12

Анонимен

преди 3 месеца

А какво стана с Асандж англосаксонците му запушиха устата дали е жив изобщо

11

АнонимеН

преди 3 месеца

До коментар/ 2 ГОДИНИ НЕМОЖЕ ДА ДА ПРЕВЗЕМЕТЕ ЕДНА АВДИЕЕВКА НЕУДАЧНИК ПУТИНСКИ! ПРЕИЗБЕРЕ ЛИ СЕ ДЖО БАЙДЪН ТОВА Е КРАЯ ЗА ПУТИНИСТИТЕ В УКРАЙНА И ЗА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ А ТИ ДАНО ПУКЯСАШ И ПО-РАНО НЕМА ДА ЛИПСВАШ :D

10

Анонимен

преди 3 месеца

До 7Авдеевка падна, а вие цял ден пишете)))То и Бахамут падна, ама повече от Бахмут рашистите не успяват да мръднат. Същото ще е и с Авдеевка където на 2км.от града започват 5 реда отбранителни линии.

9

КуКлус

преди 3 месеца

Значи бориш ли се за човешките права в Русия....няма как да умреш от нещо нормално ....ти ставаш безсмъртен !

8

Анонимен

преди 3 месеца

Ами според текущите събития ,ял си от грешното ако на баба Вахга,Авдеевка падна ,руснаците настъпват а украинците бягат поне тия които все още могат и са разбрали за заповедта за оотстъпление ,ранените се захвърлят на милоста на съдбата,техниката е аут ще трябва да се даде нова ама откъде и по неофициални данни за над 3000 пленени-тепърва ще се разбере цифрата.Това що ли ми напомня за едни други биячи -французи и немци

7

коментар

преди 3 месеца

Авдеевка падна, а вие цял ден пишете за навални. за свободните украински воини, които положиха костите си за вашата свобода защо не пишете? а за един расист, крепител на режима, поддържащ непризнатата анексия на Крим, тъжите всички? що за долно поведение?

6

Бягайте

преди 3 месеца

В България е страшно, много страшно, само МВР живеят!

5

Анонимен

преди 3 месеца

А що не са посочили къде е безопасно да се бориш за човешки права? Няма такова място, навсякъде си в риск. Вървиш срещу властта.

4

Много лошо

преди 3 месеца

В България също е смъртоносно да се бориш за Човешки права!

3

Руснак путинист

преди 3 месеца

ПРЕДАТЕЛ, САМО ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ Е ВАЖЕН УРА ЗА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ И НЕГОВИЯ ПРЕДВОДАЧ ТЕРОРИСТА ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ПУТИН

2

Руснак националист

преди 3 месеца

ОТИДЕ СИ НАВАЛНИ КАТО ГЕРОЙ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОПИТА ДА ПРЕБОРИ ЧЕРВЕНИЯ ДЕСПОТИЧЕН РЕЖИМ, НО НЕ УСПЯ .

1

Анонимен

преди 3 месеца

Какви човешки права ? На мене мафия герб и ЕС за 15 години ръцете ми не дадоха за което им платих . Да удря евроатлантиците Путин . Те унищожават много млади животи с дърти търмъци . Тези дни ми пращат един следовател да ме дразни . Човек който няма и един ден работа в частен сектор се опитва да ми държи сметка. Вместо аз да го питам къде ми е живота и къде са мойте душмани и кога най сетне ще работи нещо вместо да лежи на гърба на народа той става нагъл търмъка . Бой по евроатлантика нагъл .