190

До кел еша

преди 6 месеца

Няма такова нещо Украйна да спечели тази война. Украйна е разрушена страна от третия свят с катастрофална демография и опустошена икономика с изключително корумпиран и клептократичен режим, сравним само с бившия марионетен режим на САЩ в Афганистан, който беше разрушен от талибаните през 2021 г.И ти ще даваш пари като данъкоплатец да храниш и ромите и Украйна, колко богат си кел еш и докога?

189

Анонимен

преди 6 месеца

Двете клики национални предатели работят задружно и в пълно съгласие за пълномащабно въвличане на България в катастрофата, към която са се устремили сащ.

188

Исторически парк

преди 6 месеца

а на България кога?!

187

Анонимен

преди 6 месеца

ДенкУФ продължава да повтаря мантрата, че най-лесно ще станела ротацията, като се разменят с Мария Габриеел и той стане външен министър. И за съюзниците ни отвън било добре. А за народа дали е добре не казва. Само, като го гледах как мига умно на въпрос за СМ, та трябваше Марийка да го спасява, ще я води ли с него по воаяжите си на външен министър?

186

Анонимен

преди 6 месеца

Кел ешче сега си във списъка на Путин, ще гризкаш дръвцето бъжляк ; )

185

Наглец

преди 6 месеца

Оправил България,мисли за богатите украинци. Който му е дал образованието е ??? Академик с връзки,не чух една умна дума от тоя.

184

Анонимен

преди 6 месеца

Ротацията не означава някаква промяна на ситуацията -- това е една клика предатели сменя друга клика. И двете клики са за затвор и/или изтребване както се е случило след 2-та световна война с народния съд.

183

Анонимен

преди 6 месеца

Съпунджиев се готви за теляк на бойко и пеевски.

182

тъпий

преди 6 месеца

До 123 Ако можеше и ставаше сам по сам , нататък да ти го обяснявам ли , само ще завърша , за чии ти е да хрантутиш администрация и да плащаш т.н " държавни разходи "

181

ФАКТИ

преди 6 месеца

България е много по богата на природни ресурси от всички Европейски държави. В Германия няма злато, няма волфрам, няма уран, няма желязна руда няма редки земни елементи и още много неща справка департамента за намаляване на заплахата към американското министерство на отбраната. Пълно картографиране на всички държави. Просто в България продажниците са много.

180

Анонимен

преди 6 месеца

Кел ешче , сам си , къде са твоите събратя центрофугите?

179

Ох Денков

преди 6 месеца

Броя дните кога ще те отротират! И ще хвръкнеш във въздуха като настъпен сап_ун!

178

Анонимен

преди 6 месеца

Като не могат да ви изпратят на фронта да се биете за сащ срещу Русия, какво правят предателите -- вземат милиарди от бюджета, парите на данъкоплатците, и ги дават на сащ за неизгодни сделки. Затова свалянето от власт и вкарването им в затвор е логично и естествено решение за суверена.

177

До 123 (178)

преди 6 месеца

И аз това си мислех, като гледам какви *** опорки се копи/пействат, че русофобите много са го закъсали и цъкат ли цъкат за някое и друго центче.

176

Ох Денков

преди 6 месеца

Броя дните кога ще те отротират! И ще хвръкнеш във въздуха като настъпен ***!

175

Анонимен

преди 6 месеца

Жълтите центове ще се събудят чак когато шефовете им ги ползват като донори на органи

174

123

преди 6 месеца

До До 123. Да така е , България е най бедна в ЕС и е в пъти по богата от Русия. Просто в ЕС са най богатите държави и от както не сме вързани от мужиците се сравнямане с най богатите. Освен това за собственото си благополучие отговаряш ти, оправданието - държавата ми е виновна, е за неудачници.

173

ХХХ

преди 6 месеца

Отдавна в България се говори само за ВЛАСТ и помощ за Украйна ! Абсолютно нищо друго ! Няма народ , няма нищо друго освен властта на богопомазаните и на помощ на Зеленски ! Луда работа а ? Сорос май ще се окаже прав че български народ до 2050 г. няма да има нито пък държава България ....от сега ни отсвириха ! Украинците са по важни от българите ....

172

Анонимен

преди 6 месеца

причинно следствена връзка , как може да се изказваш толкова нелепо , света не се върти около мегамани като теб които не виждат по далеч от носа си ....смъркачи токсични

171

Анонимен

преди 6 месеца

Денков, единия проблем ти е, че вече празнува влизането в Шенген, но сега пак говориш за преговори. Другия проблем ти е, че не разбра какво стана в Украйна тези дни. Войната просто свърши