47

Руснак националист

преди 3 месеца

НАЙ-ГОЛЯМА ПОЛЗА ОТ УБИЙСТВОТО НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН ИМА НАВАЛНИ КАКТО И ОБРАТНОТО. СЕГА НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е СПЛАШЕНО ДА НЕ СМЕЕ ДА ГЛАСУВА СРЕЩУ ПУТИНЪ И ДА НЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ОБЯВЯВАНЕТО , ЧЕ ПУТИНЪТ ПЕЧЕЛИ!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Стилът и начинът издава само един - MI6. Както са казали древните вавилонци: Cui bono?

45

Анонимен

преди 3 месеца

До 45Скоро Путин ще ходи на президентсли избори... явно западни служби са замесени))) Верно ли! Немцов и Пригожин пак ли западните служби ги убиха?

44

Есе

преди 3 месеца

Жалки копейки,мъка ми е за вас колко г лупави сте.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро Путин ще ходи на президентсли избори, Навални е осъден на, 19 години е кой има полза да го убие явно западни служби са замесени

42

Чухте ли

преди 3 месеца

Комунистите от Китай ще Стоят 7ми и 8ми блок в АЕЦ-а, т.е. очаквайте да сте следващият Чернобил. Мисирките рапортуват: "Хюндай остана сама в списъка за 7-и и 8 блок на АЕЦ Козлодуй" и всички си мислят, че ЮжноКорейците ще ни стоят качествено, но проверка показва, че въпросният Хюндай в случая е Консорциум на Компании собственост не на кой да е на Китайскато КомиПартия, а именно: "Чайна Нешънъл Нюклиър Корп." и "Чайна Енерджи енджиниъринг Корп."

41

Анонимен

преди 3 месеца

Късият може да е всякакъв но не и глупав,точно в този момент смърта на един осъден опозиционер на деветнадесет години затвор едва ли му носи някакъв позитив,това е по скоро част пъкленният наглосаксонски план!

40

Барон Мюнхаузен

преди 3 месеца

Навални бил предател,бил шпионин,и това го казват българи,сякаш са руски граждани и защитават руската държава.Не той е предателят,а вие бе изменници...Левски и Ботев се обръщат в гроба,заради тези предатели!!!!Скоро ще ви пратим при другаря Сталин...

39

Минаващ

преди 3 месеца

И защо му трябваше на Навални да се връща в Русия? Едвам го съживиха в Германия, ама инат, в родину он повернулся, при отровителите си, и сега Бог да го прости.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Убит е за всеки случай! Защотоедва ли някой през 1915 г. е вярвал, че след 3 години неизвестен комунистически емигрант/Ленин/ще оглави Русия или че след 8 год. неизвестен кавказки информатор на царската полиция /Сталин/ще оглави СССР или че бивш овчар(Хрушчов) от Курската губерния ще оглави СССР, и едва ли някой е смятал през 1992г., че таксиджия от Петербург след 8 год. ще е Президент на Русия!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Ето докъде води подкрепата на световен лидер за един нарцистичен диктатор като Путин- Доналд Тръмп просто му развърза ръцете като каза онзи ден, че би окуражил Русия да нападне каквато и да било страна, ако не си плаща за отбраната на Щатите...и Путин явно е счел това изказване като благословия да се саморазправи с Навални, понеже Тръмп ще го защити!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Та викате за какъв чеееп му е на Путин да убива НаХални,същият има присъда от 19 години или време през което не може и да се оригне камо ли да създава някакви проблеми на власта в Русия,дайте да не изключваме и дългата наглосаксонска ръка която в случая има нужда от един"геройски загинал мъченик" Навални след като се видя,че от жив такъв няма никаква полза!

35

Хайли Лйакли :):)

преди 3 месеца

Английски Новичок не го хвана а обикновен съсирек! и как така?

34

от мен

преди 3 месеца

До Анонименпричината е, че той се явява по видеовръзка със съдебен състав. Ако не се яви съдебния състав може да изиска явяването му, а тогава става сложно за СИСТЕМАТА. на мен ми е по-интересно защо сега -> скоро идват избори ... може да се гласува против този или онзи а може и да не се гласува изобщо!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Същата клика като при пландемията! И пак някои не искат да си научат урока! После друг им виновен!

32

ХИЧО

преди 3 месеца

И Пригожин умря от същия съсирек

31

не може да бъде!

преди 3 месеца

Има едни подозрения,че в британското разузнаване са знаели че г-н Навални е мъртъв още преди да умре!?

30

Анонимен

преди 3 месеца

Пак фалшиви герои ни налагат всички медии в един глас

29

Анонимен

преди 3 месеца

Руския съд е като Българския, за нищо не става.

28

Анонимен

преди 3 месеца

ОТ БЕЛИНГКАТ ПРЕДАДОХА, ЧЕ СМЪРТТА НА НАВАЛНИ Е СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ "КОЛИМА" НА ПУТИН1, КОЙТО ДЕГИЗИРАН КАТО САРА АШТЪН ЧИРИЛО С ПОМОЩТТА НА ГЪРБАТ КИТ ПРОНИКНАЛ В ЗАТВОРА СЪС СТРОГ РЕЖИМ И С ПЛАМЕНЕН ТАНЦ НА ПИЛОН ДОВЕЛ НАВАЛНИ ДО ИНФАРКТ!!!...