151

Знаете ли

преди 4 месеца

какво ще направим съвсем скоро с мypзилките? М? По-добре да не знаете

150

идва Видов ден

преди 4 месеца

To и Садам се мислеше за много-велик и недосегаем, ама изяде бахура.... Путинопитека уверено върви по неговия път.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците ще треснат завода - руснаците можеха да треснат завода още докато японците го строяха, нали. Но нито тогава го треснаха, нито сега. Сещате ли се защо така руснаците не могат да треснат завод в Украйна, построен от японци ?

148

Анонимен

преди 4 месеца

Следващия в списъка на англичаните е Христо Грозев , на тях им трябват изтъкнати говорители против Путин за да могат да хвърлят вината на Русия и на Путин ! Тези номера те ги умеят , по същия начин и по същите причини те убиха и Георги Марков ,и след това пропагандата им измисли българския чадър . Това са до болка познатите номера на МИ 6 и на ЦРУ навсякъде по света , ....да викат дръжте крадеца !

147

Анонимен

преди 4 месеца

До 164 - ясно, то само Русия разполага с РЕБ и то с най-напредничавите технологии, нали :) Обаче като гледам в Телеграм колко руснаци са разпарчетосани именно от дронове, нещо съмнения почват да ме обземат :)

146

Анонимен

преди 4 месеца

До Барон Мюнхаузен Единият ти пост го изтриха. Нещо не пишеш както трябва май? Вземи си поука и влез в правият път! Все още имаш шанс да станеш човек!

145

Унижавам натовци

преди 4 месеца

Някакъв хохъл избягал от Авдеевка разправя пред Ройтерс че това не било отстъпление а маневра. Хахахаааааа

144

Христо Христов

преди 4 месеца

Цялата британска военна база, наречена Украйна може спокойно да бъде унищожена. Никой нормален човек няма да съжалява.

143

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "До анонимния с дроновете - късно е, чадо, японците вече построиха завод за дронове с реактивен двигател в самата Украйна. 2024 ще бъде абсолютли инкредъбъл иър" , аааааа, хубаво, значи няма да си играят да ловят дронове, а директно ще тряснат завода им руснаците. Разбирате ли, че е най-добре да се разберат, за да не умират още хора?

142

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

До Слава на РусияТи българин ли си,или съветско-руско и.з.ч.а.д.и.е?Знаеш ли че ,вече се развява червеното знаме от пияния в.а.т.н.и.к!Не желаем ,болшевизъм на нашия континент!Бегайте си го правете в Азия ...

141

Анонимен

преди 4 месеца

До ген. КанашенкаСлад като киевския наркокартел и другите наркоси от НАТО върнаха гранииците на Украйна от 91-а превзеха Москва и вече са на 5 минути от Владивосток. Поради набраната инерция има опасност да го подминат и да спрът.някъде около Токио.

140

Анонимен

преди 4 месеца

- Знаеш ли, че Русия воюва с НАТО? - Бре, и какво става на фронта? - Тежко е, Русия губи много жива сила, самолети, кораби, дори флагмана на флота... А НАТО колко души, самолета и кораба загуби? - Е николко, то НАТО още не се е включило.

139

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 159 Има си РЕБ за това. Високите технологии може и да вклюбват подобна екипировка в дроновете, но по ефективно е заслепяване на радиообхвата на дрона и той остава на практика без управление, след което или пада съм или го приземяват след като му хакнат системите за контрол на управлението. Това е по ефективен метод.

138

Анонимен

преди 4 месеца

Ясно, Авдеевка ще вземат ощо поне 8 пъти в близките 4 месеца. А Бахмут кога ще го вземат пак?

137

Слава на Русия

преди 4 месеца

поздравявам всички български патриоти с победата при Авдеевка ! Авдеевка беше 2-рия по значимост укреп район на НАТО след Мариопол. Това е катастрофално поражение за НАТО и триумф на нормалните хора над гнусссната западна 3-тополовщина за която се бият бандеровските банди

136

Анонимен

преди 4 месеца

До анонимния с дроновете - късно е, чадо, японците вече построиха завод за дронове с реактивен двигател в самата Украйна. 2024 ще бъде абсолютли инкредъбъл иър

135

Анонимен

преди 4 месеца

До ген. Канашенка Сарказмът и самоиронията последен пристан на безкрайната безнадежност.

134

Анонимен

преди 4 месеца

Абе не може ли руснаците да създават дронове , заредени с механизирани прехващачи, които да изстрелват срещу дроновете не снаряди, а мрежи или нещо подобно, заплита се пропелъра и край с противниковите дронове? Ще ги ловят лесно. Щото чета това: "Британия, США и ряд союзников работают над предоставлением Украине тысячи новых дронов с искусственным интеллектом для атак российских целей целыми роями, сообщает Bloomberg"

133

ген. Канашенка

преди 4 месеца

Другари, руските сили, след като взеха Киев за три дена още преди години, сега напредват към Лисабон. Освен тва Пyтapанята си е взел новите лачени буйки с 18 санта токчета. Ура, другари.

132

миротворител

преди 4 месеца

Ай да не казвам колко българи са в списъците на Миротворец, че няма да повярват някои ;-)