142

Анонимен

преди 3 месеца

Навални отиде в Русия за разлика от русофилите, които си седят в гейропата

141

тези които разследва

преди 3 месеца

Тези които разследваха Урсула за договорите за ваксините също умряха при странни обстоятелства - защо не ревахте за тях соросссоиди гадни !?

140

Куку

преди 3 месеца

Захарче,следващите сте вие.Милата!

139

преди 3 месеца

То пък щото е нужно да държиш ножа, за да си виновен... Когато си затворил някого по съмнителни причини, носиш пълна отговорност за смъртта му.

138

:)

преди 3 месеца

Абе не че им се кефя ама си понамирисва найстина цялата работа. В много удобен момент за запада си умря тоя и найстина всички си бяха готови с речите... Добре че някой не се опусна да си прочете сценария преди да се в случило действието... Ама и тва не е сигурно

137

Анонимен

преди 3 месеца

всеки, който е против путинския режим свършва самоубил се или инфаркт или съсирек, как па оня лавров не се самоуби?...

136

Зельо за това

преди 3 месеца

До Иван: отмени изборите и вкара цялата опозиция в затвора

135

Иван

преди 3 месеца

Как да провеждаме избори в тоталитарна държава - кратко ръководство1. Убиваме когото смятаме за най-конкурентен (всъщност стават нещастни случаи, самоубийства, пиене на чай, разходка в двора... няма нито едно убийство всъщност)2. Вкарваме в затвора тези, които изказват гласно мнение и им е рано за 13. Изгонваме извън страната, тези които не успеем да обработим в точки 1 и 2, а може да им присъдим по едни 20 години затвор задочно, да не вземат да се върнат4. Обявяваме за врагове на държавата

134

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилите заслужават уважение, но путинофилите - не!

133

ФАКТ!

преди 3 месеца

Как така от над 70млн. жени, руснаците избират винаги най-грозните за администрацията? Пример е тази горе или Митрофанова..!

132

Анонимен

преди 3 месеца

хаха, тая па пиянка, каква съдебна експертиза?!? от съда който вкара Навални по измислените ви обвинения ли да чакаме експертиза :))) то е ясно, че извън границите на Расия, изключая няколкото копейки тук-там, никой не ви вярва, ама вътре в собствената ви държава още ли се връзват на глупостите?? ***, Президент! Оле!

131

Анонимен

преди 3 месеца

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата и майката Природа да си приключи работата.

130

този предател

преди 3 месеца

след като террористката му про-западна организация извърши серия атентати над руски военни кореспонденти и писатели, този предател беше прехвърлен в затворническа колония в крайния север - там никой не живее дълго, за жалост в Русия няма смъртно наказание защото ако имаше тази сорроскка мърррша трябваше да бъде обесенапублично пред посолството на Англия !!!

129

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

До 132.Аз не съм русофил,а реалист. В нито един коментар бе съм дал симптоми за русифилис. Напротив,написах,че вярвам в САЩ,а не в НАТО,защото ако НАТО бе против Путин,то Москва вече щеше да е предградие на Вашингтон. И нещо друго.Аз съм чист Българин,който ако трябва ще се превърне в съвременното лицемерие,ако това би помогнало на Народът и Държавата минда оцелеят в това море от политическо лицемерие. Моля, Меркел и Орбан,Ердоган и арабските шейхове са русофили.АЗ СЪМ БЪЛГАРИН ПО ЕТНОС И КРЪВ !

128

Анонимен

преди 3 месеца

В този сайт русофилите са като у дома си изглежда ,че са огромно мнозинство за тяхно нещастие действителността е коренно различна и е точно обратното, айде изтриите ме сега.

127

маалатъ

преди 3 месеца

Откровена демонизация на Путин след интервюто с Такер Карлсън и в предверието на предстоящите избори за Президент на РФ. Друг признак, който би трябвало да се има в предвид е демонстративното убийство (ако е такова) което демонстрират западните спец служби и "петата колона" в Русия! Силни са!!!!!

126

Анонимен

преди 3 месеца

До Веселинъ 7112136860 - успокой се русофиле! Има убит човек, нека да запазим минутка мълчание. Никой не заслужава да бъде убиван, особено един достоен човек, който се връща в Русия сам с дрехите на гърба си и се изправя срещу чудовището очи в очи.

125

??

преди 3 месеца

47 годишния Навални се "разболял след разходка и почти веднага загубил съзнание" .

124

Анонимен

преди 3 месеца

Заключенията са готови и правилни, защото тоталитарният режим е предсказуем.

123

:)

преди 3 месеца

Русия е Диктатура. Страната е овладяна от някако КГБ човече. Трагедия. Явно преди изборите иска да е сигурен. Вече и двамата му живи опонента бяха дисквалифицирани и няма да се явяват, а този умря.