251

Всяко чудо за 3 дни

преди 4 месеца

НОТАРИУСА-ПЕПИ ЕВРОТО-НАВАЛНИ !От "един дол дренки" са, само че писдоса не си остана на ниво далавери, ами се забъркав политиката, под въздействието на англосаксонците.Поради което завърши, така ...както се очакваше !

250

Анонимен

преди 4 месеца

Какво им пука за някакъв руснак в Русия?Млади футболисти от същото си отиват след ваксиниране,а такава реакция няма.А за американския журналист Гонсало Лира няма ли да направят протест?Или не им плащат за това?

249

Анонимен

преди 4 месеца

Откакто станахме толкова гъсти с американците- пускаш тв и се започва- войни, закани за нападения, убийства, заплахи...какво става хора? Това лине демокрацията? Кой ни промива мозъците и ни прави овце??? Толкова ли струва независимоста инсвободата? Да се радваме, че някъде умират хора....Да се заканваме да унищожим цели нации? Това ако са евроатлантически ценности... Омраза, страх... Ужас! Съвземете се! Нека да не го позволяваме!!!

248

Анонимен

преди 4 месеца

Много подготвени се оказаха...

247

Анонимен

преди 4 месеца

Прекалено многоШорошоидни НПО-та има в България, които дават храна на бандабезродниЛГБТ-АтлантическиОтрепки! Америка за България, Отворено общесто хрантутят ей такива хохли, за да ги ползват като шпиц команда при нужда. Аз виждам само бандаОтрепки с раздадени постери и опорки!

246

Анонимен

преди 4 месеца

дневални

245

Анонимен

преди 4 месеца

Събрали са 5 ид.ота...бдене )))хахахха

244

123

преди 4 месеца

путин, вониш

243

само да питам

преди 4 месеца

А Зеленски кога?!

242

L.

преди 4 месеца

Това с бадичката и кахърната физиономия май не трябваше да води и гаджето от същия пол на снимка 4...

241

Умерен

преди 4 месеца

Тия са не са добре с главата. Без да знаят как е умрял Навални веят плакати "Русия империя на злото", а това че Америка бомбандира преди седмица 3 държави и над 80 обекта в тях, понеже убили 3-*** американци - няма проблем. Промити мозъци подържащи двоен стандарт.

240

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде глупа... да си помислят за мотивите. За кого в затвора, този обезвреден аферист, може да бъде толкова опасен, че чак да го убие? Особено, ако затвора е толкова мракобесен, каквито би следвало да са затворите на някой "диктатор, който затваря политическите си неприятели", там би трябвало да е обезопасен. Убие ли се: веднага става мъченик. Та кой има интерес?

239

Продажна Шорошпия

преди 4 месеца

Ревем за един предател! Ние също сме предатели и за това се подкрепяме!

238

ллоли

преди 4 месеца

До Анонимен213 Във всички европейски държави, САЩ и Великобритания има посолства на Русия! На Вас какъв ви е проблема с Руското посолство у нас? Много елементарни коментари по повод Навални, който всъщност е бил доста самонадеян и надменен, и е провалил обединението на опозицията в РУСИЯ!Отделно, че е установена злоупотреба със средства от фонда на тази опозиция.

237

анонимен

преди 4 месеца

тоз отпред много измъчен вид има, да не са го извадили от руски затвор, ако бди още малко, пак ще го тикнат там!

236

Анонимен

преди 4 месеца

На събарянето на расийското капище в центъра на София тълпата копейки хич не беше рехава.20 баби и няколко изтърсака на руски пешкири от Черноморието.

235

Българин

преди 4 месеца

Много дълго издевателстваха над човека,руските фашисти! Бог са го прости!

234

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 247 - Щото трябваше да реват срещу Зельо, пък сега трендът е да се черни Путин.

233

Анонимен

преди 4 месеца

Защо нямаше бдение за американския журналист починал в украинския затвор. Лицемери такива.

232

Пак същите

преди 4 месеца

Онези двамата в дъното са от София-запад. Срещу някой лев ще "бдят" навсякъде.