98

Анонимен

преди 3 месеца

ЗЕЛЕ КАЖИ НЕЩО ЗА АВДЕЕВКА И ЗА КРАЯ НА УКРАИНА И ФАШИСТКА ЕВРОПА, ТЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ

97

Анонимен

преди 3 месеца

Нелче, Зеленски ни го цитирате всеки ден, вече 2г подред. Не казва нищо различно, но с делата си постигна това никой вече да не го взима на сериозно. Днес загуби поредния град и поредните 15,000 украинци паднаха без особен смисъл. Но, винаги, когато Украйна направи някакъв ПР ход, новината е мълненосна. А когато претърпи стратегическо поражение, новини няма. Но поражението има значение, нали? Когато руснаците стигнат Дунав, пак ли ще мълчим и слушаме Зеленски?

96

смеехххх

преди 3 месеца

На парадната армия ще и пуснат един град след две години война

95

Анонимен

преди 3 месеца

Нашмъркания за себе си ли говори що народ изтрепа жална му майка

94

1984

преди 3 месеца

Западният тоталитаризъм - най-"демократичният" тоталитаризъм в света! Управляват ни честни и морални хора. Няма корупция! Имаме свободни и независими медии! Да живее олигархията!

93

Анонимен

преди 3 месеца

Наакан, надрусан, победен.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Рапсодия на руски джуджета.

91

Анонимен

преди 3 месеца

По-точно не може да бъде казано, за привържениците му. Но, това са дребни същества.

90

Гост

преди 3 месеца

Спрете кокаина на Зеленский и Хънтър Байдън - наркопроизводството на Латинска Америка вече не смогва!

89

бай Пешо

преди 3 месеца

да де, ама тъй като се е нашмъркало добре, тва на снимката още не може да разбере каква тъжна картинка е да си клоун-марионетка, продължава да играе по чужди *** и да ръси добре познатите ни бисери. А в същото това време останките от армията на измислената му държава неумолимо я унищожават в спешен порядък и с нарастващи темпове. С размах - както се оказва на практика

88

Анонимен

преди 3 месеца

Пушката Навални вися известно време закачена на сцената, сега й беше време да гръмне.

87

Км

преди 3 месеца

Гонсало Лира,Гонсало Лира,Гонсало Лира,Гонсало Лира, Гонсало Лира............!!!!!!???????

86

ПУТ НЕ Е САМ

преди 3 месеца

ДО 78! Я ДАВАЙ НА ВСИЧКИ 35-40% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ГАЗТА И НЕФТА, ДА ВИДИШ КАК ЩЕ ТЕ ЦЕЛУВАТ ПО ДУ.......ТО. НА КИТАЙ ПУ Е ОТСТЪПИЛ ЗА 45 ГОДИНИ ТЕРИТОРИЯ ОТ 43 000 000 Кв. Километра В ПРИМУРСКИЯ КРАЙ. САМО ТУК В БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ДЪЛБОКА ТАЙНА И НАРОДА НИ НЕ ЗНАЕ.

85

Да гледаме навсякъде

преди 3 месеца

Такива неща се случват и в Америка: Джефри Епстийн- "самоубил" се в затвора точно когато охранителните камери спряли да работят. Човекът притежавал файлове на висши политици и магнати педофили. Украйна- неотдавна американски журналист беше убит в техен затвор, защото не отразявал информацията "както трябва". Никакво съдействие или интерес от американското правителство по въпроса за убит техен гражданин.

84

мак

преди 3 месеца

До Анонимен67. Отмени избори, за да се самоизбере сам, с прости думи - да остане още малко на власт, защото ес го тачи като враг на путин. За украинци е опасно да ходят до урни, само за фонсмешна и други не е опасно да одят в украйна, да се прегръщат с него и да му обещават лИбов и помощ.

83

До Анонимен 68

преди 3 месеца

"не гласуват много. Просто е нагласено." - Това за у нас ли го пишеш? Ако е за Русия, каква е разликата с нашата действителност?

82

Анонимен

преди 3 месеца

Не, убиец не отива на избори.

81

Путин сгреши

преди 3 месеца

Допусна хората на Зеленски, контролирани от МИ 6 да убият вече ненужният Навални в затвор и да го припишат на Русия предизборно.

80

АДОЛФ ПУТ ......

преди 3 месеца

ИЗБИЙ ВСИЧКИ ПЧЕЛИ, ТА ОСАТА ДА ИЗЯДЕ МЕДА. ИНАЧЕ тя НА КОШЕРА МЕД НЕ НОСИ ....

79

Виждаме

преди 3 месеца

А убиецът на снимката не отива на избори, защото ги забрани. Така правят демократите. Избиват собственият си народ и забраняват изборите.