул има снимката на Апостола и то най-известната за нас снимка. Това не е случайно попаднала, някой я е дал.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Левски беше жив днес Кирил Петков моментално щеше да го предаде на турците по заповед на американското посолство.

14

Последния печели

преди 3 месеца

Само Толупа и Шиши могат да кажат за последните му часове.Те са били там и знаят всичко.

13

Как е било 3

преди 3 месеца

Комисия: "Знаете ли, че в бъдещето, българите ще станат толкова зле, че ще искат да ви канонизират, без да изобщо да разбират и осъзнават степента на вашето духовно падение като бивш монах и дякон и вашето морално падение като човек-чрез убийства, кражби, лъжи и прочее?" Левски: ....мънка.....